Ajánló
Két néni, ha megindul Budapest, Örkény István Színház, május 26. 19:00
A szerző, Pierre Notte a kabaré műfajának szerelmese, az a darabja pedig már a címe alapján parádésnak tűnik. A mű nem más, mint temetői road movie és fekete humorú kabaré egyben.
Holt lelkek Budapest, Katona József Színház, május 26. 19:15
Úgy tűnik, Csicsikov története mindig aktuális. Most a Sufniban töprenghetünk el azon, valójában milyen keveset változik a világ.
Valódi hamisítvány Budapest, Belvárosi Színház, május 26. 20:00
Amikor semmi sem az, aminek látszik. Stephen Sachs fergeteges vígjátékában egy összeszokott páros sziporkázik: Hernádi Judit és Kern András!
Árvácska Budapest, Trafó, május 27. 19:00
Az árva kislány passiótörténetében az egész társadalom traumái és megváltás utáni vágya tükröződik. Állami Árvácska élete az ártatlanság és tisztaság megmaradásának lehetetlenségéről beszél.
A Baba Budapest, Karinthy Színház, május 27. 19:00
Ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet, akivel testileg-lelkileg harmonikusan élhet. És ha az élőkben csalódott, nincs más, mint a gép.
Ádám almái Az előadást a Katona József Színházban játsszák! Budapest, Radnóti Miklós Színház, május 27. 19:00
Az Ádám almái színpadi változata Anders Thomas Jensen azonos című dán-német filmje alapján készült, 2006-ban pedig az Európai Filmakadémia díjára jelölték.
Jaj, Istenem! A Pesti Est bemutatja Budapest, Hatszín Teátrum, május 27. 19:00
A darab írója, a nemrégiben elhunyt Anat Gov hazájában, Izraelben igen népszerű szerző volt, Magyarországon azonban csak mostanában kezdik felfedezni.
Tóték Budapest, Örkény István Színház, május 27. 19:00
2013 márciusában debütált Mácsai Pál várva várt Tóték-rendezése a színész-direktor által vezetett színház színpadán, és aratott egyöntetű sikert mind a szakma, mind a közönség körében.
Prostitúció A Pesti Est bemutatja Budapest, Katona József Színház, május 27. 19:15
A színmű négy, egymástól független jelenetet mutat be, melyek szereplői tanácstalanul próbálnak helyet találni magunknak a világban.
Az élet mint olyan Budapest, Vígszínház, május 27. 19:30
Mi van a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” után? Sok-sok együtt töltött év eredményeképpen az emberen – valamiért inkább a férfiakon – úrrá lesz egy hirtelen pánik...
234567891011
7 / 11 oldal
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.