Ajánló
Miskin herceg Budapest, Katona József Színház, június 6. 19:15
Dosztojevszkij A félkegyelmű című műve alapján készített monodrámát Takátsy Péter, melyben új megközelítésben veszi elő a klasszikus művet.
Az Ügy – avagy a Normális Eljárás Budapest, Katona József Színház, június 7. 19:00
Egy tisztes polgár abban a szent hitben, hogy az igazság mellette áll felveszi a harcot a hivatallal és annak hivatalnokaival.
Bányavakság Budapest, Szkéné Színház, június 7. 19:00
Az 1981-es születésű Székely Csaba többszörösen díjnyertes darabja vérbeli tragikomédia, mely egy kis erdélyi faluban játszódik, ahol bezárják a bányát, így a helyi férfiak többsége vagy alkoholizmusba, vagy öngyilkosságba menekül.
Alul semmi Budapest, Thália Színház, június 8. 19:00
A nagy sikerű mozifilm a színpadon. Sheffield. Két munkanélküli darukezelő csodálatos tervet eszel ki.
Fehér nyuszi, vörös nyuszi Budapest, Átrium, június 8. 19:30
Az iráni szerző, Nassim Soleimanpour nemzetközi sikert aratott különleges darabjának érdekessége, hogy az előadásnak nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze és nincs rendezője.
Ithaka Budapest, Katona József Színház, június 13. 19:00
Lehet-e a bolyongás életforma, vagy előbb-utóbb muszáj hazamenni? Az utazás toposzát Homérosz segítségével járják körül az alkotók.
A kaukázusi krétakör Budapest, Kamra, június 13. 19:00
Brecht szerint a legvéresebb időkben is élnek jó emberek. Egy nő menekül a háború közepén, karján egy gyerekkel. Ki utasítja el? Ki fogadja be? Övé-e a gyermek, ha nem ő szülte, de ő mentette meg az életét?
Árva csillag Budapest, Szkéné Színház, június 13. 20:00
Mi folyik Ibrányban? De tényleg? Azt tudni, hogy a városban élők a Polgármesteri Hivatal fsz. 4. szobában kötelesek bejelenteni a lakcímváltozásokat, de hogy mi újság Póka Mihály harmadik típusú találkozásaival az ibrányi éjszakában, az egyelőre még elég homályos, és nem a késői órákra jellemző sötétség miatt.
Líra/Forgatagban Budapest, Bethlen Téri Színház, június 14. 19:00
A Bethlen Téri Színház színpadán rendezik meg június 13. és 15. között a G.A.P. (Gangaray Artistic Program) Fesztivált, melynek keretében több professzionális és izgalmas táncprodukció tekinthető meg.
Mennyei hang! Budapest, Játékszín, június 15. 15:00
Igaz történet Florence Foster Jenkinsről, a világ legrosszabb és legboldogabb énekesnőjéről.
123456789
8 / 9 oldal
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.