Ajánló
A férfiak szexuális világa Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, január 26. 19:00
Míg számos mű kifejezetten a női lélek őskáoszra emlékeztető misztériumát boncolgatja, addig a méltatlanul háttérbe szorult hímek belső világával viszonylag kevesen foglalkoznak. Persze ha a népszerű sztereotípiákat vesszük alapul…
Telefondoktor Budapest, Thália Színház, január 26. 19:30
Szeptember közepén színpadi színészként is megcsodálhatjuk az elsősorban színházi rendezőként tevékenykedő Göttinger Pált. Ő játssza ugyanis a Bárkában május óta sikerrel futó egyszemélyes bohózat főszerepét (méghozzá a Poligamy direktora, Orosz Dénes rendezésében).
Parasztopera Budapest, Átrium, január 26. 19:30
Pintér Béla író-rendező saját nagymamájától hallotta réges-régen e Szabadszállás környékén megesett históriát, majd 2002-ben társulatával opera formában dolgozta fel a balladisztikus történetet.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Prostitúció Budapest, Katona József Színház, január 26. 20:00
A színmű négy, egymástól független jelenetet mutat be, melyek szereplői tanácstalanul próbálnak helyet találni magunknak a világban.
A kis herceg Budapest, Vidám Színpad, Eurocenter Óbuda, január 27. 10:30
Ez a felejthetetlen mese már sok gyereket és felnőttet repített el egy olyan bolygóközi utazásra, ahol az állomások nem távoli galaxisok, hanem az emberi természet különböző végpontjai.
Kétely Budapest, Belvárosi Színház, január 27. 17:00
1964-et írunk. A bronxi St. Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap Flynn atya személyében, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe.
Ann-Droid – egy robotlány csodálatos kalandjai Budapest, Hatszín Teátrum, január 28. 11:00
Mi lenne a fabábú Pinokkió a 21. században? Természetesen robot. A BANDART előadása a színházat a legújabb digitális technikákkal ötvözve mutatja be a kalandos életű bábú/robot húsvér emberré válásának történetét.
Macskajáték Budapest, Örkény István Színház, január 28. 15:00
Csajos eszmecsere a pasikról, rajongás, hódítás, szerelmi háromszög, megcsalás, féltékenység.
Cyber Cyrano Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, január 28. 18:00
A közösségi portálok virágkorukat élik. Nemcsak a felhasználókat szippantják be, de a művészek többségét is megihletik. Tasnádi István, a Finito és a Made in Hungária (hogy csak a két legnépszerűbbet említsük) című darabok írója is egy ilyen témájú művel jelentkezik.
Premierajándék Budapest, Thália Színház, január 28. 19:00
Különleges produkció a Thália Színházban: Csányi Sándor rendezőként debütál a Premierajándék című előadáson. A Thália színészei eljátsszák Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát. És a teljes próbafolyamatot. És önmagukat. És egymást.
12345678910
4 / 10 oldal
Játék
A kubai zongorista, aki jazzt játszik, de mégsem jazz-zongorista az egész világot elbűvölte különleges játékával.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.