Bunbury, avagy szilárdnak kell lenni

Budapest, Karinthy Színház, március 20. 19:00
Oscar Wilde legtöbbször játszott komédiáját szellemessége, vitriolos stílusa, humora és bátor, Molnár Ferenc-es aforizmái vitték világsikerre.
Karinthy Színház  (Budapest)
 
2019. március 20., szerda
19:00
 
2019. március 28., csütörtök
19:00
 
Vajon építhetünk-e egy életet hazugságra? Természetesen annak összes következményével együtt. Oscar Wilde mára klasszikus komédiájának, a Bunburynek főhőse pont ezt teszi. Kitalált világban lubickol, egészen addig, amíg rájön, hogy amit legfőbb élethazugságának hitt, az nem más, mint maga a valóság.
Hazudj igazat! – mondja a szerző. Amellett azt is állítja, hogy szilárdnak kell lenni! Különösen, ha Szilárd néven öltött testet az a hazugság, amivel meg kívántuk téveszteni a környezetünket. Vagy önmagunkat? 
 
Az angol drámairodalom Shakespeare után legsikeresebb szerzőjének legtöbbször játszott komédiájátnak főszerepét Makranczi Zalán alakítja, aki első ízben lép a Karinthy színpadára.  
 
2018.09.20
|
(7 kép)
Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.