Ajánló
Szabadtéri Színpad Csillebércen Budapest, Csillebérci Szabadidő Központ és Ifjúsági Tábor
Idén nyártól ismét számos zenei fesztivált, zenés rendezvényt és színházi előadást köszönthetünk a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban, amely a felújított szabadtéri színpaddal várja egész nyáron a szórakozni vágyó közönséget.
Amphytrion Budapest, Aquincumi Múzeum és Régészeti Park, június 28., 29., 30., 19.30
Amphytrion, a thébai hadvezér és felesége, Alkméné fülig szerelmesek egymásba. De mi történik, ha a háborúból hazatérő férjet azzal fogadja párás tekintetű asszonya, hogy az elmúlt éjszaka volt élete legcsodálatosabb együttléte – Amphytrionnal. Hogy kivel?
Doktor Zsivágó - Klasszikus, új köntösben Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad, június 30., július 2., 21:00
Igazi kultkönyv, kasszasiker mozifilm, számos színpadi bemutató és óriási rajongótábor az egyik oldalon. Fenyegetések, kritikák, tiltakozások és tiltások a másik oldalon. A Doktor Zsivágó történetét jártuk körbe a Margitszigeti Szabadtéri Színpad június 30-i bemutatója előtt.
12
2 / 2 oldal
Játék
A kanadai David Walsh 1997-ben bejelentette, hogy óriási mennyiségű aranyat találtak Indonézia dzsungelében. Cégének részvényei pillanatok alatt megugrottak, a döglődő Walsh pedig hirtelen milliárdos lett. A képtelen történetből az Oscar-díjas Stephen Gaghan remek, pörgős filmet a főszerepben Matthew McConaughey-vel.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.