Ajánló
Y.EAST 2018 - alternatív színházi fesztivál Zsámbék, Zsámbéki Színházi Bázis, június 21 - 24.
2018-ban immár harmadszor kerülhetünk közelebb a csillagokhoz a zsámbéki Y.EAST fesztiválon, ahol négy napon át a legzseniálisabb alternatív színházi élmények és a legcsaládiasabb hippi-punk fesztiválhangulat fogadja a látogatókat.
Mojo Budapest, Belvárosi Színház, június 21. 19:00
Kábítószer és muzsika, kiszolgáltatottság és hatalom, emberek életét magasba röpítő vagy örökre leromboló ügyes húzások és árulások kora. Kíméletlen és sötét, ellenállhatatlanul vicces és éjszaka-szagú történet egy klubról és csapatáról.
Ithaka Budapest, Katona József Színház, június 21. 19:00
Lehet-e a bolyongás életforma, vagy előbb-utóbb muszáj hazamenni? Az utazás toposzát Homérosz segítségével járják körül az alkotók.
A kaukázusi krétakör Budapest, Kamra, június 21. 19:00
Brecht szerint a legvéresebb időkben is élnek jó emberek. Egy nő menekül a háború közepén, karján egy gyerekkel. Ki utasítja el? Ki fogadja be? Övé-e a gyermek, ha nem ő szülte, de ő mentette meg az életét?
Holt lelkek Budapest, Katona József Színház, június 22. 19:15
Úgy tűnik, Csicsikov története mindig aktuális. Most a Sufniban töprenghetünk el azon, valójában milyen keveset változik a világ.
Chicago Budapest, Átrium, június 23. 19:30
Alföldi Róbert egy giccstől mentes előadást szeretne létrehozni, amely a boldogság és a boldogulás keresésére fókuszál.
Életrevalók Budapest, Játékszín, június 24. 15:00
Eric Toledan-Oliver Nakache: Életrevalók című darabja először került magyar színpadra. Az igaz történetből 2011-ben azonos címmel nagy sikerű film is készült.
Földi paradicsom Budapest, Hatszín Teátrum, június 24. 19:00
Caryl Churchill műve abszurd humorú tragikomédia. Az évszázadokon átívelő családtörténet témája univerzális: a nő és a férfi családban betöltött szerepét két különböző társadalmi közegbe és korszakba helyezve vizsgálja.
Second life, avagy kétéletem Budapest, Hatszín Teátrum, június 25. 19:00
Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami, vagy ha minden másképp alakul az életében.
Ürgék Budapest, Kamra, június 26. 19:00
Kelet-közép-európai férfitörténetekből, interjúkból összeálló, folyamatosan formálódó szöveggel készített előadás.
12
1 / 2 oldal
Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.