Hírek
Utazik a Proton Színház
Mint már hírül adtuk, a Proton Színház Németországban vendégszerelt, ezt követően november 23. és 25. között Lille-be utazik Mundruczó Kornél rendezése, a Látszatélet.
A Harry Potter-darab kapta a legjobb színmű díját Londonban
A Harry Potter és az elátkozott gyermek című kétrészes színmű kapta vasárnap a legjobb darab díját a londoni Evening Standard színházi díjkiosztó gáláján.
A Vígszínház Kínában járt
A Vígszínház társulata Kínába kapott meghívást. Nádas Péter Találkozás című darabja, amelyet Eszenyi Enikő rendezett, két alkalommal került színpadra.
Öt éve a színpadon
A Radnóti Miklós Színház december 28-án, a Vágyvillamos című előadásuk után közönségtalálkozót tart Zsótér Sándor rendező és a színészek részvételével.
Új könyv Törőcsik Mariról
„Kábé öt éve nyúzom Marit, hogy csináljunk könyvet. De nem akart könyvet senkivel” – emlékszik vissza Bérczes László a november 4-én megjelent Törőcsik Mari-beszélgetőkönyv megszületésére. Végül a szelíd erőszaknak engedve két nyáron át Velemben ült le a művésznő a szerzővel a beszélgetni.
Magyar operarendezés Londonban
Az Armel Opera Festival történetének jelentős állomása, hogy október végén Londonban mutathatta be a fesztivál múlt évi díjazott sikerdarabját, Mozart Varázsfuvoláját, Alföldi Róbert rendezésében.
Visszatérő dallamok
Visszatér a Budapesti Operettszínház színpadára novemberben az Abigél, a Raktárszínházban pedig újra színen lesz a Virágot Algernonnak, amelyben az idei évadban Alice szerepében Földes Eszter mellett Szendy Szilvit köszönthetik nézők.
A Játékszín számít a fiatal közönségre
A Játékszínben az új évad első premierje december 10-én lesz, Kapitány Iván rendezésében. Ray Cooney Kölcsönlakás című vígjátéka kerül színre.
Elhunyt Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester
Életének hatvanötödik évében vasárnap délután elhunyt Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester, zeneszerző - közölte a Nemzeti Filharmonikus Zenekar az MTI-vel.
Elhunyt Józsa Imre színművész
Életének 63. évében elhunyt Józsa Imre színművész; a Jászai Mari-díjas művészt hosszú, súlyos betegség után október 30-án, vasárnap érte a halál - tudatta a József Attila Színház az MTI-vel.
234567891011
6 / 65 oldal
Játék
Gettósztori, felnövéstörténet, szerelmesfilm és melegdráma. Ez mind a Holdfény, ám valójában ennél is sokkal több. Egy lírai mese a fiatalkorról, és arról, hogy mi lesz velünk, ha feladjuk az álmainkat, de az élet ad egy utolsó esélyt, hogy mégis megvalósítsuk őket.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.