Ajánló
Az Őrült Nők Ketrece Budapest, Átrium, október 20. 14:30
Az Őrült Nők Ketrece az egyik első olyan színdarab volt, amely a homoszexualitást tette központi motívumává, és igyekezett feltenni és meg is válaszolni egy sor, a témával kapcsolatos kérdést, illetve eloszlatni az azzal kapcsolatos előítéleteket és félreértéseket.
Hajmeresztő Budapest, Centrál Színház, október 20. 19:00
Puskás Tamás rendezésében mutatja be a Centrál Színház a világ legnépszerűbb krimi-vígjátékát, Paul Portner Hajmeresztő című darabját, Morcsányi Géza fordításában, Simon Kornéllal a főszerepben.
Kétely Budapest, Belvárosi Színház, október 20. 20:00
1964-et írunk. A bronxi St. Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap Flynn atya személyében, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe.
Love, love, love Budapest, Belvárosi Színház, október 21. 19:00
All You Need Is Love énekli a Beatles 1967-ben nemcsak koncerten, rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön.
Életrevalók Budapest, Játékszín, október 21. 19:00
A Játékszínben is premierre készülnek Eric Toledan-Oliver Nakache: Életrevalók című darabjával, amely és először kerül magyar színpadra. Az igaz történetből 2011-ben azonos címmel nagy sikerű film is készült.
Tóték Budapest, Örkény István Színház, október 21. 19:00
Idén márciusban debütált Mácsai Pál várva várt Tóték-rendezése a színész-direktor által vezetett Örkény Színház színpadán, és aratott egyöntetű sikert mind a szakma, mind a közönség körében. Ahogy Mácsai korábbi Örkény-adaptációjánál…
1 link A Proton Színház előadása Budapest, Trafó, október 21. 21:30
Jake Smiles, a hős online él, öl és szeret. Jake Smiles, a szerző neve írói álnév, netes nyelven nickname. A magyar irodalom első online regényét adaptálja Bánki Gergely színpadra a Proton Színház előadásában.
A mi kis városunk Budapest, Karinthy Színház, október 22. 15:00
Egy kisváros hétköznapjai, egy szerelem születése – ilyen apróságokból, látszólagos semmiségekből áll Thornton Wilder A mi kis városunk című darabja.
Az eastwicki boszorkányok Budapest, Játékszín, október 22. 15:00
A nyolcvanas évek egyik nagy filmdurranása most a Játékszínben ölt színpadi alakot. Aki látta, biztosan nem felejti el az Updike-mű alapján készült, azonos című Oscar-díjas filmet.
Abigail bulija Budapest, Kamra, október 22. 19:00
Abigail egy tizenöt éves kamaszlány, aki élete első buliját rendezi a kertvárosban, míg az ősök tapintatosan lelépnek szomszédolni. Hogy egy efféle tinibulin mi minden történik, arról nyilván mindenkinek vannak fogalmai.
12345678
2 / 8 oldal
Játék
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.