Dino Coming Out

Budapest, MU Színház
Két dínó maradt. A Bakonyban élnek. Túlélték a kihalást, és – ezen felbátorodva – szeretnék magukat jól érezni. Vagy legalább csak nem unatkozni annyira. A fejükre nőtt ez a röghegység. Ideje lépni. De tényleg ideje? Nem lehetne csak úgy ellenni, mint anno?
80 perc
Ajánlott korosztály: 16+

Rendező: Szabó Veronika

 
Volt idő, amikor dinoszauruszok uralták a Földet. Akkor még nem így hívták őket. Nem hívták őket sehogy, hiszen nem volt ott senki, hogy hívja őket. Nem volt olyan, hogy valaminek hívni valamit. Minden csak volt. De a dínók ideje lejárt. Egy olyan faj vette át az uralmat, amelyik mindent megmagyaráz, felcímkéz, különválaszt és értékel, miközben színes plédeket rak magára, betonbuborékokban üldögél és üvegből issza a rohasztott árpalevet.  
 
 
Két dinoszaurusz kijön a Bakonyból. Ők a fajuk utolsó két példánya. Eddig sikerült elrejtőzniük a világ elől, amely nem az ő számukra van berendezve. De nem maradhatnak a Bakonyban örökké, hiszen egy kicsike ország kicsike hegységéről van szó, ők pedig hatalmas, vérszomjas vadállatok. Mégis: egyedül vannak. Ezért feljönnek a szitibe, és megkérik az embereket, hogy tanítsák meg őket, hogyan kell ebben a különös, új korban megfelelően, boldogan, szexin, menőn, sikeresen, produktívan élni. Szabó Veronika szabadúszó színész, rendező és drámapedagógus legújabb, Valcz Péterrel közös előadása. 
 
2019.04.17
|
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.