Ajánló
30Y A38 - Egy hét a Hajón Budapest, A38 Hajó, november 21 - 25.
A 30Y november 21. és 25. között beköltözik az A38 Hajóra annak okán, hogy pont tíz évvel ezelőtt, 2007-ben játszottak először a hajón. Az ötnapos rendezvény keretében lesznek koncertek, kiállítás, irodalom és pólógyár, mindezek mellett pedig két remek előadás is.
Visszatérő Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, november 23. 16:00
Az idei évadban 25 éves jubileumát ünneplő Kolibri Színház Visszatérő címmel az évfordulóhoz kapcsolódó, különleges ifjúsági előadással készül. Czukor Balázs legújabb rendezése a színház alapító tagjainak személyes élettörténeteiből meríti anyagát.
Klamm háborúja Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, november 23. 17:00
Általában elcsépelt szlogen, ami „több mint”-tel kezdődik, de azért csak úgy egymás között jelentsük ki, hogy a Kolibri igenis több mint színház, hiszen sajátos módszerekkel nevel és fejleszt csecsemőkortól kamaszkorig.
A játékos Budapest, Radnóti Miklós Színház, november 23. 19:00
Dosztojevszkij kisregénye, A játékos egy fiktív német fürdővárosban, Roulettenburgban játszódik, ahol virágzik a kaszinóélet. Az idetévedő alakok akár minden vagyonukat felteszik, és abban reménykednek, hogy ha nyernek, önmagukat is megválthatják.
Bagoly és Cica Budapest, Belvárosi Színház, november 23. 19:00
Egymás mellett éldegél a nagy művét farigcsáló, befelé forduló, neurotikus író (Felix), akit minduntalan lepattintanak azok a fránya kiadók, és a modellnek készülő, felületes, ám extrovertált cicababa (Doris), aki gyakorlatilag inkább prosti, de ez részletkérdés.
Jóembert keresünk Budapest, Vígszínház, november 23. 19:00
A Pesti Színház-beli nagy sikerű Mikve után ismét a Vígszínházban rendez a cseh Michal Dočekal, a prágai Nemzeti Színház igazgatója. Alkotótársaival, Martin Chocholuąek világhírű cseh díszlettervezővel és Katerina Stefková jelmeztervezővel...
Mary Poppins Budapest, Madách Színház, november 23. 19:00
A világirodalom legvarázslatosabb figuráját, a bohókás, repülő dadust ez alkalommal a Madách Színház színpadára sodorja az a bizonyos keleti szél. P. L. Travers mágikus meséje 1964-ben debütált a filmvásznon musical formájában...
Játékok és szerelmek - Kováts Kriszta és Nyáry Krisztián koncertszínháza Budapest, Madách Színház, november 23. 19:30
Kováts Kriszta és zenekara harmadik éve mutat be egy-egy új programot a Madách Stúdióban. A tavalyi Magyar flódni után idén ismét Nyáry Krisztiánnal közösen, Játékok és szerelmek címmel.
Tündöklő középszer Budapest, Átrium, november 23. 19:30
Baj az, ha valaki középszerű? Néhányan ennél a jelzőnél sértőbbet el sem tudnának képzelni. Pedig középszerűnek lenni jó. Nyugodt, kiszámítható, zavartalan, hogy azt ne mondjam, boldog állapot. Nem egyenlő a tehetségtelenséggel.
Ultima Vez (BE): In Spite of Wishing and Wanting Budapest, Trafó, november 23. 20:00
A belga Ultima Vez: In Spite of Wishing and Wanting előadásában lenyűgöző táncsorokat láthatunk David Byrne érzéki zenéjével felerősítve, monológokkal tarkítva félelemről és biztonságra törekvésről.
123456789
1 / 9 oldal

LEGO kiállítás.
Budapest, Kispesti Munkásotthon MH, november 30. - december 3.

Patchwork-kiállítás.
Budapest, Óbudai KK – Békásmegyeri KH, november 27. - december 12.

A leselkedő - Tóth Andrej kiállítása.
Budapest, A38 Hajó, november 28. - december 8.

Játék
Nagyszabású koncerttel ünnepli az adventi időszakot Caramel.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.