Ajánló
Klamm háborúja Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, március 21. 17:00
Azért csak úgy egymás között jelentsük ki, hogy a Kolibri igenis több mint színház, hiszen sajátos módszerekkel nevel és fejleszt a csecsemőkortól a kamaszkorig.
Első kétszáz évem Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 21. 19:00
„Akinek van humora, mindent tud. Akinek nincs, mindenre képes.” A mondás állítólag Királyhegyi Pál író, újságíró, humoristától származik, aki 1900-ban született, 1981-ben halt meg, így lényegében részt vett a XX. század teljes őrületében.
Hóhérok Budapest, Katona József Színház, március 21. 19:00
Az ír származású, Oscar-díjas Martin McDonagh neve színházi és filmes berkekben is ismerősen cseng. A drámaírónak a Három óriásplakát Ebbing határában című rendezése a filmrajongókat varázsolta el.
József és a színes szélesvásznú álomkabát Budapest, Madách Színház, március 21. 19:00
Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József-legendán, illetve a Thomas Mann tetralógiáján alapul.
Telefondoktor Budapest, Thália Színház, március 21. 19:30
Színpadi színészként is megcsodálhatjuk az elsősorban színházi rendezőként tevékenykedő Göttinger Pált. Ő játssza ugyanis az egyszemélyes bohózat főszerepét (méghozzá Orosz Dénes rendezésében).
Don Quijote Budapest, Szkéné Színház, március 21. 20:00
Cervantes regényéből Benyhe János fordításának és Parti Nagy Lajos átiratának felhasználásával készített színdarabot Rába Roland.
Hamlet Budapest, Vígszínház, március 22. 19:00
A trónörökös Hamlet apja, a volt király temetésére érkezik haza. Édesanyját friss feleségként, a királlyá előlépett nagybátyja oldalán találja.
SzínArany – Balladákra és zenére hangolva Budapest, Radnóti Miklós Színház, március 22. 19:00
Arany János születésének 200. évfordulóján, 2017. október 27-én mutatta be a Radnóti Színház a költő balladáira épített előadást.
Az étkezés ártalmasságáról Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 22. 19:00
A darab valóban termékbemutató előadás, a főhős, bizonyos Fibinger tragikomikus nagymonológja, életáriája haknikörútja egy állomásán, egy sokat látott vidéki művelődési ház színpadán.
Abigail bulija Budapest, Kamra, március 22. 19:00
Abigail egy tizenöt éves kamaszlány, aki élete első buliját rendezi a kertvárosban, míg az ősök tapintatosan lelépnek szomszédolni. Hogy egy efféle tinibulin mi minden történik, arról nyilván mindenkinek vannak fogalmai.
12345678910
1 / 13 oldal
Játék
Nemcsak új albumának megjelenést, hanem 10. születésnapját is megünnepli a banda.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.