Hírek
„TV2 meg én” hitelkártya: elindult az OTP Bank és a TV2 közös kártya-innovációja
Közép-Kelet-Európa és Magyarország egyedülálló innovációja az OTP Bank és a TV2 MasterCard típusú co-branded hitelkártyája. A térségben ez az első olyan hitelkártya-kibocsátás, amely hitelintézet és kereskedelmi televízió közötti együttműködés révén valósul meg.
A Discovery alaptábort épített Budapest belvárosában
A Discovery Channel felkérésére Mészáros Csaba és Szegvári Zsolt hegymászók két hétre felköltöztek a József körút 34. és a Rákóczi tér sarkán lévő ház falára szerelt 3x2 méteres alaptáborba. A csatorna ezzel az akcióval reklámozza új műsorát, az Everest: a lehetetlen megkísértése című sorozatát.
Jóban Rosszban ötszázadszor
Március 28-án a jubileumi 500. része került adásba a TV2 saját készítésű szappanoperájának, a Jóban Rosszban című sorozatnak.
Megújult a Duna Televízió Híradója
Több hónapos fejlesztés eredményeként 2007. március 26-tól megújult struktúrával és az ehhez igazodó, modern látványvilággal jelentkezik a Duna Televízió Híradója.
Duna Televízió a Kamera Hungárián
2007. március 29. és április 4. között Pécsre költözik a televíziózás színe-java, hogy a rangos szakmai zsűri és a nagyközönség előtt mérjék össze munkájukat. A Duna Televízió hat pályaművel képviselteti magát a televíziós szakma legjelentősebb éves seregszemléjén.
„Találmányok története – legyél Te is feltaláló!”
A Találmányok története című műsorhoz kapcsolódóan, mely feltárja a legjelentősebb találmányok hátterét, 2007. március 20-tól a Discovery Channel egyedülálló lehetőséget kínál a találmányok iránt rajongóknak, hogy megosszák a témához kapcsolódó ötleteiket.
Címlapsztori: Golden Globe-díjas sorozat a RTL-en
Az idei Golden Globe díjátadón a legjobb vígjátéksorozatnak járó díjat az Ugly Betty című szappanopera-paródia kapta. A műsor már nálunk is látható, szombat esténként Címlapsztori címmel vetíti az RTL Klub.
Vérfrissítés a Barátok köztben
Balogh Nóra már eltűnt a sorozatból, Berényi Zsuzsa is hamarosan távozik, akárcsak a Mátyás Ricsit alakító Galgóczy Gáspár. Csüggedésre azonban semmi ok, a gárda létszáma nem csökken, Claudia családja ugyanis megint gyarapodik, és Berényi Dani is visszatér.
A TV2 kivált a Ringier Online Sales House-ból
A TV2 2007. március 1-jei hatállyal kivált a Ringier Online Sales House-ból és a közeljövőben maga értékesíti online felületeit.
New York-i szinglik az emlőrákról
Nemrégiben a Szex és New York Samantháját emlőrákkal diagnosztizálták a sorozatban. Kevesen tudják viszont, hogy a való életben a sorozat másik sztárja Cynthia Nixon, a mindig józan, munkamániás Miranda küzdött meg a szörnyű kórral.
Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
18:20
Miért pont te?
amerikai családi film, 2015
18:30
Match Point
amerikai-angol-luxemburgi romantikus filmdráma, 2005
18:35
Dave és a labirintus
amerikai horrorvígjáték, 2017 (feliratos)
18:35
Chicago
amerikai musical, 2002
18:55
A nő kétszer
vígjáték, 1998
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
15:43
Irány Dínóföld!
I. évad, 50. rész: Harry And His Bucket Full Of Dinosaurs 0
15:45
Traktor Tom
angol animációs filmsorozat, Repülj, Pörgi!, 2002
15:45
Medvetesók
2015, 92. rész: Bear Lift
15:45
Nyuszipoly
2016, 23. rész: Szellemcsili
15:50
Masha és a medve
III. évad, 11. rész: Meglepetés!
Játék
Az idei Ünnepi Könyvhétre jelentette meg a Kossuth Kiadó Muszatics Péter Bécs, Budapest, Hollywood című könyvét, melyben a szerző a múlt század eleji Hollywoodba kalauzolja az olvasót, ahol a Közép-Európából származó alkotók jelentős hatással voltak az amerikai filmgyártásra.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.