Ismerős történet

A Gólem Színház és a Pesti Est bemutatja
Budapest, Hatszín Teátrum, március 4. 19:00
David Ives amerikai drámaíró színdarabja mindannyiunk számára ismerős történetet mesél el. Ismétlődő viták, áthághatatlan íratlan szabályok, piti játszmák, egyetértés, szerelem. Min múlik, hogy hogyan alakul párkapcsolatunk? Elkerülhetetlen a szomorú befejezés?
Hatszín Teátrum  (Budapest)
 
2020. március 4., szerda
19:00
 

Rendező: Borgula András

Író: David Ives

Díszlet: Gyarmati Dóra

Jelmez: Gyarmati Dóra

 

Szereplők:

A darab különleges szempontból vizsgálja a párkapcsolatok buktatóit. Hiába ugyanis a nagy boldogság, ha a vallás utunkban áll. Lehet-e boldog egy zsidó lány egy katolikus fiú mellett – akkor is, ha valójában mindketten egyszerűen csak amerikaiak? David Ives színműve most először látható magyar színpadon, és a könnyed, helyenként felszínesnek tűnő párbeszédek mélyén hétköznapi emberi drámák húzódnak meg, melyek mindenki számára olyanok, mint egy ismerős történet. Minden kimondott szónak jelentősége lehet egy kapcsolat során, és akár egy-egy szerencsétlenül fogalmazott mondat is meghatározhatja az életünk további menetét.
 
A darabot Németh Virág fordításában, Borgula András rendezésében, Radnay Csilla és Schmied Zoltán alakításában láthatjuk.
2019.10.17
|
(10 kép)
Játék
Hajóra száll a Jetlag legénysége, hogy a védjegyükévé vált lírikus elektropoppal rezgessék meg az A38 imbolygó deszkáit.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.