Ajánló
Kálvária Lakópark Budapest, Trafó, május 26. 18:00
Székely Rozália színművész-rendező első önálló drámájából készült előadás abszurd világot tár elénk, melyben az eltemetett múlt feltámad, a tér életre kel, az emlékek megelevenednek, a falak mesélni kezdenek.
Az üvegbúra Budapest, Örkény István Színház (Stúdió), május 26. 19:30
Sylvia Plath Az üvegbúra című regénye a huszadik század sokat elemzett és idézett kultuszműve.
SunCity – a Holnap Tali! – musical Budapest, Pesti Magyar Színház, május 27. 15:00
A népszerű sorozat most a musical műfajban indul hódító útjára. Vicces szituációk, lélegzetelállító zenés-táncos produkciók fűszerezik a fordulatos, romantikus történetet.
Két néni, ha megindul Budapest, Örkény István Színház, május 27. 15:00
A szerző, Pierre Notte a kabaré műfajának szerelmese, az a darabja pedig már a címe alapján parádésnak tűnik. A mű nem más, mint temetői road movie és fekete humorú kabaré egyben.
A Pál utcai fiúk Budapest, Vígszínház, május 27. 16:00
A Molnár Ferenc regénye nyomán íródott színdarab zenéjét Dés László és Geszti Péter szerezte, a szövegkönyv Grecsó Krisztián munkája.
Az öngyilkos Budapest, Szkéné Színház, május 27. 19:00
A szláv kultúra elemi tapasztalata sűrűsödik össze a múlt század húszas éveinek abszurd színdarabjában, Nyikolaj Erdman komédiájában.
Szép jó estét, Mr. Green! Budapest, Belvárosi Színház, május 27. 19:00
Jeff Barron díjnyertes darabjában egy mogorva özvegyember és egy fiatal irodista csiszolódik össze kényszerű találkozásaik során.
Igenis, Miniszterelnök Úr! Budapest, Átrium, május 27. 19:00
Pár évvel ezelőtt a magyar tévécsatornák is nagy sikerrel vetítették Antony Jay és Jonathan Lynn nyolcvanas évekbeli politikai vígjátéksorozatát, az Igenis, Miniszter Úr! címűt és folytatását, az Igenis, Miniszterelnök Urat.
Semmi konferencia Budapest, Átrium, május 27. 19:30
Lovasi András és a Kiscsillag zenekar Semmi konferencia című koncertszínházának kamaraváltozata a Margit körúti teátrumban.
A pitbull cselekedetei Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, május 27. 20:00
Az Apostolok cselekedeteiről már hallhattunk, most azonban azt is megtapasztalhatjuk, hogy nemcsak nekik vannak cselekedetei, hanem a pitbullnak is.
1234567
1 / 7 oldal
Játék
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a „Regulátorok" könyörtelenebbek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.