Ajánló
Apa lánya Budapest, Budapest Bábszínház, december 13. 19:00
Irena Sendler története ihlette a Budapest Bábszínház felnőttek számára készült előadását, ami arra keresi a választ, hogy hogyan és meddig állhatunk szemben a hatalommal, dönthetünk-e emberi sorsokról.
Amazonok – Három év múlva Budapest, Rózsavölgyi Szalon Arts & Café, december 13. 19:30
December 13-án mutatja be a Rózsavölgyi Szalon Szarka János rendezésében Jean-Marie Chevret Amazonok – Három év múlva című darabját, ami a három éve nagy sikerrel játszott Amazonok folytatása.
Cigány magyar Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, december 13. 19:30
A szereplők saját élményeiből készült a Tudás Hatalom legújabb előadása, melyet így aposztrofálnak: csapatépítő tréning magyar állampolgároknak.
Macska voltam Londonban Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, december 14. 10:00
Péter magányos angol kisfiú, aki hiába szeretné, mégsem tarthat otthon macskát. Jennie kóbor macskalány, aki azt hiszi, kedvenc gazdái elfeledkeztek róla, ezért haragszik minden emberre.
Tökéletlenek Budapest, Centrál Színház, december 14. 19:00
David Lindsay-Abaire Pulitzer-díjas amerikai drámaíró fekete humorú komédiájában semmi nem az, aminek látszik, senki nem az, akinek mondja magát.
Mojo Budapest, Belvárosi Színház, december 14. 19:00
Kábítószer és muzsika, kiszolgáltatottság és hatalom, emberek életét magasba röpítő vagy örökre leromboló ügyes húzások és árulások kora. Kíméletlen és sötét, ellenállhatatlanul vicces és éjszaka-szagú történet egy klubról és csapatáról.
Karenina, Anna Budapest, József Attila Színház, december 14. 19:00
Nagy András változatában minden sorsfordító találkozásra pályaudvaron kerül sor: hol Moszkvában, hol Szentpéterváron, hol a földbirtokossá lett Vronszkij vidéki birtokán.
Eltűnő ingerek Budapest, Trafó, december 14. 20:00
Pass Andrea író-rendező legújabb darabja azzal a kérdéssel foglalkozik, hogyan lehet a halálhírt hitelesen közölni színpadon.
Bolha a fülbe Budapest, Thália Színház, december 15. 19:00
A bohózat: a tragédia fonákja. Arról mesél, könnyekig nevettetően, amilyennek látszik az ember, és amilyennek látszani szeretne. Szerencsére ezek nem mi vagyunk – csak a többiek.
Patika Budapest, Örkény István Színház, december 15. 19:00
A fővárosból vidékre menekülő, a boldogságot kereső patikussegéd története Kovács Márton és a Mohácsi testvérek olvasatában.
12345678910
1 / 15 oldal
Játék
Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.