Ajánló
A fajok eredete Budapest, Szkéné Színház, június 7. 19:00
Emlékszünk még, mit tanítottak az iskolában? A fajok eredete Charles Darwin híres munkája, mely 1859-ben jelent meg, és amely elsőként magyarázta az evolúciós elmélettel a földi élet sokszínűségét.
A kellékes Budapest, Pesti Színház, június 7. 19:00
Az ember jegyet vált a színházba, kiöltözik, beül az x-edik sor akárhanyadik székére, és végignézi az előadást.
Ketten egyedül Budapest, Thália Színház, június 8. 19:00
A Thália Színház újabb premiere, a Ketten egyedül számtalan érdekességgel bír. Először is a történetet sokan ismerhetik, akik látták a Krumplirózsa című amerikai mozit, Michelle Pfeifferrel és Al Pacinóval a főszerepben.
Alul semmi Budapest, Thália Színház, június 9. 19:00
A Thália Színház arra vállalkozott, hogy a nagy sikerű mozifilm történetét viszi színpadra. A hat vetkőzős férfi szerepében Szabó Győző, Nagy Viktor, Vida Péter, Pindroch Csaba, Bán Bálint és Tamási Zoltán látható.
Tündöklő középszer Budapest, Szkéné Színház, június 9. 20:00
Baj az, ha valaki középszerű? Néhányan ennél a jelzőnél sértőbbet el sem tudnának képzelni. Pedig középszerűnek lenni jó. Nyugodt, kiszámítható, zavartalan, hogy azt ne mondjam, boldog állapot. Nem egyenlő a tehetségtelenséggel.
1 link A Proton Színház előadása Budapest, Trafó, június 10. 20:30
Jake Smiles, a hős online él, öl és szeret. Jake Smiles, a szerző neve írói álnév, netes nyelven nickname. A magyar irodalom első online regényét adaptálja Bánki Gergely színpadra a Proton Színház előadásában.
Életrevalók Budapest, Játékszín, június 12. 19:00
A Játékszínben is premierre készülnek Eric Toledan-Oliver Nakache: Életrevalók című darabjával, amely és először kerül magyar színpadra. Az igaz történetből 2011-ben azonos címmel nagy sikerű film is készült.
Bányavakság Budapest, Szkéné Színház, június 14. 19:00
Az 1981-es születésű Székely Csaba Bányavirág című, többszörösen díjnyertes darabja vérbeli tragikomédia, mely egy kis erdélyi faluban játszódik, ahol bezárják a bányát, így a helyi férfiak többsége vagy alkoholizmusba, vagy öngyilkosságba menekül.
A sütemények királynője Budapest, Szkéné Színház, június 16. 20:00
Pintér Béla a kilencvenes évek közepén több alternatív társulatnak is meghatározó színésze volt, mígnem első rendezéseként létrehozott egy igen különös előadást, amelynek címéül a saját nevéből készített anagrammát adta.
A kaukázusi krétakör Budapest, Katona József Színház, május 26., 27., 31., június 3., 13., 14., 19:00
Brecht szerint a legvéresebb időkben is élnek jó emberek. Egy nő menekül a háború közepén, karján egy gyerekkel. Ki utasítja el? Ki fogadja be? Övé-e a gyermek, ha nem ő szülte, de ő mentette meg az életét?
1234
3 / 4 oldal
Játék
Ahhoz, hogy jól tudj munkát keresni elengedhetetlen az önismeret. Erre számtalan lehetőséged van a mindennapokban is, azonban nem árt egy kis plusz löket. A Belső dilemmáktól az autentikus hivatásig című önindító workshop ebben segíthet neked.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.