Hírek
Határon túliak a Tháliában
Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata március 13-án mutatja be a Határon Túli Magyar Színházak Szemléje 2017. második előadását a Thália Színházban Olbrin Joachim csodálatos utazása címmel.
Kedvenc dolgaim… Szulák Andrea estje Játékszín, 2017. március 21., 19h
Az énekes-színésznő több budapesti és vidéki színházban is játszott, játszik főszerepeket, számtalan musical és zenés előadás hazai sikere fűződik a nevéhez.
Meghalt Berek Katalin, a nemzet színésze
Életének 87. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt Berek Katalin érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze - tudatta a család az MTI-vel hétfőn. A művészt vasárnap érte a halál, temetéséről később intézkednek.
A Brexit miatt Angliából Belgiumba költözik az Európai Unió barokk zenekara
A Brexit miatt az oxfordshire-i Woodstockból a belgiumi Antwerpenbe teszi át székhelyét jövőre az Európai Unió Barokk Zenekara (EUBO). A jótékonysági szervezet törölte legtöbb idei koncertjét, utoljára idén májusban játszanak Londonban - írja a BBC hírportálja.
Szerelmünk, Shakespeare - Fesztivál a Madách Színházban
A Madách Színházban június 9. és július 16. között Shakespeare-fesztivált rendeznek. A fesztivál nyitó- és zárónapján, a Szerelmes Shakespeare című előadás előtt különleges utcaszínházi előadással: a Tűzmadarak cirkuszcsoporttal várják a nézőket.
Játékszínbe jönnek a boszorkányok
Áprilisban Bagó Bertalan rendezésében kerül a Játékszín színpadjára az Eastwicki boszorkányok című darab. A művet először regény formájában ismerhettünk még, majd filmet is forgattak belőle és most beköltözik a Játékszín színpadjára!
Kollár-Klemencz a Katona vendége
Tavalyi nagy sikerű koncertje után márciusban (10-én, este 19 órakor) visszatér a Katona színpadára Rengeteg című albumával Kollár-Klemencz László.
Darabtemetés a Radnótiban
A Radnóti Színházban március 6-án, hétfőn utolsó alkalommal lesz látható Ingmar Bergman híres filmjének színpadi adaptációja, a Jelenetek egy házasságból című előadás.
Nemzetközi Operadíjra jelölték Mundruczó Kornél rendezését
Nemzetközi Operadíjra jelölték Mundruczó Kornél legújabb operarendezését, Leos Janácek cseh zeneszerző Makropulosz-ügy művét, amelyet az antwerpeni Opera Vlaanderenben állított színpadra a magyar rendező.
Tavasszal érkezik A víg özvegy
A Budapesti Operettszínház Lehár Ferenc első nagy sikerű operettjét március 31-én mutatja be Szabó Máté rendezésében. A víg özvegy tíz év után kerül ismét a színház repertoárjába.
567891011121314
9 / 73 oldal
Játék
Egy komplett univerzum, a Naphoz Holddaltól a Semmi Konferenciáig.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.