Hazug

Liar
angol bűnügyi tévéfilmsorozat, I. évad, 6/5. rész
Szereplők:

Joanne Froggatt (Laura Nielson)

Ioan Gruffudd (Andrew Earlham)

Zoe Tapper (Katy Sutcliffe)

Warren Brown (Tom Bailey)

Shelley Conn (Vanessa Harmon)

Epizód tartalma:
Laura eltökéli, hogy bíróság elé juttatja Andrew-t, és ehhez Tomtól kér segítséget. Amikor azonban Laura magánéletének egy részlete kitudódik, már senkire sem számíthat, ezért veszélyes eszközökhöz nyúl, hogy vallomásra bírja Andrew-t.(Eredeti hang digitálisan.)

A sorozatról:
A BAFTA- és a Golden Globe-díjra jelölt producer-forgatókönyvíró Harry és Jack Williams jegyzi az izgalmas sorozatot. A történet a Los Angeles-i Laura Newell és Andrew Ellis hányattatását meséli el, akiknek élete egy éjszaka örökre megváltozik. Laura tanárnő, aki nemrég lépett ki egy kapcsolatból, Andrew pedig elismert sebész, akinek a fia Laura iskolájában tanul. A kölcsönös vonzerő randevúhoz vezet, ami azonban nem várt események sorát indítja el.
(7 kép)
Filmek a TV-ben
18:10
Nélküled nem megy
amerikai vígjáték, 2007
18:15
A tolmács (2018)
kubai filmdráma, 2018
18:20
Amit nem akarsz tudni a szüleidről
amerikai vígjáték, 2019
18:45
Aurora Borealis: Északi fény
magyar filmdráma, 2017
18:45
Trükkös gyémántrablás
angol-luxemburgi krimi, 2007
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
11:07
Léna farmja
II. évad, 1. rész
11:10
Frakk, a macskák réme II. Sorozat
magyar animációs filmsorozat, A megszokott kerékvágás
11:10
Thomas, a gőzmozdony
5. rész
11:10
SpongyaBob KockaNadrág
XI. évad, 229. rész: A firka dimenzió / Bubi Benő költözik
11:15
A kockásfülű nyúl II. sorozat
magyar animációs filmsorozat, Kié a ház?
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.