heti ZÖLD – Fogyasztóvédelmi világnap – március 15.
Ha bemegyünk csak a sarki boltba, vagy épp rendelünk egy webshopból valami szépet, több mindenhez van jogunk, mint gondolnánk.
Retekkörkép
Nagyon jó, ha ropogtatunk némi retket akár nasi helyett, mert ellenállóbbá tesszük szervezetünket a kórokozókkal szemben.
Indul a 40. Budapesti Tavaszi Fesztivál! április 3 - 19.
Izgalmas komolyzenei felhozatal és kiemelkedő könnyűzenei kínálat.
Energiahatékonysági világnap
A nap lényege, hogy felhívja a figyelmünket arra, nem mindegy, hogyan éljük napjainkat.
 
Hagyma a köbön
Jellegzetes aromával rendelkeznek, alapból is nagyon egészségesek, finomak, így tél végén pedig különösen hasznosak.
Idén is sikeres volt Kultúrházak éjjel-nappal
A sokatmondó számadatokkal kezdjük: 244 település, 415 helyszín és 833 program, emellé több mint 160 ezer résztvevő az idei Kultúrházak éjjel-nappal programon. Az ötszáznál is több szakmai pályázat közül sport, fotó és plakátpályázat kategóriákban adtak át díjakat.
További galériák:
A nagyításhoz vidd a kis képekre az egeret, vagy kattints rájuk a galéria megnyitásához.
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.