Ajánló
Folytassa, Ciceró! Avagy Botrány a törvényszéken Budapest, Pesti Magyar Színház, szeptember 22. 19:00
Cyprien Gaudet, az új igazságügyi miniszter egy véletlen folytán kénytelen Tricointe úr, a kerületi bírósági elnök házában éjszakázni, ahol az elnökné szerepét egy kétes erkölcsű színésznő, Gobette vette át, miután a valódi elnökné a fővárosba utazott.
A Soha Vissza Nem Térő Pintér Béla és Társulatának előadása Budapest, Átrium, szeptember 22. 19:30
Európa szívében még regnált a cégünk, / De nem láttunk benne már sok rációt.
Varsói melódia Budapest, Hatszín Teátrum, szeptember 23. 19:00
Van a politika, és van a szerelem. Ennek a két dolognak elvileg semmi köze egymáshoz. De volt, hogy volt. Van, hogy van. Milyen kár…
Hamlet Budapest, Vígszínház, szeptember 23. 19:00
A trónörökös Hamlet apja, a volt király temetésére érkezik haza. Édesanyját friss feleségként, a királlyá előlépett nagybátyja oldalán találja.
Távoli dal Budapest, Vígszínház, szeptember 23. 19:30
A monodráma egy fiú útkereséséről szól. Telefonja csörög, az anyja hívja: meghalt az öcséd, gyere haza! Nem halogathatja tovább, elkerülhetetlen a találkozás a családdal.
Cyber Cyrano Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, szeptember 24. 16:00
A közösségi portálok virágkorukat élik. Nemcsak a felhasználókat szippantják be, de a művészek többségét is megihletik. Tasnádi István is egy ilyen témájú művel jelentkezik.
A lány, aki hozott lélekből dolgozott 16 éven felülieknek! Budapest, Szkéné Színház, szeptember 24. 19:00
„Egy nő története. Egy nő lányának a története. Egy nő anyjának a története. Egy nő apjának a története. Egy kapcsolat története. Egy másik kapcsolat története. Ha mindkét oldalról elveszünk mindent, akkor marad az X. Háy János az illúziókat veszi el és amit cserébe ad, az az igazság.”
A tágra zárt szemek próbája 18 éven felülieknek!
Budapest, Trafó, szeptember 24. 19:00
Arthur Schnitzler filmfeldolgozást is megélt kisregényét dolgozta fel a Dollár Papa Gyermekei társulata. Egy előadás, amelyben tabuk már rég nincsenek...
Semmi konferencia Budapest, Átrium, szeptember 25. 19:30
Lovasi András és a Kiscsillag zenekar Semmi konferencia című koncertszínházának kamaraváltozata a Margit körúti teátrumban.
Parasztopera Budapest, Szkéné Színház, szeptember 25. 20:00
Pintér Béla író-rendező saját nagymamájától hallotta réges-régen e Szabadszállás környékén megesett históriát, majd 2002-ben társulatával opera formában dolgozta fel a balladisztikus történetet.
1234567
1 / 7 oldal
Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.