Best of L' art pour l' art

Baja, Városháza
Jönnek! Bajára, 27-én! Abszurdak, hangosak és viccesek! A „magyar Monty Python-ként” is emlegetett poén-munkacsoport az elmúlt évtizedben az egyik legmeghatározóbb és legsajátosabb résztvevője az egyre színesedő magyar humorvilágnak.
Csináltak már osztályfőnöki órát az egész országnak, megalkották a világ legbetegebb családsorozatát, újraszinkronizálták a Winnetou-t, valamint számos slágergyanús dalt írtak meg és át. Szóval, elkövettek már mindent, ami lehetséges a normalitás határain kívül.
 
Mostani műsoruk Best of-válogatás, amiből egyenesen következik, hogy ezen az estén csak a legjavát kapjuk munkásságukból. 
 
Ígéretük szerint a legjobb dalok és poénok fognak a nagyérdeműre záporozni, ami tekintve, hogy egy tekintélyesnek mondható 23 éves életműből válogatnak, pokolian ütős műsornak ígérkezik. A legnépszerűbb jeleneteken kívül azért újdonságot is becsempészett a társulat a bajai programba, így hallhatjuk a Költő legújabb verseit és láthatunk egy vadonatúj Boborján-jelenetet is.  
 
Kétség sem férhet hozzá, hogy Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szász Móni mindent megtesz a felhőtlen szórakozásért, előadásuk senkinek nem lehet zsákbamacska. 
Amennyiben az időjárás nem fogadja kegyeibe a szabadtéri műsort, a Városi Színházterem tárt ajtókkal fogadja a poénokat és a nézőket egyaránt.  
 
Molnár Tamás
2010.08.24
|
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.