Interjú
Macskadémon - Interjú Karafiáth Orsolyával
Ha feltűnően gyors hízásnak indulunk, ősz csomókban hull a hajunk és életünk...
Magával ragadó könnyedség jellemzi a Színházak Éjszakája idei dalát – Interjú Tompos Kátyával
Kátyát arról is kérdeztük: ő mit visz magával a színházba, és a színházból.
Mamma mia! Jó szerepekkel áld meg a sors – Détár Enikő
Látták már a Mamma miát? Détár Enikő Tánya szerepében imádnivaló.
A maximalista képtáros - Dusa Gábor
Dusa Gábor, az egyik legjobb hazai tánc- és színházi fotós két évtizede van a pályán. A fényképezőgép viszont már sokkal régebben hozzáragadt.
Megismételhetetlen élmény - Magyar Attila
Ha színpadra lép, azonnal elmosolyodom, pedig lehet, hogy aznapi szerepe nem is mulatságos. Derű és játékszeretet árad belőle. A kollégáknak és barátoknak egyszerűen Fater, polgári nevén Magyar Attila, a Vidám Színpad művésze. Vele beszélgettem.
Megszállottan, bátran, kíváncsian – Balázs Zoltán
Nem tartja magát sem színésznek, sem rendezőnek. Ő csak egyszerűen Balázs Zoltán. Januárban épült fel egy sérülésből, ami miatt három hónapot csúszott a Sirály premierje a Bárkán. És máris nem nyughatik: építgeti saját társulatának, a Maladypének a jövőjét, jön a következő rendezés, a Leonce és Léna, sőt, a Mezzo Operaversenyén először zsűritagként, majd operarendezőként debütál.
Mester és mestere - Interjú Földi Bélával és Raza Hammadival
A húszéves Budapest Táncszínház alapítójával, Földi Bélával és mesterével beszélgettünk.
Minden alakul – Mucsi Zoltán
Tasnádi legújabb darabjában Mucsi egy swingerklub tulaját játssza.
Mindenből lehet tanulni - Péterfy Bori
Igazi művészcsaládba született. Dédapja Áprily Lajos költő, műfordító, nagymamája Jancsó Adrienne versmondó, előadóművész, nagyapja Jékely Zoltán író, költő, műfordító, édesapja Péterfy László szobrász, fivére Péterfy Gergely író. Beszélgetőtársam Péterfy Borbála, a Krétakör Színház művésze.
Minőség garantálva - Interjú Fodor Tamással
Az ország egyik legrégibb önálló stúdió-színháza, amely több helyszínen is működött. Éppen tíz éve nyitotta meg kapuit a Ferencvárosban, a Mátyás utca 9 szám alatt a „zöldlámpás ház”. Aki eddig nem találta ki, miről is van szó: ez a Stúdió „K”. A színház alapító-igazgatója Fodor Tamás, vele beszélgettem.
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.