Bringa
Tekerjünk a porontyokkal!
Garantáltan élménydús kikapcsolódást jelent egy kellemes hétvégén, ha együtt túrázik a család. A bakancsos kirándulásnál is izgalmasabb lehet, ha nyeregbe pattanunk és kerékpárral fedezünk fel új helyeket. A közös bringázás egészen apró gyerekkel sem ördöngösség, csak tartsunk szem előtt néhány szabályt!
Bringázz esőben is szárazon!
Az utolsó dolgok egyike, amit bringázás közben kívánunk magunknak, az egy kiadós eső. Ha azonban felkészültünk, ez sem érhet teljesen váratlanul.
Ingyenes biciklis térkép készült a budapestieknek
Nagy érdeklődés fogadta a MOL Bubit, az első napon már csaknem ezer új felhasználó vett rá jegyet vagy bérletet. A városi kerékpáros közlekedést segítendő, a főváros ajánlott és kiépített kerékpárútvonalait, valamint az összes közbicikli-kölcsönzési pontot megmutatja a Cartographia új, ingyenes, kisalakú papírtérképe.
Indul a MOL Bubi! 2014. szeptember 8.-án, hétfőn elindul a fővárosi közbringarendszer
Elindul a fővárosi közbringarendszer, a MOL Bubi. Jegyet venni hétfőtől a főbb gyűjtőállomások érintőképernyős felületein és a MOL Bubi weboldalán lehet, míg bérletet a BKK ügyfélközpontjaiban. Javasoljuk, hogy bérlet váltásához – a várakozás elkerülése érdekében – előzetesen regisztráljanak, mely mostantól lehetséges.
Bringázás haladóknak
Aki eléggé megszerette a kerékpározást, könnyen eljuthat arra a pontra, hogy egy-egy családi túra letekerése után keletkező hiányérzetén csak az segít, ha egyedül vagy a haverokkal nagyobb sebességre kapcsolhat. Mit tegyen, aki magasabb szintre vágyik?
Szereld magad? Inkább ne!
Ha megtaláltuk az igényeinknek és testalkatunknak legmegfelelőbb kerékpárt, ideje, hogy a szükséges kiegészítőkkel is ellássuk, tévhit ugyanis, hogy azonnal menetkész egy frissen vásárolt kerékpár.
Augusztus 31-ig meghosszabbítják a Mol BuBi nyilvános tesztelését
Augusztus 31-ig meghosszabbítják a MOL BuBi közösségi kerékpáros rendszer júliusban kezdődött próbaüzemét - derül ki a nyilvános tesztben résztvevőknek pénteken küldött e-mailből. A fejlesztő T-Systems Magyarország ugyancsak pénteken azt közölte, hogy a hónap végéig lezárul a Mol BuBi rendszerének véglegesítése.
Hogyan válasszunk magunknak bringát?
Kinőtte a gyerek az előzőt, vagy mi untuk meg a régi drótszamarat? Vegyünk új kerékpárt! De milyet? Ma már akkora a választék, hogy bárki könnyen megtalálhatja a neki legmegfelelőbb darabot, de tudni kell, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe!
Biciklivel a tó körül
A kicsit is rutinosabb kerékpárosok – akik a saját lakóhelyük környékén már minden alkalmas túraútvonalat bejártak, és új kihívásokat keresnek – edzettségi állapotuktól függően választhatnak a magyar tavakat megkerülő kerékpártúrák közül. Kezdésnek talán a legideálisabb a Velencei-tó.
Divatosan két keréken
A városi kerékpározás elterjedésével egyre inkább fontos, hogy mit viselünk biciklizés közben. Ami praktikus, lehet szép is, csak válogatnunk kell a színes és divatos ruhadarabok között.
123456
5 / 6 oldal
Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.