Ajánló
Macskák Budapest, Madách Színház, február 27. 19:00
A T. S. Eliot versciklusa alapján Andrew Lloyd Webber musicalkirály által írt Macskák olyan legendás musical, hogy az is fel tud idézni belőle legalább egy részletet, aki még életében nem látta. Annak ellenére, hogy a mű a szó szoros értelmében véve…
Jutalomjáték Budapest, Játékszín, február 27. 19:00
A Jutalomjáték a létformák drámája. Főhőse a felelőtlenség játékosa.
Lélegezz Budapest, Katona József Színház, február 27. 19:15
A Katona József Színház Sufni játszóhelyén Duncan McMillan Lélegezz című kétszereplős darabja kerül bemutatásra Pálos Hanna és Nagy Ervin szereplésével. A premier 2017. február 25-én lesz.
Virágot Algernonnak Budapest, Budapesti Operettszínház, február 27. 19:30
A Daniel Keyes regénye alapján készült Oscar-díjas filmmusical adaptációja, a Virágot Algernonnak novemberben, a Budapesti Operettszínház Raktárszínházában kerül bemutatásra Somogyi Szilárd rendezésében.
70, Girls, 70 – Nercbanda Budapest, Karinthy Színház, február 28. 19:00
Meghódította már a musical Amerikát is, hatalmas sikerrel játszották a zenés darabot a New York-i Broadwayen is. Például olyan színésznagyságok léptek színpadra a vígjátékban, mint Olympia Dukakis. Most Budára költözik a musical, méghozzá a Karinthy Színházba.
Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk Budapest, Vígszínház, február 28. 19:00
November 5-én mutatták be a Vígszínházban Molnár Ferenc regénye nyomán íródott A Pál utcai fiúk című zenés játékot. A színdarab zenéjét Dés László és Geszti Péter szerezte, a szövegkönyv Grecsó Krisztián, az új írónemzedék egyik jelentős képviselőjének munkája.
Abigail bulija Budapest, Kamra, február 28. 19:00
Abigail egy tizenöt éves kamaszlány, aki élete első buliját rendezi a kertvárosban, míg az ősök tapintatosan lelépnek szomszédolni. Hogy egy efféle tinibulin mi minden történik, arról nyilván mindenkinek vannak fogalmai.
Rövid Budapest, Thália Színház, február 28. 19:30
Ljudmila Ulickaja Az orosz falvak asszonyai című novellájának színpadi átirata három nő borongós múltjába enged betekintést. A három teljesen különböző karakter egy könnyed esti dorbézolás alkalmával merül el az emlékekben...
Bernhardi-ügy Budapest, Örkény István Színház, március 2. 19:00
Huszonnégy év után kerül ismét színpadra Arthur Schnitzler színműve a Bernhardi-ügy, most az Örkény István Színházban. Hazánkban először a Vígszínház mutatta be a drámát 1991-ben. Akkor Gábor Miklós, játszotta a professzor szerepét.
A fajok eredete Budapest, Szkéné Színház, március 2. 19:00
Emlékszünk még, mit tanítottak az iskolában? A fajok eredete Charles Darwin híres munkája, mely 1859-ben jelent meg, és amely elsőként magyarázta az evolúciós elmélettel a földi élet sokszínűségét.
1234567
1 / 7 oldal
Ahol a héten érdemes...
Budapest, 2016. december 5. - 2017. április 22.
 
Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, 2016. december 17. - 2017. március 26.
 
február 23. - március 1.
 
Budapest, Madách Színház, február 27. 19:00
Játék
Épületben laksz? Szereted a mozit és a filmeket? Akkor március első hétvégéjén a Toldi moziban a helyed, ahol immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Építészeti Filmnapokat.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.