Hírek
A Hókirálynő ösvényén - Felnőttmese a Hunniában Hunnia Bisztró, március 21., 20:30
Volt egyszer egy kisfiú és egy kislány... Valahol, északon. Volt két rózsájuk. Meg egy régi szánkó... Aztán sok-sok hó. Fehérség. Hó és jég, és utak, amelyek ebbe a fehérségbe vezettek... Vagy el ettől a fehérségtől. És volt egy tükör - ami szilánkokra tört. És ebből aztán nagy-nagy baj lett...
Rekordszámú jelölést kapott a Laurence Olivier-díjra a Harry Potter-darab
Rekordszámú, 11 jelölést kapott a legrangosabb brit színházi elismerésre, a Laurence Olivier-díjra a Harry Potter és az elátkozott gyermek című darab. Az Olivier-díjak történetében még nem fordult elő, hogy egy színmű ilyen sok jelölést gyűjtsön.
Új arculat a Radnótiban
A színház arculatának kidolgozásakor egy olyan világ megteremtése volt a cél, ami a Radnóti hagyományos értékeit jeleníti meg modern köntösben.
Kaszás Attila-emléknap a Nemzetiben
Kaszás Attila, a Vígszínház, később a Nemzeti Színház tagja tíz éve, 2007. március 23-án hunyt el. Halálának tízéves évfordulóján a Nemzeti Színház emléknapot rendez.
MITEM A Nemzetiben
Gyümölcsözőnek bizonyul az Odin Teatret és a Nemzeti Színház koprodukciója: a The Tree - A fa - című előadás sikert sikerre halmoz. A produkció, miután nagy sikerrel szerepelt a wroclawi Színházi Olimpián, Iránban ötször is színre kerül, a teheráni Hafez Színházban.
Határon túliak a Tháliában
Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata március 13-án mutatja be a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje 2017. második előadását a Thália Színházban Olbrin Joachim csodálatos utazása címmel.
Kedvenc dolgaim… Szulák Andrea estje Játékszín, 2017. március 21., 19h
Az énekes-színésznő több budapesti és vidéki színházban is játszott, játszik főszerepeket, számtalan musical és zenés előadás hazai sikere fűződik a nevéhez.
Meghalt Berek Katalin, a nemzet színésze
Életének 87. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt Berek Katalin érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze - tudatta a család az MTI-vel hétfőn. A művészt vasárnap érte a halál, temetéséről később intézkednek.
A Brexit miatt Angliából Belgiumba költözik az Európai Unió barokk zenekara
A Brexit miatt az oxfordshire-i Woodstockból a belgiumi Antwerpenbe teszi át székhelyét jövőre az Európai Unió Barokk Zenekara (EUBO). A jótékonysági szervezet törölte legtöbb idei koncertjét, utoljára idén májusban játszanak Londonban - írja a BBC hírportálja.
Szerelmünk, Shakespeare - Fesztivál a Madách Színházban
A Madách Színházban június 9. és július 16. között Shakespeare-fesztivált rendeznek. A fesztivál nyitó- és zárónapján, a Szerelmes Shakespeare című előadás előtt különleges utcaszínházi előadással: a Tűzmadarak cirkuszcsoporttal várják a nézőket.
234567891011
6 / 71 oldal
Ahol a héten érdemes...
 
Budapest, Óbuda, június 16. - augusztus 26.
 
Budapest, Katona József Színház, június 25. 19:00
 
Játék
A Nobel-díjas Boris Pasternak Zsivágó doktor című regényén alapuló musical megérkezett Magyarországra is!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.