Hírek
A varázslatos nők vonzásában
A Budapesti Operettszínház január 24-én és 25-én két alkalommal tűzi műsorára a Varázslatos nők vonzásában című musicalgálát.
A II. Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztivál győztesei
Véget ért a II. Vallai Péter Kortárs Előadóművészeti Fesztivál az RS9 Színházban. A november 24. és 27. között megrendezett fesztivál négy napján 19 társulat lépett fel elsősorban irodalmi adaptációra épülő előadásaival.
Dés-musicaldömping
A december 2-ai magyar színházbeli premierrel, a Valahol Európában című musicallel együtt egyszerre három Dés László-darab is műsoron lesz a fővárosban.
A Baltazárban Örkényt játszanak
Az Elek Dóra vezette Baltazár Színház társulata, amely értelmi sérült színészekből áll, Örkény István egyperceseiből Nézzünk bizakodva a jövőbe! címmel zenés színpadi előadást mutat be december 8-án.
Stuttgartban járt a Katona József Színház
Már visszatérő vendégnek számít a Katona József Színház a stuttgarti Theater tri-bühne fesztiválon.
A színésznő Újbuda díszpolgára
Törőcsik Mari a kétszeres Kossuth-díjas, a Nemzet Színésze a magyar színjátszásban és filmművészetben maradandó értékeket létrehozó életművéért kapott újabb elismerést.
Új programsorozat indul az Örkény Színházban
A teátrumban januártól beszélgetéssorozatot indítanak a repertoáron lévő darabokból és az új bemutatókból is. Az a cél, hogy a meghívott előadók és alkotók olyan kulturális és közéleti témákat vitassanak meg, amelyek értékes és érdekes gondolatokkal járulnak hozzá a színházi estéhez.
Utazik a Proton Színház
Mint már hírül adtuk, a Proton Színház Németországban vendégszerelt, ezt követően november 23. és 25. között Lille-be utazik Mundruczó Kornél rendezése, a Látszatélet.
A Harry Potter-darab kapta a legjobb színmű díját Londonban
A Harry Potter és az elátkozott gyermek című kétrészes színmű kapta vasárnap a legjobb darab díját a londoni Evening Standard színházi díjkiosztó gáláján.
A Vígszínház Kínában járt
A Vígszínház társulata Kínába kapott meghívást. Nádas Péter Találkozás című darabja, amelyet Eszenyi Enikő rendezett, két alkalommal került színpadra.
12345678910
3 / 63 oldal
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum, 2016. október 8. - 2017. január 29.
 
Budapest, Thália Színház, január 16. 19:30
Játék
A 120 éves Műcsarnok Az első aranykor című tárlata az Osztrák-Magyar Monarchia festményremekeiből válogat.
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.