17. FINA
Forródrót angolul és magyarul
Csütörtöktől angol és magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat működik a július 14-én kezdődő magyarországi vizes világbajnokság zökkenőmentes lebonyolítására és a felmerülő kérdések, problémák kezelésére érdekében.
A Vizes vb-re megújult a Margitsziget
Megújult környezet várja a két hét múlva kezdődő vizes világbajnokság résztvevőit a Margitszigeten és azon belül a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.
Emeli Sandé lesz a vizes vb nyitóünnepségének sztárvendége
Emeli Sandé, Eötvös Péter, Herczku Ágnes, Bogányi Gergely, valamint további 510 művész működik közre a budapesti 17. FINA Vizes Világbajnokság július 14-i nyitórendezvényén.
A Duna a világbajnokság fontos közlekedési útvonala lesz
A Duna fontos közlekedési útvonala lesz a vizes világbajnokságnak, ugyanis a Mahart Passnave Kft. és a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. együttműködési megállapodása értelmében hajókkal szállítják majd a verseny helyszíneire a nézőket.
A női vízilabda-válogatott kapitánya megnevezte a vb-résztvevőket
Bíró Attila szövetégi kapitány megnevezte azt a 13 játékost, akivel elindul majd a budapesti világbajnokságon: a keretből 11-en ott voltak a riói olimpián, ketten, Gurisatti Gréta és Szilágyi Dorottya első nagy felnőtt világversenyén szerepelhetnek.
Megkezdődött a jegyértékesítés utolsó szakasza vizes világbajnokságra
Péntek délutántól lehet ismét jegyet vásárolni a júliusi magyarországi vizes világbajnokság eseményeire. Az érdeklődők az úszó- és a vízilabdaprogram belépői közül is választhatnak az értékesítési szakasz végső fázisában.
Vizes vb-s emlékérmét adott ki az MNB
A pontosan egy hónap múlva kezdődő budapesti és balatonfüredi vizes világbajnokság tiszteletére emlékérmét bocsátott ki a Magyar Nemzeti Bank.
Idén nyáron új legendák születnek!
Új kampánnyal népszerűsítik a 2017. július 14-én kezdődő 17. FINA Világbajnokságot a szervezők. A kampány központjában a vizes világesemény hat sportágának (úszás, műugrás, szinkronúszás, vízilabda, óriás-toronyugrás és nyíltvízi úszás) bemutatása áll.
123
3 / 3 oldal
Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.