Hírek
Arnold Schwarzenegger westernsorozatban vállalt szerepet
Arnold Schwarzenegger az Amazon készülő westernsorozatában, az Outriderben vállalt szerepet. A volt kaliforniai kormányzó és Terminator-sztár színészként és executive producerként is dolgozik a szérián, amit az Amazon Stúdió forgat.
A Survivor győztese az utódját keresi
Megkezdődött a Survivor 2018-as évadára jelentkezők meghallgatása. A tömegben ismerős arcok is feltűntek, a túlélőshow előző évadának győztese és játékostársai látták el tanácsokkal a válogatásra érkezőket.
Megvannak A Dal 2018 elődöntősei
Szőke Nikoletta, Kökény Attila és Szakcsi Lakatos Róbert triója nyerte A Dal 2018 harmadik válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Horváth Tamás, a Maszkura és a Tücsökraj, a Ham ko Ham, valamint Horváth Cintia és Balogh Tomi duója, a nézők szavazataival Gulyás Roland jutott tovább az elődöntőbe.
Elindult a FOX+
Február 1-jén Magyarországon is elindult a FOX+, a Fox Networks Group új on-demand szolgáltatása, amely hazánkban először a MoziKlub kínálatában, a Magyar Telekom TV előfizetői számára érhető el. A FOX népszerű sorozatait ezentúl tévén, tableten vagy akár okostelefonon is elérhetik a nézők.
Jövőre jön a Downton Abbey írójának új sorozata
Jövőre láthatják a nézők a Downton Abbey írójának The Gilded Age című új tévésorozatát, amely az 1880-as évek New Yorkjában játszódik. A szériát megrendelő NBC tévécsatorna megerősítette, hogy tíz epizódot rendelt Julian Fellowestól.
Kódolatlan hetek a LiChi TV-n
Két hétig kódolatlanul érhető el a LiChi TV műsora minden MinDig TV néző számára, február 5. és 18. között. A TV2 Csoport gasztrocsatornája ráadásul a torkos csütörtököt ünnepelve főzőműsorai mellett négy nagy sikerű filmet is műsorára tűz.
Újrakezdték a Kártyavár utolsó évadának forgatását
A Netflix szerdai bejelentése szerint újrakezdték a Kártyavár című sorozat utolsó, hatodik évadának forgatását, amelyet még tavaly októberben szakítottak meg, miután a sorozat sztárját, Kevin Spacey-t többen megvádolták szexuális zaklatással, erőszakkal.
A Dal 2018: Dánielfy Gergely és az AWS nyerte a második válogatót
Holtversenyben Dánielfy Gergely és az AWS nyerte A Dal 2018 második válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még a yesyes, Heincz Gábor Biga és Odett, a nézők szavazataival pedig a SativuS jutott tovább az elődöntőbe a közmédia show-műsorában.
Meryl Streep kulcsszerepet kap a Hatalmas kis hazugságok új évadában
Kulcsszerepben lép be az HBO Golden Globe- és Emmy-díjas Hatalmas kis hazugságok című sorozatának második évadába Meryl Streep - értesült a The Hollywood Reporter.
A Sport TV közvetíti ősszel az első Nemzetek Ligáját
A Sport TV 2018 őszén több mint 50 mérkőzést élőben tűz műsorára a Nemzetek Ligája első kiírásából. A programot olyan találkozók színesítik, mint a Németország–Franciaország vagy a Spanyolország–Anglia rangadó, de természetesen a magyar mérkőzéseket is láthatják majd a csatorna nézői.
6789101112131415
10 / 308 oldal
Filmek a TV-ben
18:20
A dajka
amerikai thriller, 2018
18:25
Váratlan szépség
amerikai filmdráma, 2016
18:25
Repedések
argentin-spanyol thriller, 2017 (feliratos)
18:30
Tigris és sárkány
amerikai-hongkongi-kínai-tajvani akciófilm, 2000
18:45
Pénzt vagy életet!
angol krimi, 1974
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
15:55
Medvetesók
2015, 27. rész: Garázsvásár
15:55
Nyuszipoly
2016, 50. rész: Down The Rabbit Hole
16:00
Barbie és a 12 táncoló hercegnő
16:00
Simon's Cat
16:00
Popples
I. évad, 1. rész: Popples 01 1001
Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.