Hírek
Kemény Henrikre emlékeznek a Bethlen Téri Színházban
94 éve, 1925. január 29-én született Kemény Henrik bábművész, Erzsébetváros díszpolgára, a Vitéz László figura megalkotója. A színház a tiszteletére minden évben a születésnapja körül egy Vitéz László-előadást tart.
Angol nyelvű előadás az Örkény Stúdióban
Február 4-én 19.30-tól látható először A dohány utcai seriff budapesti angol nyelvű előadása az Örkény Stúdióban.
A létezés eufóriája – Elkészült Szabó Réka filmje
Január 27-én mutatják be Szabó Réka A létezés eufóriája című filmjét, ami a Sóvirág előadás három alkotójáról, Fahidi Éva, Cuhorka Emese és Szabó Réka közös munkájáról szól.
Megtartotta első kaparását az Átrium
Az Átrium a kulturális tao megszüntetése után arra kérte a közönséget, hogy sorsjegyek felajánlásával adjanak esélyt a színháznak arra, hogy állami forráshoz juthasson. Az akcióban az Átrium munkatársai a közönséggel és a színház művészeivel közösen kaparják le a sorsjegyeket.
Játékbabákat keres az Örkény Színház
Az Örkény Színház készülő produkciójához nagy mennyiségű játékbabára van szükség, amihez a nézők segítségét kéri.
A Színművészeti is részt vesz a nemzetközi Homérosz-olvasáson
A budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) is részt vesz a március 22-i, földrészeken átívelő Homérosz-olvasáson, amelyet idén a lyoni École Normale Supérieure kezdeményezésére tartanak.
Épületmegnyitóval indul a Budapest Táncfesztivál
Összesen 24 táncelőadással készülnek hazai és nemzetközi társulatok a február 15-én induló Budapest Táncfesztiválra.
Átadták 2018 jelmez- és díszlettervező díjait
2018 jelmeztervezője díjat Balla Ildikó, az év díszlettervezője díjat pedig Bagossy Levente kapta meg a FUGA - Budapesti Építészeti Központban Látványtér 2018 címmel megrendezett, a Magyar Látvány-, Jelmez- és Díszlettervező Művészek Társaságának szakmai kiállításán.
Az itthonnak itthonszaga van Somló Dávid és Vass Imre lakásperformansza
Milyen gyakran takarítasz? Milyen gyakran rendezed át a szobádat? Mi volt a leghosszabb idő, amit eltöltöttél egyhuzamban a lakásodban?
Új program az újrakezdésről a TRIP Hajón
Új programot indít a TRIP Hajó Kudarc Sorozat – az újrakezdés mesterei címen, melynek első vendége Simó György lesz, akivel Heller Gábor beszélget.
12345678910
4 / 87 oldal
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.