Ajánló
Az öngyilkos Budapest, Szkéné Színház, január 25. 19:00
A szláv kultúra elemi tapasztalata sűrűsödik össze a múlt század húszas éveinek abszurd színdarabjában, Nyikolaj Erdman komédiájában.
Hóhérok Budapest, Katona József Színház, január 25. 19:00
Az ír származású, Oscar-díjas Martin McDonagh neve színházi és filmes berkekben is ismerősen cseng. A drámaírónak a Három óriásplakát Ebbing határában című rendezése a filmrajongókat varázsolta el.
1 link A Proton Színház előadása Budapest, Katona József Színház, január 25. 19:15
Jake Smiles, a hős online él, öl és szeret. Jake Smiles, a szerző neve írói álnév, netes nyelven nickname. A magyar irodalom első online regényét adaptálja Bánki Gergely színpadra a Proton Színház előadásában.
Nóra 2 Budapest, Belvárosi Színház, január 25. 20:00
A fiatal szerző friss darabja tavaly hatalmas kritikai és közönségsikert aratott hazájában, a Broadway valóságos szenzációja volt.
Leszámolás velem Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, január 25. 20:00
A Jurányi Ház mutatta be először a világon Edouard Louis Leszámolás Eddyvel című művének színpadi monodráma-változatát. Az előadás a FÜGE és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.
Boribon és Annipanni Budapest, Budapest Bábszínház, január 26. 10:30
Marék Veronika hőseit az egész világ ismeri, a mackó és a kislány történetein generációk nőttek fel.
Dés László-Geszti Péter-Békés Pál: A dzsungel könyve Budapest, Pesti Színház, január 26. 11:00
Ugyan ki tudná összefoglalni, mi mindenről szól a farkasok közt nevelkedett Maugli, az emberek ketrecéből szabadult Bagira, a törvényt bölcsen oktató Balu, a titokzatos Ká, a bosszúra és embervérre szomjas Sír Kán története?
Két néni, ha megindul Budapest, Örkény István Színház, január 26. 14:00
A szerző, Pierre Notte a kabaré műfajának szerelmese, az a darabja pedig már a címe alapján parádésnak tűnik. A mű nem más, mint temetői road movie és fekete humorú kabaré egyben.
Szakácskönyv a túlélésért Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, január 26. 15:00
Szokatlan előadással lepi meg közönségét a Gólem Színház. A Lichtenwörthöt megjárt Endrei Istvánné született Weisz Hedvig az ételeken keresztül meséli el az életét.
Tanár úr, kérem! Budapest, Karinthy Színház, január 26. 15:00
Ki ne ébredt volna életében legalább egyszer azzal a vággyal, hogy bár a reggeli sűrű ködben tényleg eltűnt volna az iskola, és ha nem is örökre, de legalább a mai napon ne kellene betenni oda a lábunkat.
12345678910
3 / 16 oldal
Játék
Zendaya és Common új dalaival és nagyszerű szereposztással érkezik ez az animációs kalandfilm, amely kiváló szórakozást nyújt az egész család számára.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.