Hírek
Négy darab visszaállításával készül a következő évadra az ExperiDance
Június 27-én „Együtt egyet” címen tartott sajtótájékoztatót az ExperiDance Production, melyen Vona Tibor, az ExperiDance ügyvezető társtulajdonosa ismertette a társulat 2019/2020-as színházi évadát.
Nyári Vacsoraszínházi Fesztivál 2019
Már lassan 4 éve töretlen sikerrel futnak a vacsoraszínházi előadások az Orfeum színpadán. A műfajteremtő szórakoztatási forma hatalmas népszerűségnek örvend a kellemes esti programot keresők körében, ráadásul ezen a nyáron újabb előadásokkal bővül az eddigi kínálat. Így a nyár folyamán 7 különböző produkcióval várja vendégeit az Orfeum.
Trónok harca szereplői a színpadon
A Trónok harca után sem áll meg az élet, sőt sok szereplőnek a sorozat csupán egy rövid epizód volt a karrierjében. Nézzük őket!
Kihirdették a Kaszás Attila-díj jelöltjeit
Harsányi Attilát, Orosz Ákost és Király Attilát jelölték idén a Kaszás Attila-díjra. A három színművész közül a közönség választja ki azt, aki átveheti az elismerést augusztus 30-án a Pesti Magyar Színházban az országos színházi évadnyitón.
A Pretty Woman Londonba érkezett
A Broadway meghódítása után a West Endre költözik Julia Roberts nagy sikerű filmjének musicalváltozata. Annak idején nagymamáink, anyáink, vagy épp mi magunk izgultuk végig, hogyan botladozik vagy épp remekel a csinos és kedves prostituált a felső tízezer körében.
Ausztráliában is bemutatták David Bowie Lazarus musicaljét
Blackstar lemeze mellett David Bowie utolsó projektje a Lazarus című musical volt, amit halála előtt nem sokkal, 2015 végén mutattak be New Yorkban és Londonban.
Már lehet jegyet venni az idei Színházak Éjszakájára
Aki idén ősszel sem akar lemaradni a Színházak Éjszakájáról, az már most megveheti kedvezményes jegyét, amellyel 2019. szeptember 21-én 34 budapesti színház programjai közül lehet válogatni.
Dollár Papáék helyspecifikus előadása a MNM-ban
Június 11-én 18h-tól és 22-én 17:30-tól újra színházi tárlatvezetést tart a Dollár Papa Gyermekei a Magyar Nemzeti Múzeum Ismeretlen Görgei című időszaki kiállításán.
Szuperprodukciók és izgalmas előadások a POSZT fesztiválprogramjában is
Június 6. és 15. között rendezik meg a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozót, amin a versenyprogram mellett, a fesztiválprogramban is kihagyhatatlan előadásokat láthatnak az érdeklődők.
Átadták az idei Lábán Rudolf- és Halász Péter-díjakat
Díjazták a legszínvonalasabb kortárs tánc és független színházi produkciókat.
Játék
Válogatás az elmúlt öt esztendő kimagasló hazai építészeti eredményeiből.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.