Ajánló
Adrian Mole újabb kínszenvedései a felnőttkor küszöbén Budapest, Hatszín Teátrum, január 16. 14:30
Ki ne emlékezne Sue Townsend ifjúsági könyveire, melyben Adrian Albert Mole rettenetes kínszenvedések közepette próbálta meg túlélni a kamaszkort? A ma már klasszikusnak tekinthető, napló formában megírt művet a Hatszín Teátrum vitte színre Gáspár András rendezésében.
Ascher Tamás Háromszéken Új Pintér Béla-bemutató Budapest, Katona József Színház, január 16. 19:00
A bajnok című darab után egy másik közös előadás Pintér Béla és a Katona József Színház együttműködésében.
Dollár Papa Gyermekei: Csehov Budapest, Trafó, január 16. 20:00
A Trafóban Dollár Papa Gyermekei-bemutatóra készülnek. Mit kell tudni az igazán népszerű társulatról? Pályakezdő színészek 2009 tavaszán összeálltak és saját erőből önálló színházi produkciót hoztak létre.
Klamm háborúja Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, január 17. 17:00
Általában elcsépelt szlogen, ami „több mint”-tel kezdődik, de azért csak úgy egymás között jelentsük ki, hogy a Kolibri igenis több mint színház, hiszen sajátos módszerekkel nevel és fejleszt csecsemőkortól kamaszkorig.
A Jeditanács összeül Budapest, Trafó, január 17. 18:00
Vasárnaponként megfogadjuk, hogy nem iszunk többé, elhatározzuk, hogy számlákat fogunk kiegyenlíteni mások és magunk felé, úgy döntünk, jó útra térünk és a többi.
Az átváltozás Budapest, Örkény István Színház, január 17. 19:00
Franz Kafka Az átváltozás című elbeszélése adja a keretet és az alapot a színpadi adaptációnak, mely más Kafka-művek motívumait vagy részleteit is felhasználja egy nagyon zenei, álomszerű szerkezetben.
70, Girls, 70 – Nercbanda Budapest, Karinthy Színház, január 17. 19:00
Meghódította már a musical Amerikát is, hatalmas sikerrel játszották a zenés darabot a New York-i Broadwayen is. Például olyan színésznagyságok léptek színpadra a vígjátékban, mint Olympia Dukakis. Most Budára költözik a musical, méghozzá a Karinthy Színházba.
Jutalomjáték Budapest, Játékszín, január 17. 19:00
A Jutalomjáték a létformák drámája. Főhőse a felelőtlenség játékosa.
Így viszik át – Nyáry Krisztián alapján Budapest, Mozsár Műhely, január 17. 19:30
Erdeős Anna rendezésében mutatják be a Nyáry Krisztián közösségi médiát is felforgató Így szerettek ők című köteteiből származó történeteket.
Rövidzárlat Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, január 18. 15:00
Ismét az internet világát és a virtuális valóságot boncolgatja Vidovszky György legújabb rendezésében a Kolibri Színházban. A Platform Shift+ nemzetközi együttműködés keretében, a tallinni VAT Teaterrel közösen létrejött előadást először Drezdában mutatták be júniusban.
12345678910
1 / 10 oldal
Játék
Az új évben is folytatódik a Pesti Est és a Jurányi népszerű családi programsorozata, a Mese Habbal.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.