17. FINA
Rekordrészvétel a magyarországi világbajnokságon
Rekordnak számít, hogy több mint 200 ország versenyzői vesznek részt a pénteken kezdődő magyarországi 17. FINA vizes világbajnokságon.
Három szurkolói zóna és szigorú biztonsági előírások a vb-n
Budapesten két, Balatonfüreden egy szurkolói zónát alakítanak ki a szervezők a pénteken kezdődő 17. vizes világbajnokság alatt, ezek egészen a masters vb zárónapjáig, azaz augusztus 20-ig működnek majd.
Pénteken rajtol a legnagyobb magyarországi sportesemény
Péntek délelőtt a szinkronúszók egyéni technikai programjával, valamint a férfi műugrók 1 méteres selejtezőjével kezdődik és július 30-áig tart Magyarország eddigi legnagyobb sporteseménye, az úszók, nyíltvízi úszók, műugrók, szinkronúszók és vízilabdázók 17. világbajnoksága.
Angyalföldön ingyenes lesz a wifi a vizes vb ideje alatt
Budapest XIII. kerületének önkormányzata ingyenes wifi-használatot biztosít a pénteken kezdődő 17. vizes világbajnokság alatt, egészen a masters vb zárónapjáig, azaz augusztus 20-ig.
Vizes vb 2017: A szurkolók öt-hat aranyat várnak
A magyar közönség kifejezetten optimistán várja a pénteken kezdődő magyarországi vizes világbajnokságot, amelyen öt-hat aranyéremre számít - derült ki az NRC és a NetPanel kedden publikált reprezentatív felméréséből.
Egy hétre lezárják a Lánchidat a vizes vb előkészületei miatt
Forgalmi változások lesznek a fővárosban a vizes világbajnokság (vb) megnyitóünnepségének előkészületei miatt péntektől egy hétig, a Lánchidat is lezárják - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Félezren táncolnak egyszerre a 17. FINA Világbajnokság megnyitóján
Magyarország összes hivatásos néptáncegyüttese és több amatőr táncegyüttes fogott össze, hogy az egész világnak bemutassa a magyar néptáncot. A vizes világbajnokság ünnepélyes nyitóeseménye végigvezeti a nézőt az ország történelmén, amelyben mindig kiemelt szerep jutott a víznek, elsősorban a Dunának.
Szinte a teljes magyar vb-csapat indul a Balaton-átúszáson
Egy héttel a vizes világbajnokság rajtja előtt a magyar nyíltvízi úszóválogatott tagjai részt vesznek a szombati Balaton-átúszáson. A július 1-jéről elhalasztott verseny 8-ai (szombati) megrendezéséről a szervezők a csütörtöki meteorológiai előrejelzések alapján döntenek.
Újabb jegyeket hoztak forgalomba a vizes vb-re
Újabb jegyek vásárolhatók a jövő pénteken kezdődő budapesti vizes világbajnokságra. A szervezők a fennálló nagy igényt érzékelve további belépők átengedéséről egyeztek meg a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetséggel (FINA).
Megvan a férfi vízilabda-válogatott világbajnoki kerete
Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya megnevezte azt a 13 játékost, aki ott lesz a budapesti világbajnokságon.
123
2 / 3 oldal
Játék
A nagy sikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.