Hírek
Fényes Szabolcs Mayája az Operettben
Szeretnék egyszer kicsit boldog lenni, Luxusvonat, Sweetheart – régi adósságát rója le a Budapesti Operettszínház Fényes Szabolcs kultikus dalaival.
Mackolás a Magyar Színházban
Második alkalommal kerül megrendezésre a Mackold! című plüssmacidobálós program a Magyar Színházban.
Decemberben 12 dühös ember az Átriumban
Tizenkét esküdt hivatott dönteni egy kamasz fiú bűnösségéről. Ha bűnösnek találják, a fiút kivégzik. A vád: apagyilkosság. Hatnapos tárgyalássorozaton vannak túl: a tizenkettőből csupán egyvalaki nincs teljesen meggyőződve a bűnösségről.
Elkezdődött a 10 próbája a Radnótiban
Megtartották Székely Csaba: 10 című színművének olvasópróbáját. A Bánya-trilógiával híressé vált erdélyi drámaíró legújabb – a tízparancsolat ihlette – színdarabját a Radnóti Színházban láthatja először a közönség.
Szenzációs ritkaság A víg özvegy most előkerült 1941-es rádiófelvétele
Előkerült A víg özvegy rádióoperett-változatának 1941-es felvétele, az egyedülálló hangdokumentumra a Filmarchívum által fenntartott Gramofon Online szerkesztői és kutatói bukkantak rá egy hanglemezhagyaték vásárlásakor. A különleges felvétel meghallgatható a Filmarchívum Youtube-csatornáján.
Születésnapján köszöntötték a 90 éves Csernus Mariannt
Október 30-án, a Magyar Színház Sinkovits Színpadán színházi pályatársak, kollégák és barátok köszöntötték az aznap 90 éves Kossuth-díjas Csernus Mariannt.
Átadták az idei Junior Prima Díjakat színház- és filmművészet kategóriában
Gubik Petra, Mészáros Blanka, Simon Zoltán, Zoltán Áron színművész és Hegymegi Máté színész, koreográfus, rendező kapták a Junior Prima Díjakat magyar színház- és filmművészet kategóriában.
A PR-Evolution D.Co. jubileumi fesztiválja
A PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivállal mutatkozik be október 25. és 27. között a Bethlen téri Színházban.
Élő közvetítés a Vígszínházból az 56-os forradalom emlékére
Az 1956-os forradalom emlékére a Vígszínház október 23-án műsorra tűzi Nádas Péter és Vidovszky László Találkozás című művét. A darab rendezője Eszenyi Enikő, főszereplői pedig Börcsök Enikő és Király Dániel.
Világszerte gyászolják Montserrat Caballé operaénekesnőt
A spanyol és nemzetközi művészvilág, a közélet és a politika ismert képviselői gyászolják Montserrat Caballé világhírű spanyol operaénekesnőt, aki 85 éves korában hunyt el szombaton Barcelonában.
12345678910
1 / 82 oldal

PM SENT - Szita Barnabás kiállítása.
Budapest, KULTI – Karinthy Szalon, 2018. december 12. - 2019. január 25.

Az igazság festője - Boksay József életműkiállítás.
Budapest, Párbeszéd Háza, 2018. december 12. - 2019. január 15.

Lépték / Scales.
Budapest, Új Budapest Galéria, 2018. december 12. - 2019. február 17.

Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.