Ajánló
Dollár Papa Gyermekei: Csehov Budapest, Trafó, november 12. 20:00
A Trafóban Dollár Papa Gyermekei-bemutatóra készülnek. Mit kell tudni az igazán népszerű társulatról? Pályakezdő színészek 2009 tavaszán összeálltak és saját erőből önálló színházi produkciót hoztak létre.
Szép jó estét, Mr. Green! Budapest, Belvárosi Színház, november 15. 19:00
Jeff Barron darabjával egy tavaszi vendégjáték alkalmával már találkozhatott a Belvárosi Színház közönsége, ősztől pedig az előadás rendszeresen látható lesz a budapesti teátrumban.
Viva Bartók! – Levélkoncert a Radnótiban Budapest, Radnóti Miklós Színház, november 15. 19:00
A Radnóti Színházban komoly hagyománya van az irodalmi és költői est műfajának, és az elkészült előadások eddig is Bálint András személyétől váltak az irodalom és a személyesség izgalmas találkozásaivá.
Don Quijote Budapest, Szkéné Színház, november 15. 19:00
„Már régebben is nagyon szerettük volna Scherer Péterrel a Don Quijotét színre vinni, de eddig valamiért nem jött össze. Most úgy néz ki, megvalósul Rába Roland rendezésében.”
Caligula helytartója Budapest, Szkéné Színház, november 16. 19:00
Annak ellenére, hogy sokak véleménye szerint Székely János 1972-es műve, a Caligula helytartója a magyar drámairodalom (egyik) csúcsa, manapság mégis méltatlanul kevesen ismerik.
Vágyvillamos Budapest, Radnóti Miklós Színház, november 17. 19:00
Az újrafordításnak köszönhetően kissé megváltoztatott cím ellenére ez a Vágyvillamos ugyanaz a Pulitzer-díjas A vágy villamosa, mely Tennessee Williams amerikai drámaíró egyik legismertebb műve, és amiért 1947-es első bemutatása óta világszerte folyamatosan rajong a közönség.
A léggömb elrepül – Fesztbaum Béla Kosztolányi-estje Budapest, Vígszínház, november 19. 19:30
Nem egy megszokott író-est. Inkább színház, monodráma, Kosztolányi írásfüzére színpadon: verseiből, újságcikkeiből, útleírásaiból, novelláiból rajzolódik ki egy igazából felnőni sosem akaró, az életet, a játékot szenvedélyesen szerető fiatalember portréja.
Mary Poppins Budapest, Madách Színház, november 20. 19:00
A világirodalom legvarázslatosabb figuráját, a bohókás, repülő dadust ez alkalommal a Madách Színház színpadára sodorja az a bizonyos keleti szél. P. L. Travers mágikus meséje 1964-ben debütált a filmvásznon musical formájában...
Macskajáték Budapest, Örkény István Színház, november 20. 19:00
Csajos eszmecsere a pasikról, rajongás, hódítás, szerelmi háromszög, megcsalás, féltékenység.
Tágra zárt szemek 18 éven felülieknek!
Budapest, Trafó, november 20. 20:00
Izgalmas előadásra készülnek a Trafó – Kortárs Művészetek Házában a Dollár Papa Gyermekei. Arthur Schnitzler Tágra zárt szemek című kisregényét állítják színpadra.
12345678
7 / 8 oldal
Játék
Őserő, profizmus, életigenlés – ezekkel a szavakkal jellemezhető Dr. Lonnie Smith orgonista pályafutása.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.