Bringa
1, 5 milliót gyűjtöttek a bringások a beteg gyerekeknek
Biciklivel már gyógyítani is lehet! Június 11-én újra nagy sikerű jótékonysági kerékpározást szervezett az Amway. Budapesten, Gyöngyösön, Szegeden és Vácon több mint ezren bringáztak a jó ügyért: 10 kilométer kerekezéssel 1, 5 millió forintot gyűjtöttek beteg gyerekek gyógyítására.
Furcsa járgányok Budapesten
A főváros utcáit nyitott szemmel járva egyre több szokatlan közlekedési eszközzel találkozhatsz. Akadnak megdöbbentően új találmányok, régebbi jól bevált érdekességek és rém viccesen ható modern szerkentyűk is. Te melyikre pattannál fel?
A Múzeumok Majálisán voltunk
Szép, napos hétvégét töltöttünk a Múzeumok Majálisán, a Nemzeti Múzeum kertjében.
Bringázz a Pesti Esttel!
Folytatódik az akció, ezúttal a Magyar Nemzeti Múzeummal közös szervezésben.
Mínuszokkal és hóval indult az idei tavasz legbátrabb projektje, a Bringázz a Pesti Esttel kampány
Év elején úgy döntöttünk, hogy a születésnapunk apropóján ebben az évben segíteni fogunk több számunkra fontos ügyet. Ezek egyike a kerékpáros kultúra támogatása. Szorgalmazzuk, hogy minél többen kerékpárral érkezzenek az esti kulturális programjaikra.
Áprilisi bringakalauz
Király idő, napsütés, tavasz, lágy szellő, virágillat, szerelem. Mi más kellhet még a boldogsághoz? Ja, igen: két kerék és egy kis szabadság. Ne tétovázz kitekerni a friss levegőre, nehogy aztán ne legyen miről nosztalgiáznod a hideg és sötét téli hónapokban! Bicajra fel!
Robbanj be a tavaszba, robbanj be a városba!
Végre valahára itt vannak a tavasz első meleg napsugarai, nem kell többé hat réteg ruhában útnak indulni ahhoz, hogy ne szenvedjünk rövidúton fagyhalált, és a zsizsegős hangulatot hozó friss szellő is nagyban cirógatja már az arcunkat.
Már a Bubi is kitavaszodott!
Véget ért a MOL Bubi, azaz Budapest kedvenc almazöld kerékpárjainak téli üzemmódja, úgyhogy mostantól minden állomáson újra teljes létszámban és tavaszi pompában várják a fővárosi bringák a tekerni vágyókat.
Tekerj a tavaszba! Avagy néhány laza terepötlet az első idei bringázásokhoz
Itt a jó idő és kiruccannál? Esetleg már társaságod is van, akikkel lófrálhatsz, csak ötleted nincs, merre indulj? Ha szerettek bringázni, és kedvet éreztek egy kis izomlázhoz, akkor az alábbi listát nektek állítottuk össze, hogy tavaszi fáradtság helyett totál frissen kezdhessétek ezt a gyönyörű évszakot! Nyeregbe veletek!
13 vezetett túrával és 3 újonnan kijelölt túraútvonallal kezdi a szezont a Kerékpárosklub
Itt a napos idő, indul a biciklis túraszezon. A sikeres tavalyi első év után idén újra fantasztikus vezetett túrákkal vár benneteket a Kekérpárosklub, és bemutat 3 új túraútvonal-kijelölést is azoknak, akik inkább önállóan szeretnek túrázni két keréken. Plusz, egy nem mindennapi teljesítménytúra is jön ősszel!
123456
1 / 6 oldal
Játék
Ha tavaly lemaradtál róla, vagy ott voltál, de újra visszamennél, most belevághatsz életed legnagyobb űrkalandjába!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.