Ajánló
A kis herceg Budapest, Vidám Színpad, Eurocenter Óbuda, január 20. 10:30
Ez a felejthetetlen mese már sok gyereket és felnőttet repített el egy olyan bolygóközi utazásra, ahol az állomások nem távoli galaxisok, hanem az emberi természet különböző végpontjai.
Tortúra Budapest, Karinthy Színház, január 20. 11:00
Stephen King 1987-ben megjelent Misery című regénye azonnal megihlette a filmes világot, 1990-ben be is mutatták Rob Reiner rendezésében a belőle készült thrillert.
SunCity – a Holnap Tali! – musical Budapest, Pesti Magyar Színház, január 20. 15:00
Novemberben mutatta be a Pesti Magyar Színház a SunCity – a Holnap Tali! című musicalt, Szente Vajk rendezésében. Vicces szituációk, lélegzetelállító zenés-táncos produkciók fűszerezik a fordulatos, romantikus történetet.
Tündöklő középszer Budapest, Átrium, január 20. 18:00
Baj az, ha valaki középszerű? Néhányan ennél a jelzőnél sértőbbet el sem tudnának képzelni. Pedig középszerűnek lenni jó. Nyugodt, kiszámítható, zavartalan, hogy azt ne mondjam, boldog állapot. Nem egyenlő a tehetségtelenséggel.
SzínArany – Balladákra és zenére hangolva Budapest, Radnóti Miklós Színház, január 20. 19:00
Arany János születésének 200. évfordulóján, 2017. október 27-én mutatta be a Radnóti Színház a költő balladáira épített SzínArany című előadást. Arany János élete során közel harminc verset írt ebben a műfajban, a színház ezek közül tizenkettőt választott ki erre az alkalomra.
Bagoly és Cica Budapest, Belvárosi Színház, január 20. 19:00
Egymás mellett éldegél a nagy művét farigcsáló, befelé forduló, neurotikus író (Felix), akit minduntalan lepattintanak azok a fránya kiadók és a modellnek készülő, felületes, ám extrovertált cicababa (Doris).
A pitbull cselekedetei Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, január 20. 19:30
Az Apostolok cselekedeteiről már hallhattunk, most azonban azt is megtapasztalhatjuk, hogy nemcsak nekik vannak cselekedetei, hanem a pitbullnak is.
Loveshake – Az élet összeráz Budapest, Hatszín Teátrum, január 20. 20:00
Szerelmük történetéből készített előadást Rezes Judit és Szabó Győző. Az alkotók egyszerre vicces és szívszorító estével várják az érdeklődőket.
Az őrült nők ketrece BETEGSÉG MIATT ELMARAD! Budapest, Átrium, január 21. 14:30
Az őrült nők ketrece az egyik első olyan színdarab volt, amely a homoszexualitást tette központi motívumává, és igyekezett feltenni és meg is válaszolni egy sor, a témával kapcsolatos kérdést, illetve eloszlatni az azzal kapcsolatos előítéleteket és félreértéseket.
Életrevalók Budapest, Játékszín, január 21. 15:00
Eric Toledan-Oliver Nakache: Életrevalók című darabja először kerül magyar színpadra. Az igaz történetből 2011-ben azonos címmel nagy sikerű film is készült.
12345678910
1 / 10 oldal
Játék
A kubai zongorista, aki jazzt játszik, de mégsem jazz-zongorista az egész világot elbűvölte különleges játékával.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.