Bringa
Tekerj a tavaszba! Avagy néhány laza terepötlet az első idei bringázásokhoz
Itt a jó idő és kiruccannál? Esetleg már társaságod is van, akikkel lófrálhatsz, csak ötleted nincs, merre indulj? Ha szerettek bringázni, és kedvet éreztek egy kis izomlázhoz, akkor az alábbi listát nektek állítottuk össze, hogy tavaszi fáradtság helyett totál frissen kezdhessétek ezt a gyönyörű évszakot! Nyeregbe veletek!
13 vezetett túrával és 3 újonnan kijelölt túraútvonallal kezdi a szezont a Kerékpárosklub
Itt a napos idő, indul a biciklis túraszezon. A sikeres tavalyi első év után idén újra fantasztikus vezetett túrákkal vár benneteket a Kekérpárosklub, és bemutat 3 új túraútvonal-kijelölést is azoknak, akik inkább önállóan szeretnek túrázni két keréken. Plusz, egy nem mindennapi teljesítménytúra is jön ősszel!
Így készítsd fel a bicajodat a tavaszra!
Talán – ha nincs nagyon nagy gond a járgánnyal – a drága szervizeket is elkerülheted, hiszen nem nagy ördöngösség ez a kis tavaszi „nagytakarítás” by you. Persze nem azt mondjuk, hogy rögtön vérprofi szerelő leszel, de az alábbi listánkban összeszedtük a legfontosabb dolgokat, amiket mindenképpen át kell nézned a szezon előtt a bringádon.
2016-ban újra I Bike Budapest!
A Magyar Kerékpárosklub azt ígérte, hogy ha jól sikerül a tavaszi bringás örömünnep, minden évben megrendezi az I Bike Budapestet. Nos, a 2015-ös a valaha volt legnagyobb bringás felvonulás lett, aminek minden kontinenst bejárt már a híre.
Hollandok a városi biciklizésért! - Európai Bringafesztivál
Holland kezdeményezésre Valentin-napon nyeregbe pattant Európa. Imádunk bringázni - ezzel a szerelmi vallomással indította el az Európai Bringafesztivált Hollandia, a világ első számú biciklis nemzete.
Téli üzemmódba váltott a MOL Bubi
Téliesítette magát a főváros kedvenc fűzöld bicajhálózata. Ez annyit jelent, hogy a MOL Bubi a tél beálltával – a hideg idő miatt – egyre kevesebb kerékpárt tart majd a városi állomásokon.
Végre bringázható a Petőfi híd!
A bringások jogos háborgása után végre szép és használható kerékpárútszakaszt kapott a főváros egyik legforgalmasabb hídja, a Petőfi, mindkét hídfőjére.
Túl az egymilliomodik bérlésen a Mol Bubi
Egy hölgy kölcsönözte ki az egymilliomodik Bubi bicajt, akit a főváros vezetése sajtótájékoztatón köszöntött, és egy cuki ajándékcsomaggal meg is lepett. A kis zöld kerékpárok amúgy már több, mint egy éve színesítik a fővárost, és buzdítják sportolásra a lakosságot.
Kerékpárkölcsönző hálózatot alakítanak ki Nagykanizsán
Elsőként 80 kerékpár beszerzésével és tíz helyszínen dokkolóállomások létesítésével alakítanak ki kerékpárkölcsönző hálózatot Nagykanizsán, több mint 200 millió forintos beruházással - közölte a város polgármestere.
Már majdnem 100 Bubi gyűjtőállomás Budapesten
Már több mint egy éve működik Magyarország kedvenc közbringarendszere. A program pedig eddigi egyéves élete alatt erőteljesen rácáfolt a várakozásokra, hiszen már az első pár hónapban több mint négyezren váltottak bicajos bérletet.
123456
2 / 6 oldal
Játék
A Zuboly egy olyan öszvér, amelyben huncutul forr össze a magyar népzene ősereje a slágervilág sutaságaival. A kujon hatosfogat előtt a Csángálló fűt be gyimesi és moldvai dallamokkal.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.