Ajánló
Apád füle Budapest, Orfeum, a pesti mulató, július 18. 19:45
Könnyed esti szórakozást, vacsorát és zenés színházi élményt nyújtanak egyszerre az Orfeum Nyári Vacsoraszínházi Fesztiváljának produkciói. A színházkedvelőknek a színházi szezon szüneteiben is önfeledt kikapcsolódást kínál humoros előadásaival az Orfeum.
Boldogság... Budapest, Orfeum, a pesti mulató, július 23. 19:45
Vacsoraszínházi előadással emlékezik meg Cserháti Zsuzsáról július 23-án, halálának évfordulóján az Orfeum. A darab főszereplője és megálmodója a 2014-es X-Faktorban bemutatkozott művész, Horányi Juli. Az est dokumentarista megközelítéssel és rengeteg dallal mutatja be Cserháti Zsuzsa munkásságát, és sorsának alakulását.
Anyád kínja Budapest, Orfeum, a pesti mulató, július 24. 19:45
Könnyed esti szórakozást, vacsorát és zenés színházi élményt nyújtanak egyszerre az Orfeum Nyári Vacsoraszínházi Fesztiváljának produkciói. A színház kedvelőknek a színházi szezon szüneteiben is önfeledt kikapcsolódást kínál humoros előadásaival az Orfeum.
Flying Bodies Fesztivál Budapest, Artus Kortárs Művészeti Stúdió, augusztus 11 - 17.
Repülő testek, súlytalanság, Flow, szabadság... Ezekkel a hívószavakkal vár minden érdeklődőt az első alkalommal megrendezett Flying Bodies Fesztivál, ami a 2014 óta szervezett Flying Bodies kurzussorozat utódja és egyben a Duda Éva Társulat 10. évfordulójának egyik kiemelt programja.
A kétely fátylai Budapest, Orfeum, a pesti mulató, augusztus 14. 19:45
Könnyed esti szórakozást, vacsorát és színházi élményt nyújtanak egyszerre az Orfeum Nyári Vacsoraszínházi Fesztiváljának produkciói. A színházkedvelőknek a színházi szezon szüneteiben is önfeledt kikapcsolódást kínál interaktív, nyomozós vendég-előadásaival az Orfeum.
Az utolsó csepp Budapest, Orfeum, a pesti mulató, augusztus 15. 19:45
Könnyed esti szórakozást, vacsorát és színházi élményt nyújtanak egyszerre az Orfeum Nyári Vacsoraszínházi Fesztiváljának produkciói. A színház kedvelőknek a színházi szezon szüneteiben is önfeledt kikapcsolódást kínál interaktív, nyomozós vendég-előadásaival az Orfeum.
Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.