Ajánló
Holt lelkek Budapest, Katona József Színház, november 1. 19:15
Úgy tűnik, Csicsikov története mindig aktuális. Most a Sufniban töprenghetünk el azon, valójában milyen keveset változik a világ.
Kiválasztottak Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, november 2. 19:00
Mi lenne, ha egyik napról a másikra eltűnnének a zsidók? Mind egy szálig, kivétel nélkül! Előjel, magyarázat, jótanács és – persze, mivel zsidók – pénz nélkül marad a világ.
Second life, avagy kétéletem Budapest, Hatszín Teátrum, november 2. 19:00
Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami, vagy ha minden másképp alakul az életében.
Alul semmi Budapest, Thália Színház, november 2. 19:00
A nagy sikerű mozifilm a színpadon. Sheffield. Két munkanélküli darukezelő csodálatos tervet eszel ki.
Bagoly és Cica Budapest, Belvárosi Színház, november 2. 19:00
Egymás mellett éldegél a nagy művét farigcsáló, befelé forduló, neurotikus író, akit minduntalan lepattintanak azok a fránya kiadók és a modellnek készülő, felületes, ám extrovertált cicababa.
A nagy füzet Budapest, Szkéné Színház, november 2. 19:00
A Szkéné Színház és a Forte Társulat Erick Aufderheyde sikeres adaptációja nyomán vitte színre Agota Kristof Kossuth-díjas, magyar származású svájci írónő szikár nyelvezetű, egyszerre nyomasztó és szellemes tanmeséjét.
Hengergő Budapest, Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház, november 3. 09:30
Barátságos mesetérré változik a Kolibri Színház előcsarnoka, ahol a Hengergő című darabot láthatja a legfiatalabb gyerekközönség. Az előadásban beszéd nem hangzik el, a játék a gyerekek halandzsa nyelvén zajlik, amit zenei alaphangok és egyszerű énekelt ritmusok egészítenek ki.
Három esős nap Budapest, Belvárosi Színház, november 3. 15:00
Sikerdarab nyitotta a 2018-19-es évadot a Belvárosi Színházban, ahol olyan előadást mutatott be az Orlai Produkciós Iroda, amiben a Broadwayn és a West Enden Julia Roberts, Paul Rudd, Bradley Cooper vagy épp Colin Firth alakították a szerepeket.
A lány, aki hozott lélekből dolgozott 16 éven felülieknek! Budapest, Szkéné Színház, november 3. 16:00
„Egy nő története. Egy nő lányának a története. Egy nő anyjának a története. Egy nő apjának a története. Egy kapcsolat története. Egy másik kapcsolat története. Ha mindkét oldalról elveszünk mindent, akkor marad az X. Háy János az illúziókat veszi el és amit cserébe ad, az az igazság.”
Az eastwicki boszorkányok Budapest, Játékszín, november 3. 19:00
A nyolcvanas évek egyik nagy durranása, az Updike-mű alapján készült Oscar-díjas film most a Játékszínben ölt színpadi alakot.
45678910111213
8 / 16 oldal
Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.