Ajánló
Hamlet Budapest, Vígszínház, március 22. 19:00
A trónörökös Hamlet apja, a volt király temetésére érkezik haza. Édesanyját friss feleségként, a királlyá előlépett nagybátyja oldalán találja.
SzínArany – Balladákra és zenére hangolva Budapest, Radnóti Miklós Színház, március 22. 19:00
Arany János születésének 200. évfordulóján, 2017. október 27-én mutatta be a Radnóti Színház a költő balladáira épített előadást.
Az étkezés ártalmasságáról Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 22. 19:00
A darab valóban termékbemutató előadás, a főhős, bizonyos Fibinger tragikomikus nagymonológja, életáriája haknikörútja egy állomásán, egy sokat látott vidéki művelődési ház színpadán.
Abigail bulija Budapest, Kamra, március 22. 19:00
Abigail egy tizenöt éves kamaszlány, aki élete első buliját rendezi a kertvárosban, míg az ősök tapintatosan lelépnek szomszédolni. Hogy egy efféle tinibulin mi minden történik, arról nyilván mindenkinek vannak fogalmai.
Caligula helytartója Budapest, Szkéné Színház, március 22. 19:00
A színműben a hazugság és igazság viszonyát boncolgatják, arra keresve a választ, hogyan maradhat meg embernek az ember, akár gyakorolja a hatalmat, akár ha ki van téve a hatalmat gyakorlóknak?
József és a színes szélesvásznú álomkabát Budapest, Madách Színház, március 22. 19:00
Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József-legendán, illetve a Thomas Mann tetralógiáján alapul.
Szomjas férfiak sört isznak helyettem Budapest, Mozsár Műhely, március 22. 19:30
Bevállalós egy óra a férfiakról. Meg a nőkről. Meg a kettőről együtt. Szóval a szexről. Vagy annak hiányáról. Meg arról, hogy nem vagyunk már húszévesek, de azért még jól tartjuk magunkat, és jó lenne tudni, mi felé rohanunk.
Távoli dal Budapest, Vígszínház, március 22. 19:30
A monodráma egy fiú útkereséséről szól. Telefonja csörög, az anyja hívja: meghalt az öcséd, gyere haza! Nem halogathatja tovább, elkerülhetetlen a találkozás a családdal.
Rövid Budapest, Thália Színház, március 22. 19:30
Ljudmila Ulickaja Az orosz falvak asszonyai című novellájának színpadi átirata három nő borongós múltjába enged betekintést.
Just filming Budapest, Trafó, március 22. 20:00
Egy férfi és nő találkozási kísérlete másfél órában. A férfi észt, a nő magyar, közös gyökerük a posztszovjet időszak, beszélt nyelvük pedig inkább a film, mint a tört angol.
12345678910
1 / 13 oldal

Csala Ildikó kiállítása.
Budapest, RaM Colosseum, március 29. - április 25.

Aura.
Budapest, Bartók 1 Galéria, március 29. - április 19.

Menedék a tüdőszanatóriumban.
Balatonfüred, Vaszary Galéria, március 24. - július 1.

Játék
Mayer ezúttal legsikeresebb experimentális formációjával, a Nerve-vel érkezik az A38-ra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.