Asztalizene

Budapest, Radnóti Miklós Színház
Egy téli estén kilencen tartózkodnak egy budai étteremben. A tulajdonoson és a pincéreken kívül egy sebész, egy ügyvéd, egy kozmetikus, egy díszletervező, egy magánénekesnő és egy operakritikus.
Az utca távoli vad zajától elszigetelve az ő életük kerül középpontba. Az autóborogatós agresszió, ami a külvilágban zajlik, látszólag ellentéte a csendes és békés vendéglő légkörének, ám idővel a flancos életek mellett szakmai és magánéleti problémák, ezzel együtt emberi sorsok szeletei díszelegnek a terítéken.  
 
A keserű, szatirikus hangulatjelentés szerzője Térey János, akinek legutóbb, tavasszal, a Kazamaták című darabja debütált a fővárosban. A szerepekben csupa fiatal színész csillogtatja tehetségét, például Csányi Sándor, Nagy Ervin, Wéber Kata, Kovács Patrícia vagy Szávai Viktória.  
csefke
2008.11.28
|

Miniképek.
Budapest, Vízivárosi Galéria, október 16. - november 19.

Játéktól a mesterségig.
Budapest, Magyar Népi Iparművészeti Múzeum, október 18. - november 23.

Erdélyi Lajos: Erdélyi mozaik.
Budapest, Artphoto Galéria, október 21. - november 8.

Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.