Bringa
Bringázás haladóknak
Aki eléggé megszerette a kerékpározást, könnyen eljuthat arra a pontra, hogy egy-egy családi túra letekerése után keletkező hiányérzetén csak az segít, ha egyedül vagy a haverokkal nagyobb sebességre kapcsolhat. Mit tegyen, aki magasabb szintre vágyik?
Szereld magad? Inkább ne!
Ha megtaláltuk az igényeinknek és testalkatunknak legmegfelelőbb kerékpárt, ideje, hogy a szükséges kiegészítőkkel is ellássuk, tévhit ugyanis, hogy azonnal menetkész egy frissen vásárolt kerékpár.
Augusztus 31-ig meghosszabbítják a Mol BuBi nyilvános tesztelését
Augusztus 31-ig meghosszabbítják a MOL BuBi közösségi kerékpáros rendszer júliusban kezdődött próbaüzemét - derül ki a nyilvános tesztben résztvevőknek pénteken küldött e-mailből. A fejlesztő T-Systems Magyarország ugyancsak pénteken azt közölte, hogy a hónap végéig lezárul a Mol BuBi rendszerének véglegesítése.
Hogyan válasszunk magunknak bringát?
Kinőtte a gyerek az előzőt, vagy mi untuk meg a régi drótszamarat? Vegyünk új kerékpárt! De milyet? Ma már akkora a választék, hogy bárki könnyen megtalálhatja a neki legmegfelelőbb darabot, de tudni kell, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe!
Biciklivel a tó körül
A kicsit is rutinosabb kerékpárosok – akik a saját lakóhelyük környékén már minden alkalmas túraútvonalat bejártak, és új kihívásokat keresnek – edzettségi állapotuktól függően választhatnak a magyar tavakat megkerülő kerékpártúrák közül. Kezdésnek talán a legideálisabb a Velencei-tó.
Divatosan két keréken
A városi kerékpározás elterjedésével egyre inkább fontos, hogy mit viselünk biciklizés közben. Ami praktikus, lehet szép is, csak válogatnunk kell a színes és divatos ruhadarabok között.
Bringadivat, divatbringák
Manapság a legtöbb kisgyerek műanyag kismotort nyüstölve érzi meg először a lábbal hajtás örömét, hogy később egy futóbiciklin, aztán a támasztókerekes bringán át eljusson az önálló kétkerekezésig. Innentől pedig kerékpárok tucatjai közül választhat, attól függően, hogy sportoláshoz, városi közlekedéshez vagy kiránduláshoz keres megfelelő darabot. Nézzük, melyek a legnépszerűbb biciklifajták!
Elindította a BuBi nyilvános próbaüzemét a BKK
Elindította a Mol BuBi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpáros rendszer nyilvános próbaüzemét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amelyhez tesztelőket kerestek. Alig két órával a kihirdetés után be is telt az ezer tesztelői hely.
Hogyan viselkedjünk biciklivel?
Nagyon sok kerékpárút vezet vízparton, strand mellett, ahol különösen figyelni kell a gyalogosokra. Nem szabad elfelejteni, hogy ma biciklin ülünk, de holnap mi leszünk a gyalogosok. Üdülőövezetekben a legtöbb kijelölt kerékpárút egyben gyalogút is.
Bringatúrák – Ha kedvünk támad kiruccanni
Nincs annál unalmasabb, mint amikor folyton ugyanazon az útvonalon bringázunk. Érdemes időnként körbenézni, hol kínálkozik egy kellemes túralehetőség. A legtöbb üdülőhely kínálatában szerepel valamilyen kerékpártúra, rendszerint több fajta, hogy a családi kirándulás, de akár egy komolyabb erőfelmérés is szórakoztató program legyen.
123456
5 / 6 oldal
Játék
Ha tavaly lemaradtál róla, vagy ott voltál, de újra visszamennél, most belevághatsz életed legnagyobb űrkalandjába!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.