Ajánló
Az étkezés ártalmasságáról Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, január 24. 19:00
Parti Nagy Lajos művét az Orlai Produkciós Iroda és a Füge Produkció mutatja be. A darabot Znamenák István rendezésében Mészáros Máté adja elő.
Hóhérok Budapest, Katona József Színház, január 24. 19:00
Az ír származású, Oscar-díjas Martin McDonagh neve színházi és filmes berkekben is ismerősen cseng. A drámaírónak A három óriásplakát Ebbing határában című rendezése éppen a filmrajongókat varázsolja el.
Tortúra Budapest, Karinthy Színház, január 24. 19:00
Stephen King 1987-ben megjelent Misery című regénye azonnal megihlette a filmes világot, 1990-ben be is mutatták Rob Reiner rendezésében a belőle készült thrillert.
Boldogság... Budapest, Átrium, január 24. 19:30
Horányi Juli, a 2014-es X-Faktor második helyezettje nagy csodálója és tisztelője Cserháti Zsuzsa művészetének, és régóta szeretne emléket állítani az énekesnő életének, így készített egy előadást, amely bemutatja Cserháti munkásságát és sorsának alakulását egy olyan megközelítésben, amelyet korábban még nem látott a közönség.
Háztűznéző Budapest, Katona József Színház, január 25. 19:00
Nyikoláj Gogol 1832-ben kezdett a Kérők című darab megírásába. A mű lényege ekkor még egy választani képtelen menyasszony és körülötte felvonuló férfiak karikaturisztikus megjelenítése volt.
Alul semmi Budapest, Thália Színház, január 25. 19:00
A Thália Színház arra vállalkozott, hogy a nagy sikerű mozifilm történetét viszi színpadra. A hat vetkőzős férfi szerepében Szabó Győző, Nagy Viktor, Vida Péter, Pindroch Csaba, Bán Bálint és Tamási Zoltán látható.
Lélegezz Budapest, Katona József Színház, január 25. 19:15
Duncan McMillan kétszereplős darabja a gyerekvállalás dilemmáit járja körül a Sufniban, Pálos Hanna és Nagy Ervin előadásában.
Leonce és Léna – a legboldogabb álom Budapest, Szkéné Színház, január 26. 17:00
„Egy mulatságos nevű, parányi ország tétlen királyfija elfut az államérdek diktálta kényszerházasság elől, hogy aztán némi bolyongás után, önszántából belefusson eredetileg kijelölt menyasszonya karjaiba.”
Az oroszlán télen Budapest, Belvárosi Színház, január 26. 19:00
A történelmi ihletésű komédia Plantagenet Henrik udvarában játszódik. A nagy angol király hatalmas birodalmat épített, melyhez elfoglalta Franciaország nagy részét is. 1183 karácsonyára összehívja családját, hogy rendelkezzen az ország jövőjéről.
70, Girls, 70 – Nercbanda Budapest, Karinthy Színház, január 26. 19:00
Meghódította már a musical Amerikát is, hatalmas sikerrel játszották a zenés darabot a New York-i Broadwayen is. Például olyan színésznagyságok léptek színpadra a vígjátékban, mint Olympia Dukakis. Most Budára költözik a musical, méghozzá a Karinthy Színházba.
12345678910
3 / 10 oldal
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Uránia, január 12. - május 25.
 
Budapest, Koreai Kulturális Központ, 2017. november 17. - 2018. január 25.
 
január 18 - 24.
 
Budapest, Vígszínház, január 21. 19:00
 
január 1 - 31.
Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.