Hírek
Elhunyt Gyimesi Pálma színművész
Életének 95. évében, hosszan tartó, méltósággal viselt betegségben meghalt Gyimesi Pálma, a Vígszínház színművésze - tudatta a színház pénteken az MTI-vel.
A Hókirálynő ösvényén - Felnőttmese a Hunniában Hunnia Bisztró, március 21., 20:30
Volt egyszer egy kisfiú és egy kislány... Valahol, északon. Volt két rózsájuk. Meg egy régi szánkó... Aztán sok-sok hó. Fehérség. Hó és jég, és utak, amelyek ebbe a fehérségbe vezettek... Vagy el ettől a fehérségtől. És volt egy tükör - ami szilánkokra tört. És ebből aztán nagy-nagy baj lett...
Rekordszámú jelölést kapott a Laurence Olivier-díjra a Harry Potter-darab
Rekordszámú, 11 jelölést kapott a legrangosabb brit színházi elismerésre, a Laurence Olivier-díjra a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darab. Az Olivier-díjak történetében még nem fordult elő, hogy egy színmű ilyen sok jelölést gyűjtsön.
Új arculat a Radnótiban
A színház arculatának kidolgozásakor egy olyan világ megteremtése volt a cél, ami a Radnóti hagyományos értékeit jeleníti meg modern köntösben.
Kaszás Attila-emléknap a Nemzetiben
Kaszás Attila, a Vígszínház, később a Nemzeti Színház tagja tíz éve, 2007. március 23-án hunyt el. Halálának tízéves évfordulóján a Nemzeti Színház emléknapot rendez.
MITEM A Nemzetiben
Gyümölcsözőnek bizonyul az Odin Teatret és a Nemzeti Színház koprodukciója: a The Tree - A fa - című előadás sikert sikerre halmoz. A produkció, miután nagy sikerrel szerepelt a wroclawi Színházi Olimpián, Iránban ötször is színre kerül, a teheráni Hafez Színházban.
Határon túliak a Tháliában
Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata március 13-án mutatja be a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje 2017. második előadását a Thália Színházban Olbrin Joachim csodálatos utazása címmel.
Kedvenc dolgaim… Szulák Andrea estje Játékszín, 2017. március 21., 19h
Az énekes-színésznő több budapesti és vidéki színházban is játszott, játszik főszerepeket, számtalan musical és zenés előadás hazai sikere fűződik a nevéhez.
Meghalt Berek Katalin, a nemzet színésze
Életének 87. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt Berek Katalin érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze - tudatta a család az MTI-vel hétfőn. A művészt vasárnap érte a halál, temetéséről később intézkednek.
A Brexit miatt Angliából Belgiumba költözik az Európai Unió barokk zenekara
A Brexit miatt az oxfordshire-i Woodstockból a belgiumi Antwerpenbe teszi át székhelyét jövőre az Európai Unió Barokk Zenekara (EUBO). A jótékonysági szervezet törölte legtöbb idei koncertjét, utoljára idén májusban játszanak Londonban - írja a BBC hírportálja.
6789101112131415
10 / 75 oldal
Játék
Steven, a karizmatikus sebész felkarolja egykori páciense kamasz fiát, ráadásul a srácot a férfi családja is megszereti. Csakhogy a zavart fiú komoly áldozatot vár el az orvostól.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.