Ajánló
Szerb Antal: Utas és holdvilág Budapest, Trafó, december 8. 18:00
Határokat feszeget a TÁP Színház legújabb összművészeti produkciója, amely négy és fél órás playback előadásban dolgozza fel Vajdai Vilmos rendezésében Szerb Antal idén 80 éves regényét, az Utas és holdvilágot.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Bebújós Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, december 8. 19:00
A Budapesti Tavaszi Fesztivállal közösen mutatta be a Staféta és a 25 éves Pesti Est, a Pass Andrea rendezésében látható Bebújós című darabot, ovis korú gyerekekről és szüleikről.
A testőr Budapest, Pesti Színház, december 8. 19:00
Mit tesz egy aggódó férj, ha azt látja, hogy az asszonyka félévnyi házasság után már erősen kifele tekinget a frigyből? Természetesen álruhát húz, és megpróbálja hűtlenségen kapni a mit sem sejtő nőszemélyt. Na, ez pont az a módszer…
Rövid Budapest, Thália Színház, december 8. 19:30
Ljudmila Ulickaja Az orosz falvak asszonyai című novellájának színpadi átirata három nő borongós múltjába enged betekintést. A három teljesen különböző karakter egy könnyed esti dorbézolás alkalmával merül el az emlékekben...
Vőlegény Budapest, Belvárosi Színház, december 9. 15:00
Szép Ernő 1922-ben bemutatott Vőlegény című darabjának aktualitása megkérdőjelezhetetlen. Ebben a darabban mindenki a pénzre hajt, amihez nem kell mást tenni, mint jól házasodni. De mi van akkor, ha kiderül, a vőlegényjelölt és a menyasszonyjelölt is szegény?
A mi kis városunk Budapest, Karinthy Színház, december 9. 19:00
Egy kisváros hétköznapjai, egy szerelem születése – ilyen apróságokból, látszólagos semmiségekből áll Thornton Wilder A mi kis városunk című darabja.
Viva Bartók! – Levélkoncert a Radnótiban Budapest, Radnóti Miklós Színház, december 9. 19:00
A Radnóti Színházban komoly hagyománya van az irodalmi és költői est műfajának, és az elkészült előadások eddig is Bálint András személyétől váltak az irodalom és a személyesség izgalmas találkozásaivá.
Ketten egyedül Budapest, Thália Színház, december 10. 15:00
A Thália Színház újabb premiere, a Ketten egyedül számtalan érdekességgel bír. Először is a történetet sokan ismerhetik, akik látták a Krumplirózsa című amerikai mozit, Michelle Pfeifferrel és Al Pacinóval a főszerepben.
EztRád Budapest, Szkéné Színház, december 13. 19:00
A Nézőművészeti Kft. és a Szkéné előadásában a művészek olyan esztrád műsor létrehozását tervezik, amely a mai magyar életünkből filmszerűen villantja fel az embert érő pozitív és negatív hatásokat.
Francia rúdugrás Budapest, Hatszín Teátrum, december 16. 15:00
Nem kell megijedni, a cím nem sportbemutatót takar – inkább valahol a lepedőakrobatika környékén keresgéljünk. Mohácsi István pályafutását felolvasószínházi előadásként indító, mégis sodró lendületű és fülledt erotikájú, habkönnyű darabját ugyanis a most színpadra állító Centrál Színház elsősorban azoknak ajánlja, akiknek a Káma Szútra is kevés.
12345678
6 / 8 oldal
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.