Ajánló
Kapizsgáló – interaktív játék a párkapcsolatokról Budapest, RS9+Vallai kert, június 26. 20:00
Az előadás témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek, történetek és örök kérdések adják. Milyen húszévesen és milyen negyvenévesen kapcsolatban lenni?
Családi játszmák Budapest, Belvárosi Színház, június 27. 19:00
A Belvárosi Színházban mutatja be az Orlai Produkciós Iroda Sam Holcroft intellektuális komédiáját, ami 2015-ben a londoni Nemzeti Színház nagy sikere volt. A Göttinger Pál rendezésében készülő előadás június végétől látható.
10. Armel Opera Festival Budapest, Bécs, június 28. - július 4.
Az Armel Opera Festival egyedülálló operaesemény, amely 2008 óta mutat be operaritkaságokat és kortárs műveket. Az évente öt ország új produkcióit bemutató fesztivál nemzetközi tehetségkutató versennyel párosul.
Tortúra Kaposvár, Szivárvány Kultúrpalota, június 29. 19:00
Súlyos autóbaleset éri a behavazott, néptelen coloradói országúton Paul Sheldont, a fiatal népszerű regényírót.
Életrevalók Tihany, Bujtor István Szabadtéri Színpad, július 1. 20:30
A Játékszínben is premierre készülnek Eric Toledan-Oliver Nakache: Életrevalók című darabjával, amely és először kerül magyar színpadra. Az igaz történetből 2011-ben azonos címmel nagy sikerű film is készült.
A Liliom Óbudán (esőnap: július 2., 21h) Budapest, Óbudai KK – 3K, július 1. 21:00
Az Óbudai Nyár programjai között szerepel Molnár Ferenc megrendítően szép legendája, melyet az egyre népszerűbb újcirkuszi színházi műfajjal ötvözve, a századelő zenei világával, nagyszerű szereposztással és bámulatos cirkuszművészekkel mutatnak be.
Szentendrei Teátrum és Nyár Szentendre, július 7. - augusztus 20.
1969-ben Szentendre főterén nyári színház született, amely csaknem 50 éve ajándékozza meg felejthetetlen élményekkel a kultúra szerelmeseit. A programok vázát a színházi előadások, és azon belül is a Szentendrei Teátrum saját és koprodukcióban bemutatott előadásai adják.
Ketten egyedül Tihany, Bujtor István Szabadtéri Színpad, július 8. 20:30
A Thália Színház újabb premiere, a Ketten egyedül számtalan érdekességgel bír. Először is a történetet sokan ismerhetik, akik látták a Krumplirózsa című amerikai mozit, Michelle Pfeifferrel és Al Pacinóval a főszerepben.
William Shakespeare: Sok hűhó semmiért Esőnap: július 30. 20.30 Budapest, Zichy udvar, július 29. 20:30
A népszerű slágerekkel tarkított, Dicső Dániel rendezte előadás izgalmas nyáresti kikapcsolódást ígér sok-sok humorral, élőzenével és fergeteges álarcosbállal.
10. Ördögkatlan Fesztivál Nagyharsány, Kisharsány, Villánykövesd, Beremend, Mokos Pincészet, Vylyan Terasz, augusztus 1 - 5.
2008-ban Kiss Mónika és Bérczes László úgy gondolta, hogy a barátaikkal létrehoznak Baranyában egy mezítlábas fesztivált, ahol védnöküktől, Törőcsik Maritól lopott mottóval összegyűjtik a „nem normális” embereket.
12
1 / 2 oldal
Játék
A Nobel-díjas Boris Pasternak Zsivágó doktor című regényén alapuló musical megérkezett Magyarországra is!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.