Bringa
Mobilitási pontot adtak át a fővárosi Szent Gellért téren
Kísérleti jelleggel nyitottak meg egy úgynevezett mobilitási pontot pénteken Budapesten, a Szent Gellért téren, a 4-es metró kijáratánál, ahol két hónapon keresztül autó-, bicikli- és elektromosroller-megosztó szolgáltatás érhető el.
A bringabarát Budapest 12 pontja
A Kerékpárosklub szakmai munkacsoportja és területi szervezetei segítségével összeállított egy 12+1 pontos programot, melyet a 2024-ig tartó önkormányzati ciklusban szükséges lenne megvalósítani a budapesti kerékpáros közlekedés arányának növelése, a város élhetőbbé tétele céljából.
Jövőre Budapestről indul a Giro d'Italia
2020-ban Budapestről rajtol a Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros körverseny. A jövő májusi viadal első három szakaszát rendezik Magyarországon, majd Olaszországban folytatja útját a 103. Giro mezőnye.
Téli bringás gyorstalpaló
Felemelő érzés a napsütésben könnyedén elrobogni egy hosszú dugó mellett a reggeli forgalomban, de mi a helyzet a téli biciklis közlekedéssel? Néhány alapvető szabály, ami megkönnyítheti a kerékpárosok életét.
200 éve tekerünk! - 8 szuper film bringásokról, nem csak bringásoknak!
Bringázni főképp az utakon és a természetben jó, de egy-egy igazán jó film képes arra, hogy a vászon előtt ülve is felidézze bennünk a kerékpározás élményét, és azt, hogy milyen viszonyt ápolunk kedvenc biciklinkkel. Ez a nyolc mozi ilyen alkotás.
200 éve tekerünk!
Ugye, milyen szuper dolog reggel a melóba bringával érkezni, vagy éppenséggel körbetekerni a Balatont hétvégén? Aligha létezik királyabb és persze egészségesebb közlekedési eszköz a bicónál!
1, 5 milliót gyűjtöttek a bringások a beteg gyerekeknek
Biciklivel már gyógyítani is lehet! Június 11-én újra nagy sikerű jótékonysági kerékpározást szervezett az Amway. Budapesten, Gyöngyösön, Szegeden és Vácon több mint ezren bringáztak a jó ügyért: 10 kilométer kerekezéssel 1, 5 millió forintot gyűjtöttek beteg gyerekek gyógyítására.
Furcsa járgányok Budapesten
A főváros utcáit nyitott szemmel járva egyre több szokatlan közlekedési eszközzel találkozhatsz. Akadnak megdöbbentően új találmányok, régebbi jól bevált érdekességek és rém viccesen ható modern szerkentyűk is. Te melyikre pattannál fel?
A Múzeumok Majálisán voltunk
Szép, napos hétvégét töltöttünk a Múzeumok Majálisán, a Nemzeti Múzeum kertjében.
Bringázz a Pesti Esttel!
Folytatódik az akció, ezúttal a Magyar Nemzeti Múzeummal közös szervezésben.
Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Szombat délelőtt gyerekprogram a Fűvészkertben! Menjenek a kertészkedni vágyók! @fuveszkert_kerteszet #kerteszkedes #gyerekkertesz #gyerekprogram
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.