Mary és Max

Budapest, Bethlen Téri Színház, november 4. 19:00
Adam Elliot 2009-es zseniális gyurmafilmjének – melyben egy igazán különleges barátság történetével ismerkedhetünk meg – színpadi adaptációja.
Bethlen Téri Színház  (Budapest)
 
2019. november 4., hétfő
19:00
 
90 perc

Rendező: Valcz Péter

Díszlet: Valcz Gábor

Jelmez: Horányi Júlia

 

Szereplők:

A Mary és Max a Bethlen Téri Színház, a Manna Kulturális Egyesület és a Tünet Együttes közös előadása, egy „elég szép történetet, ami kábé arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, de mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.”
 
A történet Maryről (Grisnik Petra) szól, akinek nincsenek barátai. Kaki színű anyajegye és iszákos anyja viszont van. Egy nap találomra felüti a telefonkönyvet, és levelet ír Amerikába. A levél épp Maxet (Gőz István), egy zárkózott, különc, New York-i férfit talál meg, aki előbb pánikrohamot kap, majd végül válaszol.
 
A Találkozások program előadása.
2019.01.24
|
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.