Hírek
Új vezetők a TV2 Média Csoport élén
2019. április 4-ével új vezetőket neveztek ki a TV2 Média Csoport élére. Zájer Attila ügyfélkapcsolati igazgatót Csikesz Erika váltja, Ökrös Gergely kreatív igazgató helyére Kirády Attila érkezik. Jávorfi Szilvia pénzügyi igazgató távozásával pedig Bíró Anikótkérték fel a pénzügyi terület vezetésére.
Új török sorozat a Szulejmán és a Seherezádé sztárjaival az Izaura TV-n
Április 7-én, vasárnap 19:00-kor új országos televíziós premierrel, a Seherezádé sztárjainak főszereplésével készült Sebzett szív című török sorozattal jelentkezik az Izaura TV. Ráadásként áprilistól hétvégenként filmeket is műsorára tűz a csatorna.
Kulisszatitkok Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről
Közel egy éve volt Harry herceg és Meghan Markle esküvője, és hamarosan megszületik első gyermekük is. A Spektrum Home-on futó Harry&Meghan – a királyi esküvő című dokumentumfilmben ezúttal az esküvő részleteibe lehet bepillantani, amiben maga Harry és Meghan is megszólal.
Marilyn Monroe utolsó hónapjairól forgat tévésorozatot a BBC
Marilyn Monroe, az ötvenes évek fiatalon elhunyt amerikai filmcsillaga utolsó hónapjairól készít tévésorozatot a BBC. A drámasorozat bemutatja, hogy a színésznő milyen kapcsolatban állt a hollywoodi stúdiófőnökökkel és John F. Kennedy amerikai elnökkel.
Kódolatlan hét és Trónok harca-maraton az HBO3-on!
„Közeleg a Tél”, úgyhogy ideje átismételni az eddigi fejleményeket. Az új, befejező évad április 15-i premierje előtt, április 8-tól kezdve egy héten keresztül minden nap megtekinthető lesz a Trónok harca egy-egy évada a hét napig kódolatlanul fogható HBO3 csatornán.
A közmédia jogerősen pert nyert az RTL Klubbal szemben
Jogerősen pert nyert a közmédia az RTL-lel szemben. A bíróság kimondta: a közmédia anyagaiban megalapozottan közölte, hogy a Szenzációs négyes című műsornak már az első adása az agresszió és a szeméremsértés határán mozgott – adta hírül a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).
Távozik a TV2-médiacsoporttól Dirk Gerkens
Három év után közös megegyezéssel távozik a TV2-csoporttól Dirk Gerkens, a csatorna vezérigazgatója és igazgatósági tagja. A társaság operatív vezetését Vaszily Miklós, az igazgatóság elnöke veszi át, aki a csoport stratégiai irányítása mellett ideiglenesen a vezérigazgatói feladatkört is ellátja.
Május 1-től ingyenesen elérhető lesz az interneten az M3 tévécsatorna
A közmédia klasszikus tartalmait sugárzó csatornáját, az M3-at május elsejétől az m3.hu honlapon ingyenesen lehet elérni. A technikai újításnak köszönhetően a néző maga állíthatja össze az általa érdekesnek tartott tartalmakat.
Új gyerekcsatornát indít a Viacom
Április 1-jén startol a Nicktoons, így az új gyerekcsatorna, a Nickelodeon és a Nick Jr hármasa a legkisebbektől egészen a kamaszokig nyújt változatos programkínálatot.
Visszatér az Ázsia Expressz!
Sosem látott izgalmakkal, vadonatúj terepen és minden eddiginél színesebb szereplőgárdával érkezik az Ázsia Expressz 2. Újabb hét páros vállalkozott arra, hogy belevág az egzotikus kalandba, és versenybe száll Srí Lanka és India útvesztőin az akár 10 millió forintos fix fődíjért.
12345678910
5 / 324 oldal
Filmek a TV-ben
18:10
Casanova
amerikai kalandfilm, 2005
18:10
Afrika hív
német-osztrák romantikus film, 2011
18:15
Edie
angol film, 2017
18:25
Tini nindzsa teknőcök 2.: A trutymó titka
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1991
18:30
Scooby-Doo és a Koboldkirály
amerikai animációs vígjáték, 2008
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
18:09
A Tom és Jerry-show
2014, 212. rész: Kiskacsa, nagy szörnyeteg
18:10
A Lármás család
II. évad, 203. rész: Balhé a családban
18:12
Tini titánok, harcra fel!
2013, 291. rész: Brian
18:12
Sam, a tűzoltó
VI. évad, 25. rész: Fireman Sam 06 1025
18:20
A Lármás család
II. évad, 204. rész: Száll-ide száll-oda
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.