Ajánló
A Pesti Est bemutatja: Orlando Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, április 4. 19:00
A Jurányi Házban a Thealter – Trojka Színházi Társulás mutatja be az Orlandót, Virginia Woolf regénye nyomán.
Abigél Budapest, Budapesti Operettszínház, április 5. 18:00
1943-ban Vitay Gina elbúcsúzik otthonától és azoktól, akiket szeret, mert az apja beadja a híres árkodi Matulába.
Cyber Cyrano Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, április 6. 17:00
A közösségi portálok virágkorukat élik. Nemcsak a felhasználókat szippantják be, de a művészek többségét is megihletik. Tasnádi István, a Finito és a Made in Hungária (hogy csak a két legnépszerűbbet említsük) című darabok írója is egy ilyen témájú művel jelentkezik.
Szembesítés Budapest, Karinthy Színház, április 6. 19:00
A Karinthy Színházban a januári – Tortúra-bemutatót február 17-én egy újabb követi. Szántó Erika rendezésében kerül színpadra Ronald Howard drámája Szembesítés címmel.
Aranytó Budapest, Belvárosi Színház, április 6. 19:00
Ernest Thomson Aranytó című bestsellerének premierjére kerül sor július 24-én a Szentendrei Teátrum és Nyár programsorozat keretében a Városháza udvarán. A történet egy család tisztázott és tisztázatlan viszonyait boncolgatja szórakoztató formában.
Tóték Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad, április 6. 19:00
Idén márciusban debütált Mácsai Pál várva várt Tóték-rendezése a színész-direktor által vezetett Örkény Színház színpadán, és aratott egyöntetű sikert mind a szakma, mind a közönség körében. Ahogy Mácsai korábbi Örkény-adaptációjánál…
Nádas Péter: Találkozás Budapest, Pesti Színház, április 7. 19:30
Nádas Péter a magyar és európai irodalom egyik legkiemelkedőbb alkotója, művészeti életünk meghatározó intellektusa. Találkozás című drámáját 1979-ben írta, és ősbemutatója 1985-ben volt a Pesti Színházban.
Leszámolás velem Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, április 7. 20:00
A Jurányi Inkubátorházban lesz látható először a világon Edouard Louis Leszámolás Eddyvel című művének színpadi monodráma változata Leszámolás velem címmel. Az előadás a FÜGE és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.
Rose Budapest, Spinoza, április 8. 19:00
Martin Sherman Rose című darabját 1999-ben mutatták be a londoni Nemzeti Színházban. A magával ragadó monodrámát – amely egy a huszadik század zivataros évtizedeit végigélt, szeretteit gyászoló zsidó asszony szemszögéből beszél szenvedésről…
Don Quijote Budapest, Szkéné Színház, április 9. 17:00
„Már régebben is nagyon szerettük volna Scherer Péterrel a Don Quijotét színre vinni, de eddig valamiért nem jött össze. Most úgy néz ki, megvalósul Rába Roland rendezésében.”
123456
3 / 6 oldal
Játék
A Jurányi Ház családbarát programsorozata, a minden korosztályt megszólító Mese Habbal április második szombatján megint szuper programokkal várja a gyerekes családokat.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.