Apád füle

Budapest, Orfeum, a pesti mulató, július 17. 19:45
Könnyed esti szórakozást, vacsorát és zenés színházi élményt nyújtanak egyszerre az Orfeum Nyári Vacsoraszínházi Fesztiváljának produkciói. A színházkedvelőknek a színházi szezon szüneteiben is önfeledt kikapcsolódást kínál humoros előadásaival az Orfeum.
Orfeum, a pesti mulató  (Budapest)
 
2019. július 17., szerda
19:45
 
2019. július 18., csütörtök
19:45
 
2019. július 30., kedd
19:45
 
2019. július 31., szerda
19:45
 
2019. augusztus 1., csütörtök
19:45
 
Négy férfiú barátságába és életének eseményeibe enged bepillantani az Orfeum nagy sikerű vacsoraszínházi produkciója népszerű színészek által alakított karaktereken keresztül. A valóság és a színház elegye ezen az esten egészen biztosan sokkal izgalmasabb, mint otthon kapcsolgatni a televízió távirányítóját. Négy jó barát: Zoli, aki karrierista felesége helyett maradt otthon a gyerekekkel; Gábor, a menő ügyvéd kemény elvekkel; Misi a négy gyereket szerény, ám annál boldogabb körülmények között nevelő apuci és a még mindig megállapodni képtelen Tomi – Zoli lakásán gyűlnek össze, hogy míg hármójuk felesége színházba megy, addig ők vigyázzanak az ott alvó gyerekseregre. Gábor tanácsára bébiszittert hívnak, hogy néhány órára ki tudjanak szabadulni. Esti kiruccanásuk tervét Tomi bejelentése akasztja meg, miszerint a főnökének lánya tőle vár gyereket. A három barát mindent megtesz, hogy az életimádó szingli Tomiba „lelket öntsön”. Szakítás, lánykérés, szülés, gyereknevelés: a három tapasztalt apuka mindenben tud tanácsot adni, és természetesen azt a lehető leghumorosabb és legőszintébb módon. Kétórás felhőtlen szórakozás kényelmes vacsoraszínházi körülmények között szingliknek, házasoknak, újrakezdőknek.
2019.06.14
|
Játék
Jamie Lee Curtis visszatér ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.