Ajánló
Vőlegény Budapest, Belvárosi Színház, február 24. 15:00
Szép Ernő 1922-ben bemutatott darabjának aktualitása megkérdőjelezhetetlen. Itt mindenki a pénzre hajt, amihez nem kell mást tenni, mint jól házasodni. De mi van akkor, ha kiderül, a vőlegényjelölt és a menyasszonyjelölt is szegény?
Oscar Budapest, Thália Színház, február 24. 19:00
Egy végtelenül szórakoztató vígjáték, ami olyan, akár egy hatalmas „itt a piros, hol a piros” játszma szerelmekkel, bőröndökkel és ajtókkal.
A mi kis városunk Budapest, Karinthy Színház, február 24. 19:00
Egy kisváros hétköznapjai, egy szerelem születése – ilyen apróságokból, látszólagos semmiségekből áll Thornton Wilder darabja, amit Karinthy Márton vitt színre.
Téli rege Budapest, Radnóti Miklós Színház, február 24. 19:00
A késői Shakespeare-darabról Victor Hugo azt mondta, hogy „a szerző legkomolyabb és legmélyebb értelmű műve”. A drámát számos híres rendező feldolgozta, filmen és színpadon egyarát.
Én, József Attila (Attila szerelmei) Budapest, Madách Színház, február 24. 19:00
Sokak szerint talán nem jó ötlet musical formában előadni az egyik legnagyobb magyar költő élettörténetét, de ha Isten fiának sztorijából születhetett azóta klasszikussá vált rockopera, akkor ez talán nem szentségtörés József Attilával szemben sem.
Lélegezz Budapest, Katona József Színház, február 24. 19:15
Duncan McMillan kétszereplős darabja a gyerekvállalás dilemmáit járja körül a Sufniban, Pálos Hanna és Nagy Ervin előadásában.
A léggömb elrepül – Fesztbaum Béla Kosztolányi-estje Budapest, Vígszínház, február 24. 19:30
Nem egy megszokott író-est. Inkább színház, monodráma, Kosztolányi írásfüzére színpadon: verseiből, újságcikkeiből, útleírásaiból, novelláiból rajzolódik ki egy igazából felnőni sosem akaró, az életet, a játékot szenvedélyesen szerető fiatalember portréja.
Vaterland Budapest, Trafó, február 24. 20:00
A Forte Társulat új bemutatója Thomas Bernhard írásain keresztül a történelmi múlt bűneivel való együttélés problémájára fókuszál.
Leszámolás velem Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, február 24. 20:00
A Jurányi Ház mutatta be először a világon Edouard Louis Leszámolás Eddyvel című művének színpadi monodráma-változatát. Az előadás a FÜGE és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.
A kis herceg Budapest, Vidám Színpad, Eurocenter Óbuda, február 25. 10:30
Ez a felejthetetlen mese már sok gyereket és felnőttet repített el egy olyan bolygóközi utazásra, ahol az állomások nem távoli galaxisok, hanem az emberi természet különböző végpontjai.
12345678910
1 / 12 oldal
Játék
Norvégia egyik legfelkapottabb formációja tavaly a Szigetet is megjárta, ezúttal pedig a Hajót veszik célba.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.