Ajánló
Holt lelkek Budapest, Katona József Színház, március 24. 15:00
Úgy tűnik, Csicsikov története mindig aktuális. Most a Sufniban töprenghetünk el azon, valójában milyen keveset változik a világ.
Utánképzés ittas vezetőknek Budapest, Magyar Színház, március 24. 15:00
Háy János Utánképzés ittas vezetőknek című „gyomor-keserű komédiájában” egy mai, már-már hétköznapi történetet láthatunk olyan emberekről, akiket mindannyian ismerünk.
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, március 24. 15:00
Marék Veronika hőseit az egész világ ismeri, a mackó és a kislány történetein generációk nőttek fel.
Kiválasztottak Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 24. 16:00
Mi lenne, ha egyik napról a másikra eltűnnének a zsidók? Mind egy szálig, kivétel nélkül! Előjel, magyarázat, jótanács és – persze, mivel zsidók – pénz nélkül marad a világ.
Alaine – Ideje a meghalásnak Budapest, Trafó, március 24. 17:00
Egy huszonéves színésznő és egy nyolcvanéves báb. Ketten, mégis egyedül – egyedül, mégis ketten. Ötvenpercnyi megrázóan egyszerű közlés az elkerülhetetlenről.
És jöttek a jószándékú emberek Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 24. 17:00
Pass Andrea író, rendező 15 éven felüliek számára készült, tavaly bemutatott osztályterem-színházi előadása drámafoglalkozással.
Secondhand Budapest, Örkény István Színház, március 24. 19:00
Az előadásban szereplő vallomások eddig soha nem tapasztalt éles fénnyel világítják meg a poszt-szovjet társadalmak traumáit, miközben rendkívül részletgazdag leírását adják az átélt eseményeknek.
Ithaka Budapest, Katona József Színház, március 24. 19:00
Lehet-e a bolyongás életforma, vagy előbb-utóbb muszáj hazamenni? Az utazás toposzát Homérosz segítségével járják körül az alkotók.
70, Girls, 70 – Nercbanda Budapest, Karinthy Színház, március 24. 19:00
A musical meghódította már Amerikát is, hatalmas sikerrel játszották a New York-i Broadwayen is. A darab egykor jobb napokat látott színésznőkről mesél, akik egy lerobbant otthonban tengetik mindennapjaikat.
Cigány magyar Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 24. 19:30
A szereplők saját élményeiből készült a Tudás Hatalom legújabb előadása, melyet így aposztrofálnak: csapatépítő tréning magyar állampolgároknak.
12345678910
1 / 17 oldal
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.