Hírek
Örmény-nap a Duna Televízióban
Az örmény néppel együtt ünnepel a Duna Televízió szeptember 20-án, csütörtökön, a független Örmény Köztársaság megalakulásának évfordulóján. A nap folyamán stúdióbeszélgetésekkel, dokumentumfilmekkel, zenével és játékfilmmel mutatják be e távoli ország történelmét, kultúráját, mindennapjait.
HBO Comedy, a vígjátékcsatorna
Új tematikus csatornát indított az HBO. A szeptember 1-jén indult HBO Comedy a hét minden napján, napi 16 órában látható, és kizárólag vígjátékokat, valamint vígjáték-sorozatokat sugároz.
Osztály Vííígyázz!
Új, saját gyártású műsor indul októberben a Minimaxon. A játékban tárgyi tudásra, memóriára és csapatjátékra van szükség. A játék fődíja egy különleges osztálykirándulás.
Kentaur tervezi az MTV stúdió díszleteit
Az októberben induló magyar MTV háza táján már lázas munka folyik. A szerkesztők állítják össze a hazai gyártású, illetve hálózatból átvett műsorokat, a legprogresszívebb hazai és külföldi klipek rotációját, chartokat és épül az MTV stúdiója is.
„Tenyered”, csak jelentkezz!
Ha jól jönne félmillió és a barátaid már unják, hogy állandóan zenei tudásoddal kérkedsz, akkor vérge eljött a Te időd!
Csillag születik és Pókerarc ősszel az RTL Klub műsorán
Az ősz nemcsak az iskolásoknak hoz változást, a tévécsatornák is számtalan új műsor indulását időzítik erre az időszakra. Az RTL Klub ezúttal egy újabb tehetségkutató show-val, valamint egy vetélkedővel újítja meg műsorkínálatát.
A TV2 letiltotta Havas Henriket a képernyőről
A TV2 letiltotta képernyőjéről Havas Henriket, a Mokka műsorvezetőjét. Havas élő adásban beszólt Várdy Zoltánnak, a TV2 újonnan kinevezett igazgatójának.
Magyar kulturális YouTube - Megújult a Kultúrház
Közszolgálati feladataival és a nézői igényekkel összhangban újította meg műsorait és őszi műsorrendjét a Magyar Televízió. Nem kivétel ez alól az értelmiség körében eddig is kedvelt Kultúrház sem, mely a nézők műsorkészítővé avatásával szeretne ezentúl még interaktívabb és még informatívabb programajánló műsorrá válni.
Októberben indul a magyar MTV!
Október elsején hajnali 6 órától médiatörténelmi eseménynek lehetünk tanui. Az MTV Europe helyén, azaz körülbelül 1, 5 millió háztartásban már a hazai változat lesz megtekinthető. A legendás zenecsatorna itthoni alteregóján természetesen az összes műsor magyar nyelvű lesz.
A Duna Televízió és a Magyar Mozgókép Közalapítvány közös dokumentumfilm-pályázatot hirdet
Új alkotói és támogatói szemléletmód kialakításának előmozdításáért augusztus 29-én megállapodást írt alá Grunwalsky Ferenc, a Magyar Mozgókép Közalapítvány Kuratóriumának elnöke és Cselényi László, a Duna Televízió elnöke. A szerződés célja a színvonalas, nemzetközi érdeklődésre is számot tartó magyar dokumentumfilmek készítésének támogatása.
Filmek a TV-ben
H
10
K
11
Sze
12
18:15
Lovagregény
amerikai kalandfilm, 2001
18:15
Halálos festmény
amerikai thriller, 2018
18:25
A szív dallamai
amerikai dráma, 1999
18:30
A nappali boszorkány
cseh horror, 2016 (feliratos)
18:50
Beugratás
amerikai vígjáték, 2006
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
10
K
11
Sze
12
13:35
Ben 10
2017, 150. rész: Az átalakulás
13:39
Chirp
I. évad, 7. rész: Chirp 01 1007 - Fast And Furiously Happy
13:40
Nyuszipoly
2016, 8. rész: A sípoló végzet
13:40
Game Shakers
I. évad, 120. rész: A múmia ujja
13:45
Miss BG I-II. sorozat
francia animációs filmsorozat, George szülinapi bulija, 2005
Játék
Ünnepi ráhangolódással folytatódnak a családbarát délelőttök a Jurányiban.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.