Hírek
Naponta kétmilliót hoz a Barátok közt
Szépen menetel az RTL Klub szappanoperája, amely múlt heti öt megjelenéséből négy alkalommal is az adott nap legnézettebb műsorának bizonyult, ráadásul kétmillió nézőnél kevesebben sosem látták. Mögötte ott toporog Vágó István és a Fókusz, míg a TV2-s műsorok élén a Jóban-rosszban meg a Napló masíroz. Az AGB Nielsen Médiakutató Kft. által az év 39. hetében mért nézettségi mutatókat olvashatják.
Kódolatlan napok az HBO-n!
Szeptember 23. péntek reggeltől, szeptember 25. vasárnap estig azoknak is sugároz az HBO, akik nem előfizetői a csatornának. A kódolatlan napok alatt elsősorban filmeket vetítenek, de van filmkészítéssel, színészekkel kapcsolatos magazin és koncertfilm is kínálatban.
Kiosztották az Emmy-díjakat
Vasárnap Los Angelesben, az 57. Emmy díjátadó gálán az idei év legjobb televíziós alkotásait tüntették ki, például a Szeretünk Raymondot.
BBC-dokumentumfilmekkel erősít az m1
Szeptember 18-ától az m1 a BBC tényfeltáró dokumentumfilmjeit felvonultató műsorblokkot indít útjára, BBC Exclusive néven.
Jól rázendített Győzike és az RTL Klub
Jól sikerült az Eltűntek debütálása, illetve Győzike és a Barátok közt visszatérése, augusztus végén indult (illetve újraindult) programjaival ugyanis az RTL Klub ismét jelentős előnyre tett szert a vetélytárs csatornákkal szemben.
A magyar közönség a Nike reklámját tartotta a legjobbnak
Az mfor.hu reklámmustrájának második negyedéves szavazásán a közönség a Nike néma reklámfilmjét kiáltotta ki abszolút győztesnek.
Kovács Ákos otthagyja az MTV-t
Kovács Ákos ma, január 7-én szerepel utoljára műsorvezetőként az MTV Swung című műsorában. Helyét a korábban szintén zenei csatornánál tevékenykedő Alex, azaz Nagy Sándor veszi át.
Az Mmd lett az Eurosport magyarországi kommunikációs partnere
Budapest - 2006. június 13. - Az Eurosport, Európa vezető sportcsatornája az Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants, Közép-Európa vezető tanácsadó cégét választotta magyarországi kommunikációs partnerének. Az Mmd június elejétől látja el a sportcsatornával kapcsolatos média- és PR tevékenységet, amelynek első fontosabb eseménye a július 26. és augusztus 6. között megrendezésre kerülő budapesti Úszó Európa-bajnokság.
Filmek a TV-ben
18:05
Időzavarban
amerikai krimi, 2003
18:15
Kémkölykök
amerikai családi film, 2001
18:20
Adam
amerikai romantikus filmdráma, 2009
18:25
Lenalove
német filmdráma, 2016 (feliratos)
18:35
Fekete dicsőség
amerikai dráma, 2006
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
14:10
The Avatars
I. évad, 16. rész
14:11
Irány Okidó!
I. évad, 30. rész
14:15
A legboszibb boszi
IV. évad, 416. rész
14:16
Az ifjú Robin Hood kalandjai
2012, 22. rész: A váltságdíj
14:20
Pocoyo
spanyol-angol animációs filmsorozat, A csuklás, 2004
Játék
Az előadás a belső világunk és a külső valóság közötti átmeneti térbe invitálja a nézőt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.