A politikusok lelki világa

Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
Közéleti kabaré keretében búvárkodik a politikusok lelkében a DEKK Színház társulata. Az előadásban arra keresik a választ, hogy mi zajlik a politika által befolyásolt emberekben, a közélet szereplőiben, pláne a politikusokban legbelül.
A Bánki Gergely rendezte előadás megmutatja a politikusok emberi oldalát, valamint azt, hogy milyen hatással van a lelkükre a hazugság, a hatalommal való visszaélés. Mindez hogyan csapódik le a magánéletükben, és hogyan csapja őket falhoz. A közéletre reflektáló műsor megmutatja a politikusok emberi oldalát, hogy képesek legyünk szeretni őket. És közben röhögjünk egy jót. Ők meg rajtunk. 
 
„A politikusok genetikailag kifejezetten közel állnak a homo sapienshez. Már-már épp olyan emberek, mint mi vagyunk. Az igényeik persze talán túlzóak és olykor betegesek, de ők sem csupán szavazatokra éhesek, hanem szeretetre is. A hatalom mellett ugyanúgy vágynak a szépre és a jóra és persze egy pindurkával még több hatalomra. Időnként hajlamosak egy kis rosszcsontkondásra, de amellett, hogy képesek gyűlöletet gerjeszteni, képesek szeretni is. Mert a politikus is ember, csak éppen ezt már mindenki elfelejtette. Ők maguk is. Előadásunk azonban még épp időben figyelmezteti őket” – mondja Vinnai András, a darab egyik írója.
2018.01.11
|
Ahol a héten érdemes...
Budapest, A38 Hajó, június 4. - szeptember 3.
 
Budapest, Átrium Galéria, április 20. - június 20.
 
június 14 - 20.
 
Budapest, Szkéné Színház, június 20. 19:00
 
Budapest, Óbuda, június 15. - augusztus 31.
Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.