Ajánló
30Y A38 - Egy hét a Hajón Budapest, A38 Hajó, november 21 - 25.
A 30Y november 21. és 25. között beköltözik az A38 Hajóra annak okán, hogy pont tíz évvel ezelőtt, 2007-ben játszottak először a hajón. Az ötnapos rendezvény keretében lesznek koncertek, kiállítás, irodalom és pólógyár, mindezek mellett pedig két remek előadás is.
Rövidzárlat Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, november 21. 15:00
Ismét az internet világát és a virtuális valóságot boncolgatja Vidovszky György legújabb rendezésében a Kolibri Színházban. A Platform Shift+ nemzetközi együttműködés keretében, a tallinni VAT Teaterrel közösen létrejött előadást először Drezdában mutatták be júniusban.
Mary Poppins Budapest, Madách Színház, november 21. 19:00
A világirodalom legvarázslatosabb figuráját, a bohókás, repülő dadust ez alkalommal a Madách Színház színpadára sodorja az a bizonyos keleti szél. P. L. Travers mágikus meséje 1964-ben debütált a filmvásznon musical formájában...
Maradjunk annyiban Budapest, Hatszín Teátrum, november 22. 19:00
A 2017-es Kritikusok díjára is felterjesztett interaktív előadás igaz történeten alapul. A szerző, Szalai Kriszta maga meséli el Lakatosné Jutka életének történetét a színpadon.
Tündöklő középszer Budapest, Átrium, november 22. 19:30
Baj az, ha valaki középszerű? Néhányan ennél a jelzőnél sértőbbet el sem tudnának képzelni. Pedig középszerűnek lenni jó. Nyugodt, kiszámítható, zavartalan, hogy azt ne mondjam, boldog állapot. Nem egyenlő a tehetségtelenséggel.
Kétely Budapest, Belvárosi Színház, november 22. 20:00
1964-et írunk. A bronxi St. Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap Flynn atya személyében, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe.
A pitbull cselekedetei Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, november 22. 20:00
Az Apostolok cselekedeteiről már hallhattunk, most azonban azt is megtapasztalhatjuk, hogy nemcsak nekik vannak cselekedetei, hanem a pitbullnak is.
Visszatérő Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, november 23. 16:00
Az idei évadban 25 éves jubileumát ünneplő Kolibri Színház Visszatérő címmel az évfordulóhoz kapcsolódó, különleges ifjúsági előadással készül. Czukor Balázs legújabb rendezése a színház alapító tagjainak személyes élettörténeteiből meríti anyagát.
Klamm háborúja Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, november 23. 17:00
Általában elcsépelt szlogen, ami „több mint”-tel kezdődik, de azért csak úgy egymás között jelentsük ki, hogy a Kolibri igenis több mint színház, hiszen sajátos módszerekkel nevel és fejleszt csecsemőkortól kamaszkorig.
A játékos Budapest, Radnóti Miklós Színház, november 23. 19:00
Dosztojevszkij kisregénye, A játékos egy fiktív német fürdővárosban, Roulettenburgban játszódik, ahol virágzik a kaszinóélet. Az idetévedő alakok akár minden vagyonukat felteszik, és abban reménykednek, hogy ha nyernek, önmagukat is megválthatják.
123456789
1 / 9 oldal
Játék
December 18-án harmadik alkalommal lépnek fel a legismertebb hazai előadók a Kongresszusi Központban, hogy a közönséggel együtt ünnepeljenek.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.