Gyilkos ügyek

Major Crimes
amerikai krimisorozat, V. évad, 2. rész: Az ártatlanság vége
Szereplők:

Mary McDonnell (Sharon Raydor)

G.W. Bailey (Louie Provenza)

Tony Denison (Andy Flynn)

Michael Paul Chan (Mike Tao)

Raymond Cruz (Julio Sanchez)

Phillip P. Keene (Buzz Watson)

Kearran Giovanni (Amy Sykes)

Graham Patrick Martin (Rusty Beck)

Robert Gossett (Russell Taylor)

Epizód tartalma:
Holtan találnak egy rendőrt abban a házban, amit egy híres pornószínész cége bérelt ki filmforgatásra. A videókban tizennyolc éves lányok szerepelnek, akik közül többen is meghalnak kábítószer-túladagolásban. Bo McClaren és a társa, Lisa tagadják, hogy közük lenne a halálesetekhez, és a meggyilkolt rendőrt, Hudson nyomozót vádolják azzal, hogy ő adott drogot a lányoknak. Rusty anyja felkeresi Sharont, és a segítségét kéri: szeretné, ha ő mondaná el a fiúnak, hogy ismét terhes.

A sorozatról:
A főnök című sorozatból ismert, Brenda Leigh Johnson irányítása alatt működő különleges nyomozati osztály vezetését Sharon Raydor kapitány veszi át. A Los Angeles-i rendőrség egysége - ahogy korábban is - speciális, gyilkossági és nyomozati szempontból különösen érzékeny ügyekkel foglalkozik.
(27 kép)
Filmek a TV-ben
18:10
Nélküled nem megy
amerikai vígjáték, 2007
18:15
A tolmács (2018)
kubai filmdráma, 2018
18:20
Amit nem akarsz tudni a szüleidről
amerikai vígjáték, 2019
18:45
Aurora Borealis: Északi fény
magyar filmdráma, 2017
18:45
Trükkös gyémántrablás
angol-luxemburgi krimi, 2007
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
08:55
Nicky, Ricky, Dicky és Dawn
III. évad, 322. rész: A négy a nagy varázsló
09:00
Medvetesók
2015, IV. évad, 126. rész: Szárnysegédek
09:00
Mr. Bean
2015, III. évad, 56. rész
09:00
Magyar népmesék
magyar rajzfilm-sorozat (ism.)
09:10
Medvetesók
2015, IV. évad, 127. rész: Képzeletbeli barát
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.