Ajánló
A félelem megeszi a lelket Budapest, Átrium, december 26. 15:00
A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.
Second life, avagy kétéletem Budapest, Hatszín Teátrum, december 26. 17:00
Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami, vagy ha minden másképp alakul az életében.
Ithaka Budapest, Katona József Színház, december 26. 19:00
Lehet-e a bolyongás életforma, vagy előbb-utóbb muszáj hazamenni? Az utazás toposzát Homérosz segítségével járják körül az alkotók.
Távoli dal Budapest, Vígszínház, december 26. 19:30
A monodráma egy fiú útkereséséről szól. Telefonja csörög, az anyja hívja: meghalt az öcséd, gyere haza! Nem halogathatja tovább, elkerülhetetlen a találkozás a családdal.
Rumini Budapest, Magyar Színház, december 27. 11:00
A gyerekek kedvenc tengeri rágcsálója, a furmányos kisegér, Rumini legújabb kalandjai ezúttal a színpadon is megelevenednek.
csRSnyés Budapest, RS9 Színház, december 27. 15:00
A Hybridkult Produkció Csehov Cseresznyéskert című vígjátékának időben és térben közel hozott adaptációját készítette el.
Életrevalók Budapest, Játékszín, december 27. 15:00
Eric Toledan-Oliver Nakache: Életrevalók című darabja először került magyar színpadra. Az igaz történetből 2011-ben azonos címmel nagy sikerű film is készült.
Ascher Tamás Háromszéken Budapest, Katona József Színház, december 27. 16:00
A bajnok című darab után egy másik közös előadás Pintér Béla és a Katona József Színház együttműködésében.
A Krakken művelet Budapest, Átrium, december 27. 17:00
„Egyfelvonásos, színdarabgyanús esemény az Átriumban”, olvasható a Mózsik Imre és Bodó Viktor által kifejezetten az Átrium felkérésére írt, pszicho-thriller-krimi-komédia műfaji besorolású előadásról.
A lány, aki hozott lélekből dolgozott 16 éven felülieknek! Budapest, Szkéné Színház, december 27. 19:00
„Egy nő története. Egy nő lányának a története. Egy nő anyjának a története. Egy nő apjának a története. Egy kapcsolat története. Egy másik kapcsolat története. Ha mindkét oldalról elveszünk mindent, akkor marad az X. Háy János az illúziókat veszi el és amit cserébe ad, az az igazság.”
3456789101112
7 / 15 oldal
Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.