Hírek
Bejött a váltás a Sport TV-nek
A Sport TV úgy döntött, nem hosszabbítja meg az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) jogait, mert az hosszú évek óta az elvártnál jóval alacsonyabb nézettséget hozott. A csatorna új kalandba vág, a UFC bemutatatásával új tartalmat hoz el exkluzívan Magyarországra.
Új szereplőkkel folytatódik az Outcast
A sorozat évadzáró epizódját augusztus 15-én láthatták a FOX nézői, ám már készül a folytatás, melyben új szereplők is feltűnnek majd.
Ők a Sztárban Sztár versenyzői!
Hetek óta találgatják a nézők, vajon kik lépnek színpadra a Sztárban Sztár negyedik évadában. Összeállt a mezőny, a tizenkét előadó személye ismét garancia a szórakoztatásra!
Három új csatornával erősít a TV2 Csoport
Három nap alatt, három új csatornát indít a TV2 Csoport, nagyszabású portfólióbővítésének következő felvonásaként.
Nyerő Páros címmel új sztár reality indul az RTL Klubon
Az RTL Klub az őszi televíziós szezon legelején egy vadonatúj sztár realityt indít Nyerő Páros címen, melynek műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz. Nyolc pár költözik be majd egy villába, hogy megmutathassák, ők az igazán nyerő páros, a főnyereményért azonban egymással is meg kell küzdeniük.
Gáspár Győző visszatér a képernyőre
Az augusztus 27-én, szombaton induló Való Világ powered by Big Brother háttérműsora újabb sztárt igazolt le műsorvezetőnek. Így a műsor házigazdája Gáspár Győző és a VV6-győztes Aurelio lesz.
A Simpson család az első egyórás epizóddal jelentkezik jövőre
Jövőre első ízben egy egyórás epizódot is láthatnak a nézők az októberben a 600. részével jelentkező Simpson család című népszerű animációs sorozatból.
Robert De Niro és Julianne Moore együtt játszik David O. Russell tévésoroztában
Együtt játszik David O. Russell új tévésorozatában az Oscar-díjas Robert De Niro és Julianne Moore. A The Wrap beszámolója szerint az Amerikai botrány rendezője nem hajlandó részleteket elárulni a sorozat témájáról, ennek ellenére máris elhalmozták ajánlatokkal.
Tévészéria készül George R.R. Martin sci-fi-sorozatából
A Trónok harca globális sikere után a szerző, George R.R. Martin által jegyzett Wild Cards című sci-fi-sorozatból is tévészéria készül - értesült a BBC News.
Két élő adással indul a Star Academy
Ördög Nóra és Majoros Péter „Majka” vezetésével augusztus 27-én és 28-án két Beköltöző show-val indul a Star Academy. A TV2 vadonatúj bentlakós tehetségkutatójának első két adásában összesen húsz énekes áll színpadra.
6789101112131415
10 / 283 oldal
Filmek a TV-ben
18:05
Rumnapló
amerikai kalandfilm, 2011
18:10
Kalandpark
amerikai vígjáték, 2009
18:25
Az őrangyal mentőakció
német vígjáték, 2013
18:45
Gunman
amerikai-spanyol-angol-francia akciófilm, 2015
18:50
Lejárt lemez
amerikai vígjáték, 2007
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
07:50
Grizzy és a Lemmingek
Role Change
07:55
Pindúr pandúrok
Önuralom
07:56
Ruff Ruff, Tweet és Dave
I. évad, 20. rész
08:00
Holly Hobbie és barátai
I. évad, 4. rész
08:00
Zip Zip
I. évad, 3. rész: Washington elszabadult
Játék
A középkori dallamok rockzenével történő háziasítását többek közt Frank Petersonnak köszönhetjük, aki most saját produkciójával tért vissza.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.