Ajánló
Hamlet Budapest, Vígszínház, szeptember 23. 19:00
A trónörökös Hamlet apja, a volt király temetésére érkezik haza. Édesanyját friss feleségként, a királlyá előlépett nagybátyja oldalán találja.
Távoli dal Budapest, Vígszínház, szeptember 23. 19:30
A monodráma egy fiú útkereséséről szól. Telefonja csörög, az anyja hívja: meghalt az öcséd, gyere haza! Nem halogathatja tovább, elkerülhetetlen a találkozás a családdal.
Semmi konferencia Budapest, Átrium, szeptember 25. 19:30
Lovasi András és a Kiscsillag zenekar Semmi konferencia című koncertszínházának kamaraváltozata a Margit körúti teátrumban.
Ithaka Budapest, Katona József Színház, szeptember 27. 19:00
Lehet-e a bolyongás életforma, vagy előbb-utóbb muszáj hazamenni? Az utazás toposzát Homérosz segítségével járják körül az alkotók.
A fajok eredete Budapest, Szkéné Színház, szeptember 27. 20:00
Emlékszünk még, mit tanítottak az iskolában? A fajok eredete Charles Darwin híres munkája, mely 1859-ben jelent meg, és elsőként magyarázta az evolúciós elmélettel a földi élet sokszínűségét.
Az öngyilkos Budapest, Szkéné Színház, szeptember 28. 19:00
A szláv kultúra elemi tapasztalata sűrűsödik össze a múlt század húszas éveinek abszurd színdarabjában, Nyikolaj Erdman komédiájában.
Nehéz Budapest, Szkéné Színház, szeptember 29. 19:00
Sokféleképpen élheti meg az ember, ha elhagyja a csendes kis szülővárosát vagy szülőfaluját, hogy egy nagyvárosban kezdjen új életet. Egyeseknek izgalmas kaland ez, másoknak küzdelem.
Heisenberg Budapest, Hatszín Teátrum, október 12. 19:00
Először látható Magyarországon Simon Stephens darabja, melyben egy hetvenes hentes és egy negyvenes pincérnő talál egymásra.
Ádám almái
Az Ádám almái színpadi változata Anders Thomas Jensen azonos című dán-német filmje alapján készült, 2006-ban pedig az Európai Filmakadémia díjára jelölték.
SingSingSing Masters Musical Show Fertőrákos, Fertőrákosi Barlangszínház, július 19-22., 20:00, július 26-29., 20:00
A SingSingSing Masters Musical Show július közepétől összesen nyolcszor tekinthető meg a Barlangszínházban. Egy teljesen megújult előadás, ebben az évben nemzetközi csapat és hazai sztárok, valamint a műfaj legnagyobb slágerei várják a közönséget.
12345
4 / 5 oldal
Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.