Ajánló
Kulisszatitkok. Színház kívül-belül Budapest, Pesti Vigadó, június 22. - július 29.
A Pesti Vigadóban június 22. és július 29. között látogatható tárlaton és az izgalmas kísérőprogramokon, könyvbemutatókon bárki bepillanthat a színházi iparművészet sokarcú kulisszatitkaiba.
AlkalMáté Trupp: Fenyő Iván Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, július 26. 20:30
A „legendás” Máté–Horvai osztály sorozata, melyben mindig más osztálytársukról vallanak az osztály tagjai, folytatódik 2018. év nyarán is. Az AlkalMáté Trupp tagjai ebben az évben sorsolás útján Fenyő Ivánt választották az előadás témájának.
Az őrült nők ketrece Budapest, Átrium, augusztus 27. 19:30
Az őrült nők ketrece az egyik első olyan színdarab volt, amely a homoszexualitást tette központi motívumává, és igyekezett feltenni és meg is válaszolni egy sor, a témával kapcsolatos kérdést.
Second life, avagy kétéletem Budapest, Hatszín Teátrum, augusztus 30. 19:00
Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami, vagy ha minden másképp alakul az életében.
Nóra 2 Budapest, Belvárosi Színház, augusztus 31. 19:00
A fiatal szerző friss darabja tavaly hatalmas kritikai és közönségsikert aratott hazájában, a Broadway valóságos szenzációja volt.
Chicago Budapest, Átrium, augusztus 31. 19:30
Alföldi Róbert egy giccstől mentes előadást szeretne létrehozni, amely a boldogság és a boldogulás keresésére fókuszál.
A Pál utcai fiúk Budapest, Vígszínház, szeptember 1. 19:00
A Molnár Ferenc regénye nyomán íródott színdarab zenéjét Dés László és Geszti Péter szerezte, a szövegkönyv Grecsó Krisztián munkája.
A testőr Budapest, Pesti Színház, szeptember 1. 19:30
Mit tesz egy aggódó férj, ha azt látja, hogy az asszonyka félévnyi házasság után már erősen kifele tekinget a frigyből? Természetesen álruhát húz, és megpróbálja hűtlenségen kapni a mit sem sejtő nőszemélyt.
Holt lelkek Budapest, Katona József Színház, szeptember 2. 19:15
Úgy tűnik, Csicsikov története mindig aktuális. Most a Sufniban töprenghetünk el azon, valójában milyen keveset változik a világ.
Árva csillag Budapest, Szkéné Színház, szeptember 3. 20:00
Mi folyik Ibrányban? De tényleg? Azt tudni, hogy a városban élők a Polgármesteri Hivatal fsz. 4. szobában kötelesek bejelenteni a lakcímváltozásokat, de hogy mi újság Póka Mihály harmadik típusú találkozásaival az ibrányi éjszakában, az egyelőre még elég homályos, és nem a késői órákra jellemző sötétség miatt.
12345
1 / 5 oldal
Játék
Annipanni és hű barátja Boribon a vízparton keresnek menedéket a nagy melegben.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.