Ajánló
Üvegfigurák Budapest, Radnóti Miklós Színház, március 26. 19:00
Tennessee Williams műveinek fő témája a hamis vagy igaz álmokkal, vágyakkal és a gyöngeséggel terhes emberek vívódása, szemben a céltudatosan törekvők elérhetetlen társadalmával.
A Pál utcai fiúk Budapest, Vígszínház, március 26. 19:00
A Molnár Ferenc regénye nyomán íródott színdarab zenéjét Dés László és Geszti Péter szerezte, a szövegkönyv Grecsó Krisztián munkája.
Az öldöklés istene A Pesti Est bemutatja Budapest, Átrium, március 26. 19:30
Komédia a kispolgári álszentségről és az emberekben kavargó, elfojtott érzelmekről.
Az élet mint olyan Budapest, Vígszínház, március 26. 19:30
Mi van a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” után? Sok-sok együtt töltött év eredményeképpen az emberen – valamiért inkább a férfiakon – úrrá lesz egy hirtelen pánik...
A csemegepultos naplója Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 26. 20:00
Ötvös András már több ízben kilóra megvette a közönséget a monodráma hiperaktív csemegepultosaként, a szakma pedig a 24. Szabad Színházak Nemzetközi Találkozóján a legjobb színészi alakításnak kijáró Thealter-angyallal díjazta.
Országjáró Mátyás király Budapest, Újszínház, március 27. 10:00
Mátyás király álruhában. Számtalan legenda, mese született már ebben a témában. Az Újszínház előadása a legérdekesebb találkozásokat gyűjti össze.
A gondnok Budapest, Radnóti Miklós Színház, március 27. 19:00
Pinter egyik legtöbbet játszott drámája három férfi egymáshoz fűződő feszült, sokszor abszurdba hajló kapcsolatát meséli el.
Rinocéroszok – avagy a diákcsíny enciklopédia Budapest, MU Színház, március 27. 19:00
Mióta világ a világ, diákcsínyek tömkelege nyűgözi le és borzasztja el az iskolák közösségeit és a közvéleményt. De mi is a diákcsíny, és mi szükség van rá?
Az utolsó tüzijáték Budapest, Bethlen Téri Színház, március 27. 19:00
Egy szívmelengető „hollywoodi”, és egy sötét tónusú „bergmani” anya–felnőtt lány viszony, melyek dialógusra lépnek egymással a néző fantáziájában. A lány óhatatlanul mindkét történetben továbbviszi a szülők bűneit, hiszen már maga is világra hozta a legújabb generáció egyik tagját.
Apa lánya Budapest, Budapest Bábszínház, március 27. 19:00
Irena Sendler története ihlette a Budapest Bábszínház felnőttek számára készült előadását, ami arra keresi a választ, hogy hogyan és meddig állhatunk szemben a hatalommal, dönthetünk-e emberi sorsokról.
12345678910
3 / 17 oldal
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.