Ajánló
Macbeth Budapest, Szkéné Színház, október 21. 19:00
A Macbeth Shakespeare legrövidebb tragédiája és egyben egyik leggyakrabban játszott műve, amit 2018 októberében mutattak be Szikszai Rémusz rendezésében, a Jászai Mari Színház és a Szkéné közös produkciójában Tatabányán.
Otthon Budapest, Trafó, október 21. 19:00
A Szerelem (Henrik Ibsen: Kis Eyolf) című előadás folytatásaként a színházi alkotók figyelmének központjában továbbra is a család, a családi kapcsolatok és viszonyok állnak.
Dajkamese – Találkozások tehetségprogram Budapest, Bethlen Téri Színház, október 22. 19:00
„Ötvenhat évig élt velünk. Felnevelt engem és testvéreimet – mindennemű fizetség nélkül. Tizenegy éves voltam, egy tipikus amerikai fiú, amikor ráébredtem, ki is volt ő valójában.”
Hamlet Budapest, Örkény István Színház, október 22. 19:00
Kicsoda Hamlet? Ami biztos, dán herceg, a nemrég elhunyt király fia. Minden más talány.
A pitbull cselekedetei Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, október 22. 19:00
Az Apostolok cselekedeteiről már hallhattunk, most azonban azt is megtapasztalhatjuk, hogy nemcsak nekik vannak cselekedetei, hanem a pitbullnak is.
A Dohány utcai seriff Budapest, Örkény István Színház (Stúdió), október 22. 19:30
A FÜGE és a Kaposvári Egyetem kemény fába vágta a fejszéjét: az előadásuk szövegkönyve ugyanis a vészkorszak alatt elhurcolt és megkínzott emberek memorandumaiból áll össze.
Rendezői változat Budapest, MU Színház, október 22. 20:00
Amikor döntünk valamiről, akkor nemcsak a jövőbeli eseményeken változtatunk, hanem az is megváltozik, akik vagyunk. A romantikus komédia műfaja erről eddig mélyen hallgatott.
A mi kis városunk Budapest, Karinthy Színház, október 23. 19:00
Egy kisváros hétköznapjai, egy szerelem születése – ilyen apróságokból, látszólagos semmiségekből áll Thornton Wilder darabja, amit Karinthy Márton vitt színre.
Valódi hamisítvány Budapest, Belvárosi Színház, október 23. 20:00
Amikor semmi sem az, aminek látszik. Stephen Sachs fergeteges vígjátékában egy összeszokott páros sziporkázik: Hernádi Judit és Kern András!
Csillagképek Az előadást a Radnóti Tesla Laborban játsszák! Budapest, Radnóti Miklós Színház, október 24. 19:00
Nick Payne színdarabja a helyzetek, döntések és együttállások furcsa konstellációja. Egy férfi és egy nő kapcsolatát látjuk, többféle helyzetben, és ezek többféleképpen újra lejátszódnak.
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.