Hírek
15 éves a Propaganda
Tilla Pulitzer-emlékdíjas portréműsora, a Propaganda idén ősszel ünnepli 15. születésnapját. Ez az évforduló adta az apropót, hogy a tévés és alkotótársai visszatekintsenek és újra meghívják néhány régi vendégüket egy újabb izgalmas beszélgetésre.
A Netflix már keresi, miként pótolhatná a Kártyavár című sorozatát
Az internetes műsorszolgáltató hétfőn közölte, hogy a közelgő hatodik lesz a Kártyvár utolsó évada. A bejelentést azután tette, hogy a sorozat főszereplőjéről, Kevin Spacey-ről egy férfi azt állította, szexuálisan zaklatta őt 1986-ban. Közben Spacey Emmy-díját is sztornózták.
Egyszerre két csatornán debütál a NatGeo új sorozata
Michael Kelly főszereplésével új, forgatókönyv alapján készült drámai sorozat indul a National Geographic csatornán. Az iraki háború egyik legsötétebb napját bemutató Hosszú út hazáig a FOX-on is bemutatkozik.
Trip to the moon november 4-től az RTL Klubon
Hamarosan a nézők is részesei lehetnek az utazó-zenés reality sorozatnak, melyben nyolc fiatal zenész körbeutazza Európát megörökítve kalandos útjuk minden pillanatát.
Kódolatlan FilmBox több szolgáltatónál
Két hétre ismét megnyitja csatornáit a FilmBox. Az őszi kampány részeként, 2017. október 27. és november 13. között 5 szolgáltatónál is elérhetők lesznek a FilmBox mozicsatornái. Az időszak központi kínálatát a krimik alkotják.
November 7-től indul az Ázsia Expressz
November 7-én indul a TV2 nagyszabású utazós-realityje, az Ázsia Expressz. A műsorban szereplő hét sztárpár nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy teljesítse az Ázsia Expressz erőt próbáló küldetését.
Október 16-tól Konyhafőnök VIP az RTL Klubon!
Alig egy hét és elrajtol a Konyhafőnök VIP második évada az RTL Klubon. Harminckét közismert személyiség késélre menő harcát követhetik nyomon a nézők október 16-tól minden hétköznap este az RTL Klubon.
Nem vállalja az élő show-ban való szereplést az X-Faktor egyik versenyzője
Nagy Krisztián saját döntést hozott arról, hogy visszalép, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak.
Újabb Marvel-sorozat érkezik a FOX-ra!
Október 24-én debütál hazánkban a The Gifted – Kiválasztottak című sorozat, amely a világ több mint 180 országában kerül bemutatásra a FOX csatornán.
Elhunyt Nepp József rajzfilmrendező
Elhunyt Nepp József Kossuth- és Balázs Béla-díjas rajzfilmrendező, forgatókönyvíró - tudatta családja az MTI-vel. A magyar mozgókép mestere címmel is kitüntetett művészt életének 84. évében, október 6-án váratlanul érte a halál. Temetéséről később intézkednek.
12345678910
3 / 297 oldal
Filmek a TV-ben
18:20
Tomb Raider
amerikai-angol-japán-német akciófilm, 2001
18:40
Egy tisztességes ember
francia filmdráma, 2015 (feliratos)
18:40
Vissza a jövőbe 3
amerikai családi film, 1990
18:45
A John Malkovich menet
amerikai vígjáték, 1999
18:50
Largo Winch - Az örökös
francia kalandfilm, 2008
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
06:49
Angelina, a balerina
II. évad, 10. rész
06:50
Oscar oázisa
I. évad, 31. rész
06:50
Alviiin!!! és a mókusok
I. évad, 125. rész
06:55
Tini titánok, harcra fel!
2013, 41. rész: Lazítás
06:55
Derült égből fasírt
2016, 115. rész: Earl vagy Pearl?
Játék
A kiállítás egy különleges korszak, a kommunista kultúrpolitika legendás „Három T”-s időszakának mindennapjait mutatja be a kor legnagyobb hazai művészeinek munkáján keresztül.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.