Hírek
Csak színház és más semmi
A Duna csatornán láthatták a tévénézők a Csak színház és más semmi című sorozatot, amely a teátrumok világába, annak kulisszatitkaiba enged bepillantást.
A Moulin Rouge az operetté lesz
A színház vezetőségének régi álma valósult meg ebben az évadban, ugyanis a Budapesti Operettszínház szomszédságában található Moulin Rouge-t és a zenész színházat összenyitják.
Három színházra lehet pályázni
Budapest Főváros Közgyűlése pályázatokat írt ki a Madách, a Thália és az Új Színház vezetésére.
Plusz Mamma Mia!
Harmadik éve szerepel a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán a Mamma Mia!. Szirtes Tamás, rendező 2014-ben a Madách Színház csapatával vitte színre a musicalt.
Lehoczky 80
Lehoczky Zsuzsa Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész a napokban ünnepelte 80. születésnapját.
Negyedik Palotakoncert
Idén is lesz Budavári Palotakoncert, immár negyedik alkalommal. Augusztus 5-én és 6-án láthatja majd a nagyérdemű a műsort, amely idén a Várvédő gála címet kapta.
Dobó Kata: „Most már tisztában vagyok az adottságaimmal”
Az InStyle magazinnak adott interjút a szép színésznő, Dobó Kata, akinek mostanában igencsak pörgős az élete, hiszen több magyar filmben is játszik. Ám a magazin feltette azt a kérdést is, hogy kibékült-e már magával.
A körúti Játékszín terjeszkedik
Nem csak Szirtes Tamás direktor érzi „kicsinek” a Madách Színházat, és - ahogy az elmúlt héten megírtuk - keres új játszóhelyet a társulatnak.
Ajándékba cirkuszjegy
A vidéken élő gyerekeknek és kísérőiknek ezentúl már nem kell felutazniuk a Fővárosi Nagycirkuszba, ha jutalomjegyet kaptak, ugyanis egész éves munkájukért jutalomból kapott jegyükkel mostantól négy utazócirkusz előadásait is megtekinthetik - közölte a MACIVA.
A színésznő végig táborozza a nyarat
Börcsök Enikő a Vígszínház művészete nyaranta kétszer is táborozik. Ötödik éve a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért önkénteseként a szervezet egyhetes balatoni élményterápiás táborában vesz részt, ahol együtt vakációzik szervátültetésen átesett, illetve transzplantációra váró gyerekekkel és a családjukkal.
6789101112131415
10 / 63 oldal
Játék
A pár évvel ezelőtti post-rock hullám már jócskán lecsendesedett, de az igazán időtálló formációk nem vesztek a feledés homályába.
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.