Ajánló
Holt lelkek Budapest, Katona József Színház, április 2. 19:15
Úgy tűnik, Csicsikov története mindig aktuális. Most a Sufniban töprenghetünk el azon, valójában milyen keveset változik a világ.
Leszámolás velem Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, április 3. 19:00
A Jurányi Ház mutatta be először a világon Edouard Louis Leszámolás Eddyvel című művének színpadi monodráma-változatát. Az előadás a FÜGE és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre.
Téli rege Budapest, Radnóti Miklós Színház, április 3. 19:00
A késői Shakespeare-darabról Victor Hugo azt mondta, hogy „a szerző legkomolyabb és legmélyebb értelmű műve”. A drámát számos híres rendező feldolgozta, filmen és színpadon egyarát.
Virágot Algernonnak Budapest, Budapesti Operettszínház, április 3. 19:30
A Daniel Keyes regénye alapján készült Oscar-díjas filmmusical adaptációja többek között az emberi felelősség alapkérdéseit is boncolgatja.
A mi kis városunk Budapest, Karinthy Színház, április 4. 19:00
Egy kisváros hétköznapjai, egy szerelem születése – ilyen apróságokból, látszólagos semmiségekből áll Thornton Wilder darabja, amit Karinthy Márton vitt színre.
A víg özvegy Budapest, Budapesti Operettszínház, április 4. 19:00
Szabó Máté rendezésében a Budapesti Operettszínház tíz év után tűzte ismét műsorára Lehár Ferenc klasszikus remekét, mely több mint száz éve járja diadalútját szerte a világon.
EztRád Budapest, Szkéné Színház, április 4. 19:00
A Nézőművészeti Kft. előadása mai magyar életünkből filmszerűen villantja fel az embert érő pozitív és negatív hatásokat.
A Vezér Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, április 4. 19:30
Ifjúsági előadás sok zenével, Alfred de Musset eredetileg ötfelvonásos Lorenzaccio című műve alapján – a Mentőcsónak Egység és a FÜGE közös előadásában.
Leonce és Léna Budapest, Szkéné Színház, április 5. 19:00
„Egy mulatságos nevű, parányi ország tétlen királyfija elfut az államérdek diktálta kényszerházasság elől, hogy aztán némi bolyongás után, önszántából belefusson eredetileg kijelölt menyasszonya karjaiba.”
A pitbull cselekedetei Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, április 5. 19:00
Az Apostolok cselekedeteiről már hallhattunk, most azonban azt is megtapasztalhatjuk, hogy nemcsak nekik vannak cselekedetei, hanem a pitbullnak is.
3456789101112
7 / 13 oldal

Pannon-Art.
Kalocsa, Városi Galéria, március 23. - április 15.

Dafna Talmor: Konstruált tájképek.
Budapest, Tobe Gallery, március 22. - április 21.

Játék
Mayer ezúttal legsikeresebb experimentális formációjával, a Nerve-vel érkezik az A38-ra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.