Ajánló
Tizenkét szék Budapest, Trip Hajó, június 23. 19:00
a 20. századi orosz irodalom egyik legkacagtatóbb regényéből, llja Ilf és Jevgenyij Petrov 1928-ban megjelent Tizenkét szék című szatirikus művéből koncertszínházi előadás lesz a TRIP Hajón.
Ascher Tamás Háromszéken Budapest, Katona József Színház, június 23. 19:00
A bajnok című darab után egy másik közös előadás Pintér Béla és a Katona József Színház együttműködésében.
12 dühös ember Budapest, Átrium, június 23. 19:30
Reginald Rose világhírű darabja, melyből Sidney Lumet készített filmet 1957-ben Henry Fonda főszereplésével, most az Átrium színpadán látható.
Vadméz Budapest, Belvárosi Színház, június 24. 19:00
Michael Frayn, a magyar színpadon is méltán népszerű vígjáték-szerző vérbeli „tévedések vígjátékát” írt, amit Znamenák István rendezésében mutat be az Orlai Produkció, ismét fantasztikus szereposztásban.
Az őrült nők ketrece Budapest, Átrium, június 24. 19:30
Az őrült nők ketrece az egyik első olyan színdarab volt, amely a homoszexualitást tette központi motívumává, és igyekezett feltenni és meg is válaszolni egy sor, a témával kapcsolatos kérdést.
Életrevalók Budapest, Játékszín, június 25. 19:00
Eric Toledan-Oliver Nakache: Életrevalók című darabja először került magyar színpadra. Az igaz történetből 2011-ben azonos címmel nagy sikerű film is készült.
A kétely fátylai Budapest, Orfeum, a pesti mulató, június 26. 19:45
Könnyed esti szórakozást, vacsorát és színházi élményt nyújtanak egyszerre az Orfeum Nyári Vacsoraszínházi Fesztiváljának produkciói. A színházkedvelőknek a színházi szezon szüneteiben is önfeledt kikapcsolódást kínál interaktív, nyomozós vendég-előadásaival az Orfeum.
Apád füle Budapest, Orfeum, a pesti mulató, június 27. 19:45
Könnyed esti szórakozást, vacsorát és zenés színházi élményt nyújtanak egyszerre az Orfeum Nyári Vacsoraszínházi Fesztiváljának produkciói. A színházkedvelőknek a színházi szezon szüneteiben is önfeledt kikapcsolódást kínál humoros előadásaival az Orfeum.
Chicago Budapest, Átrium, június 28. 19:30
Alföldi Róbert egy giccstől mentes előadást szeretne létrehozni, amely a boldogság és a boldogulás keresésére fókuszál.
Merénylet a sárgaköves úton Budapest, Orfeum, a pesti mulató, július 3. 19:45
Könnyed esti szórakozást, vacsorát és színházi élményt nyújtanak egyszerre az Orfeum Nyári Vacsoraszínházi Fesztiváljának produkciói. A színház kedvelőknek a színházi szezon szüneteiben is önfeledt kikapcsolódást kínál interaktív, nyomozós vendég-előadásaival az Orfeum.
12
1 / 2 oldal
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.