Ajánló
EztRád Budapest, Szkéné Színház, november 4. 16:00
A Nézőművészeti Kft. előadása mai magyar életünkből filmszerűen villantja fel az embert érő pozitív és negatív hatásokat.
Macskajáték Budapest, Örkény István Színház, november 4. 19:00
Csajos eszmecsere a pasikról, rajongás, hódítás, szerelmi háromszög, megcsalás, féltékenység. Ilyenekről szól Örkény István színműve. Csakhogy a főszereplők ezúttal nyugdíjasok.
Távoli dal Budapest, Vígszínház, november 4. 19:30
A monodráma egy fiú útkereséséről szól. Telefonja csörög, az anyja hívja: meghalt az öcséd, gyere haza! Nem halogathatja tovább, elkerülhetetlen a találkozás a családdal.
Misi Mókus vándorúton Budapest, Budapest Bábszínház, november 5. 10:00
Misi mókus nem vigyázott eléggé a téli eleségre, valaki megdézsmálta a mogyorót. Hogy hibáját jóvátegye, elindul Afrikába, és hoz egy zsák kókuszdiót, sőt végül még a tolvajt is leleplezi.
Klamm háborúja Budapest, Kolibri Pince Színház és Teázó, november 5. 17:00
Azért csak úgy egymás között jelentsük ki, hogy a Kolibri igenis több mint színház, hiszen sajátos módszerekkel nevel és fejleszt a csecsemőkortól a kamaszkorig.
Tartuffe Budapest, Örkény István Színház, november 5. 19:00
„Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna.” Lukács evangéliuma 12. 1.-3.
Majdnem 20 A Pesti Est bemutatja Budapest, Átrium, november 5. 19:30
A 2015-ben megszűnt Bárka Színházat idézi meg Tasnádi István az utópiájában, amit most újra láthatunk a Pesti Est-sorozat keretében.
A Dohány utcai seriff Budapest, Örkény István Színház (Stúdió), november 5. 19:30
A FÜGE és a Kaposvári Egyetem kemény fába vágta a fejszéjét: az előadásuk szövegkönyve ugyanis a vészkorszak alatt elhurcolt és megkínzott emberek memorandumaiból áll össze.
Dollár Papa Gyermekei: Csehov Budapest, Trafó, november 5. 20:00
Mit kell tudni az igazán népszerű társulatról? Pályakezdő színészek 2009 tavaszán összeálltak és saját erőből önálló színházi produkciót hoztak létre.
Vojáger Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, november 6. 19:00
Groteszk színjáték egy kertvárosi megvilágosodásról, ami óriási gatyába brunyálással végződik. A DEKK Színház, a Füge és a Kőszegi Várszínház előadása.
567891011121314
9 / 16 oldal
Játék
A „dobok szamurájai” már Magyarországon is visszatérő vendégeknek számítanak, és ezúttal négy koncertet is adnak Budapesten.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.