Hírek
Lemondott a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója
Lemondott tisztségéről a kaposvári Csiky Gergely Színház igazgatója, Rátóti Zoltán, aki döntését családi elfoglaltsággal indokolta hétfőn a teátrum évadnyitó társulati ülésén a somogyi megyeszékhelyen.
Baróthy Angyalai dalest
Egy pillanat még és itt az ősz, kinyitják kapuikat a színházak. Nos, a Jurányi Házra is érdemes odafigyelni, ugyanis szeptember 14-én igencsak izgalmas előadásra kerül sor: a Baróthy Angyalai dalest lesz látható.
Houdini csodái
November elején parádés szereposztással és meghökkentő látványvilággal kerül színpadra a híres magyar származású illuzionista, Harry Houdini életét feldolgozó musical. Már most akkora az érdeklődés a musical iránt, hogy azonnal négy előadás lesz belőle.
Hírős 7 Fesztivál
Kecskemét nagy múltú rendezvénye, a Hírős 7 Fesztivál idén számos programmal bővült. A 82. rendezvénysorozat keretében az augusztus 19. és 28. között zajló programok között megünnepelik Katona József születésének 225. évfordulóját is.
Eszenyi filmet rendez
Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója filmet rendez, mégpedig Kapás Dezső novelláiból. Kapás a Vígszínház egykori rendezője és a Színház- és Filmművészeti Egyetem legendás tanára volt, számos növendéke ma is a színházi élet kiváló tagja.
Kora őszi programok a Vígszínházban és a Pesti Színházban
Már augusztus végén megnyitja kapuit a Vígszínház, amely tíz új bemutatót tart a 121. évadban. A Bűn és bűnhődés, az Audiencia és A Pentheszileia Program premierje októberben lesz, de már augusztusban és szeptemberben sok izgalmas program várja a közönséget.
Ének az esőben Szegeden
Az Operettszínház idei szenzációja, hogy a világ egyik legismertebb musicaljét, az Ének az esőben-t a Szegedi Szabadtéri Játékokon mutatják be. Az előadás koprodukcióban készült és a szegedi öt előadás után a kőszínházban, a Nagymező utcában is látható lesz.
Új helyszínekkel bővül a Zsidó Kulturális Fesztivál
Az idei Zsidó Kulturális Fesztiválnak Gerendás Péter zeneszerző, előadóművész lett a művészeti vezetője. Mitől lesz egy kicsit más a fesztivál, mint az eddigiek? Nos, idén a Bethlen téri és a Hegedűs Gyula utcai Zsinagóga is bekapcsolódik a sorozatba.
Az Őrült nők ketrece segített
Szatmári és kárpátaljai családokon segítettek az Őrült Nők ketrece című előadás elárverezett fotói.
Elhunyt Marik Péter
A Budapesti Operettszínház tagja rövid, de súlyos betegség után szerda hajnalban elhunyt.
567891011121314
9 / 63 oldal
Ahol a héten érdemes...
Budapest, Iparművészeti Múzeum, 2016. április 1. - 2017. június 11.
 
Budapest, Trafó, január 11 - 27.
Játék
A pár évvel ezelőtti post-rock hullám már jócskán lecsendesedett, de az igazán időtálló formációk nem vesztek a feledés homályába.
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.