Ajánló
Nádas Péter: Találkozás Budapest, Pesti Színház, október 23. 19:30
Nádas Péter a magyar és európai irodalom egyik legkiemelkedőbb alkotója, művészeti életünk meghatározó intellektusa. Találkozás című drámáját 1979-ben írta, és ősbemutatója 1985-ben volt a Pesti Színházban.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Bebújós Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, október 24. 19:00
A 25 éves Pesti Est és a Staféta bemutatja Pass Andrea darabját, mely a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül kerül megrendezésre a Jurányi Házban.
A testőr Budapest, Pesti Színház, október 24. 19:00
Mit tesz egy aggódó férj, ha azt látja, hogy az asszonyka félévnyi házasság után már erősen kifele tekinget a frigyből? Természetesen álruhát húz, és megpróbálja hűtlenségen kapni a mit sem sejtő nőszemélyt. Na, ez pont az a módszer…
Cyber Cyrano Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, október 25. 16:00
A közösségi portálok virágkorukat élik. Nemcsak a felhasználókat szippantják be, de a művészek többségét is megihletik. Tasnádi István, a Finito és a Made in Hungária (hogy csak a két legnépszerűbbet említsük) című darabok írója is egy ilyen témájú művel jelentkezik.
Bernhardi-ügy Budapest, Örkény István Színház, október 25. 19:00
Huszonnégy év után kerül ismét színpadra Arthur Schnitzler színműve a Bernhardi-ügy, most az Örkény István Színházban. Hazánkban először a Vígszínház mutatta be a drámát 1991-ben. Akkor Gábor Miklós, játszotta a professzor szerepét.
A sütemények királynője Budapest, Szkéné Színház, október 26. 20:00
Pintér Béla a kilencvenes évek közepén több alternatív társulatnak is meghatározó színésze volt, mígnem első rendezéseként létrehozott egy igen különös előadást, amelynek címéül a saját nevéből készített anagrammát adta.
1x3 néha 4 Budapest, RaM Colosseum, október 27. 19:00
Azt már megtanultuk, hogy 2x2 néha öt, most azonban azt is megtudhatjuk, hogy 1x3 néha 4, avagy egyszerháromnéhanégy. Ray Cooney (olyan sikerdarabok szerzője, mint A miniszter félrelép vagy a Páratlan páros) első, 1961-ben Tony Hiltonnal közösen írt...
Jövőre, veled, itt! Budapest, Budapesti Operettszínház, október 27. 19:30
Az alapötlet nagyszerű. Két ember véletlenül összetalálkozik, első látásra egymásba szeretnek, de egyikük sem akarja otthagyni a családját, élik tovább az életüket.
Ketten egyedül Budapest, Thália Színház, október 28. 19:00
A Thália Színház újabb premiere, a Ketten egyedül számtalan érdekességgel bír. Először is a történetet sokan ismerhetik, akik látták a Krumplirózsa című amerikai mozit, Michelle Pfeifferrel és Al Pacinóval a főszerepben.
Jóembert keresünk Budapest, Vígszínház, október 28. 19:00
A Pesti Színház-beli nagy sikerű Mikve után ismét a Vígszínházban rendez a cseh Michal Dočekal, a prágai Nemzeti Színház igazgatója. Alkotótársaival, Martin Chocholušek világhírű cseh díszlettervezővel és Katerina Stefková jelmeztervezővel...
1234567
6 / 7 oldal
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged, szeptember 21 - 30.
 
 
szeptember 21 - 27.
 
Budapest, Játékszín, szeptember 22. 19:00
 
Játék
Thomas Webb (Callum Turner) jómódú család gyermeke, aki véletlenül megtudja, szülei házassága közel sem olyan idilli, mint képzelte: apja (Pierce Brosnan) egy fiatalabb nővel (Kate Beckinsale) csalja a feleségét.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.