Ajánló
A hattyú Budapest, Örkény István Színház, február 28. 19:00
A hattyú mesterkomédia: bravúros humorú, szellemesen éleslátó, pestiesen gúnyos.
Jóéjt, szomszéd Budapest, Thália Színház, február 28. 19:30
A Nézőművészeti Kft és az Ördögkatlan koprodukciójában készült Will Eno-darabban, melyet 2014-ben mutattak be a Broadwayn, átlagemberek találkoznak átlagemberekkel, ráadásul mindenkinek ugyanolyan átlagos neve van: Jones.
csRSnyés Budapest, RS9 Színház, február 28. 19:30
A Hybridkult Produkció Csehov Cseresznyéskert című vígjátékának időben és térben közel hozott adaptációját készítette el.
A halál kilovagolt Perzsiából Budapest, Trafó, március 1. 18:00
A DoN’t Eat Group saját fejlesztésű hegesztőprojektoros vetítőrendszerének és az ismétlődésen alapuló loop-technika felhasználásával az alkotók a művészi alkotómunka és a vele járó delíriumos látomások színpadi megjelenítésére tesznek izgalmas kísérletet.
Varsói melódia Budapest, Hatszín Teátrum, március 1. 19:00
Van a politika, és van a szerelem. Ennek a két dolognak elvileg semmi köze egymáshoz. De volt, hogy volt. Van, hogy van. Milyen kár…
Ürgék Budapest, Kamra, március 1. 19:00
Kelet-közép-európai férfitörténetekből, interjúkból összeálló, folyamatosan formálódó szöveggel készített előadás.
Utánképzés ittas vezetőknek Budapest, Magyar Színház, március 1. 19:00
Háy János Utánképzés ittas vezetőknek című „gyomor-keserű komédiájában” egy mai, már-már hétköznapi történetet láthatunk olyan emberekről, akiket mindannyian ismerünk.
Pentheszileia Budapest, MU Színház, március 1. 20:00
Pentheszileia és Akhilleusz összecsavarodnak a harctéren. Elvakítja őket a másik látása. Csatáznak. Ölre mennek. Úgy szeretlek, majd megeszlek. Pentheszileia saját fogaival marcangolja szét önkívületében a férfit…
Ketten Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, március 1. 20:00
A független színházi szféra ismert dívája, a Katona József Színház társulatának egyik oszlopos tagja, egy rendező, aki a brit improvizációs technika magyarországi meghonosítója és egy dramaturg-író összeállnak, hogy létrehozzanak egy újabb előadást.
10 Budapest, Radnóti Miklós Színház, március 2. 10:00
Székely Csaba, a Bánya-trilógiával híressé vált erdélyi drámaíró legújabb színdarabját a tízparancsolat ihlette, melynek ősbemutatóját a Radnóti Színházban láthatja először a közönség.
3456789101112
7 / 18 oldal
Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.