A Nap és a Hold elrablása

kézjáték 3 éven felülieknek
Budapest, Figurina Animációs Kisszínpad, 2017. február 25. 17:00
Ebben a műsorban hat kéz kelti életre a Világot, ők mesélik el egy különös fény-ablakban, élő zene kíséretében, miként győzte le egy bátor Legény a Sárkányt, aki elrabolta az emberek, állatok, növények fölül az életet adó Napot és a Holdat.
Ajánlott korosztály: 4+
Láthatjuk majd – a kezek segítségével – a Nap, a Hold, a Föld születését, az élet keletkezését a tengerben, majd a szárazföldön; az Ember megjelenését, ahogy vadászik, halászik, vagy nevel állatot, épít házat, teszi a dolgát nappal, éjjel a Hold alatt imádja istenét, szereti párját és táncol, táncol, táncol…  
 
De mi az, hogy kézjáték? Egy nyelv, amelyet a gyerekek tanítanak a felnőtteknek. A kézjáték az a legsajátosabb bábtechnika (a tárgyjáték mellett), amelyben a bábszínház szereplői meztelen kezek, akik közvetlenül a színpadon, a játszók és a közönség fantáziája, valamint különböző varázslatos fénytechnika segítségével kelnek életre. (A mese előtt a játékosok beavatják nézőiket a kézjáték titkaiba.) 
2013.12.30
|
Játék
Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.