Heisenberg

Budapest, Hatszín Teátrum, május 4. 19:00
Először látható Magyarországon Simon Stephens darabja, melyben egy hetvenes hentes és egy negyvenes pincérnő talál egymásra.
Hatszín Teátrum  (Budapest)
 
2018. május 4., péntek
19:00
 
2018. május 15., kedd
19:00
 
Simon Stephens ünnepelt drámaíró Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban, két műve, a Harper Regan és A kutya különös esete az éjszakában magyar színpadokon is bemutatkozott már, Heisenberg című darabja azonban most először látható Magyarországon.
 
A történet egy hetvenes éveiben járó hentes és egy negyvenes pincérnő különleges egymásra találását meséli el, akik együtt arra vállalkoznak, hogy utolérjék életük elmulasztott lehetőségeit. A szórakoztató, elgondolkodtató és tartalmas előadás igazi jutalomjáték két nagyformátumú művésznek, Benedek Miklósnak és Ullmann Mónikának.
A cím Werner Heisenberg német fizikusra, a határozatlansági reláció elvének kidolgozójára utal. Az elv értelmében bizonyos fizikai mennyiségek csak bizonyos határig ismerhetők meg egyszerre és pontosan. Vagyis minél pontosabb értéke van az egyiknek, annál pontatlanabb a másiknak.
2018.01.11
|
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Uránia, január 12. - május 25.
 
 
április 19 - 25.
 
Budapest, Trafó, április 25. 20:00
 
Budapest, Budapest Bábszínház, április 25. 10:00
Játék
Végre megérkezett a mïus albumtrilógiájának záródarabja! A Théque Records gondozásában megjelenő Twentytwo 22 című új lemez néhol még beránt a sötétebb elektronikába, de az irány már tudatosan pozitív.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.