Bringa
Így készítsd fel a bicajodat a tavaszra!
Talán – ha nincs nagyon nagy gond a járgánnyal – a drága szervizeket is elkerülheted, hiszen nem nagy ördöngösség ez a kis tavaszi „nagytakarítás” by you. Persze nem azt mondjuk, hogy rögtön vérprofi szerelő leszel, de az alábbi listánkban összeszedtük a legfontosabb dolgokat, amiket mindenképpen át kell nézned a szezon előtt a bringádon.
2016-ban újra I Bike Budapest!
A Magyar Kerékpárosklub azt ígérte, hogy ha jól sikerül a tavaszi bringás örömünnep, minden évben megrendezi az I Bike Budapestet. Nos, a 2015-ös a valaha volt legnagyobb bringás felvonulás lett, aminek minden kontinenst bejárt már a híre.
Hollandok a városi biciklizésért! - Európai Bringafesztivál
Holland kezdeményezésre Valentin-napon nyeregbe pattant Európa. Imádunk bringázni - ezzel a szerelmi vallomással indította el az Európai Bringafesztivált Hollandia, a világ első számú biciklis nemzete.
Téli üzemmódba váltott a MOL Bubi
Téliesítette magát a főváros kedvenc fűzöld bicajhálózata. Ez annyit jelent, hogy a MOL Bubi a tél beálltával – a hideg idő miatt – egyre kevesebb kerékpárt tart majd a városi állomásokon.
Végre bringázható a Petőfi híd!
A bringások jogos háborgása után végre szép és használható kerékpárútszakaszt kapott a főváros egyik legforgalmasabb hídja, a Petőfi, mindkét hídfőjére.
Túl az egymilliomodik bérlésen a Mol Bubi
Egy hölgy kölcsönözte ki az egymilliomodik Bubi bicajt, akit a főváros vezetése sajtótájékoztatón köszöntött, és egy cuki ajándékcsomaggal meg is lepett. A kis zöld kerékpárok amúgy már több, mint egy éve színesítik a fővárost, és buzdítják sportolásra a lakosságot.
Kerékpárkölcsönző hálózatot alakítanak ki Nagykanizsán
Elsőként 80 kerékpár beszerzésével és tíz helyszínen dokkolóállomások létesítésével alakítanak ki kerékpárkölcsönző hálózatot Nagykanizsán, több mint 200 millió forintos beruházással - közölte a város polgármestere.
Már majdnem 100 Bubi gyűjtőállomás Budapesten
Már több mint egy éve működik Magyarország kedvenc közbringarendszere. A program pedig eddigi egyéves élete alatt erőteljesen rácáfolt a várakozásokra, hiszen már az első pár hónapban több mint négyezren váltottak bicajos bérletet.
Budapest bebiciklizés projekt
A Magyar Kerékpárosklub budapesti aktivistái kitűnő ötlettel álltak elő: vállalják, hogy bárkit megtanítanak forgalomban bicajozni. Akár téged is. Az ötlet pedig most megvalósulni látszik, ...
Megajándékozták a legidősebb Mol Bubizót
Különleges ajándékot kapott a legöregebb bubi-bringázó: negyed éves Bubi bérletet kapott kitüntetésként. A sportos idős úr ugyan a korát nem vallotta be, ...
123456
2 / 6 oldal
Játék
A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.