Bringa
Bringázz esőben is szárazon!
Az utolsó dolgok egyike, amit bringázás közben kívánunk magunknak, az egy kiadós eső. Ha azonban felkészültünk, ez sem érhet teljesen váratlanul.
Ingyenes biciklis térkép készült a budapestieknek
Nagy érdeklődés fogadta a MOL Bubit, az első napon már csaknem ezer új felhasználó vett rá jegyet vagy bérletet. A városi kerékpáros közlekedést segítendő, a főváros ajánlott és kiépített kerékpárútvonalait, valamint az összes közbicikli-kölcsönzési pontot megmutatja a Cartographia új, ingyenes, kisalakú papírtérképe.
Indul a MOL Bubi! 2014. szeptember 8.-án, hétfőn elindul a fővárosi közbringarendszer
Elindul a fővárosi közbringarendszer, a MOL Bubi. Jegyet venni hétfőtől a főbb gyűjtőállomások érintőképernyős felületein és a MOL Bubi weboldalán lehet, míg bérletet a BKK ügyfélközpontjaiban. Javasoljuk, hogy bérlet váltásához – a várakozás elkerülése érdekében – előzetesen regisztráljanak, mely mostantól lehetséges.
Bringázás haladóknak
Aki eléggé megszerette a kerékpározást, könnyen eljuthat arra a pontra, hogy egy-egy családi túra letekerése után keletkező hiányérzetén csak az segít, ha egyedül vagy a haverokkal nagyobb sebességre kapcsolhat. Mit tegyen, aki magasabb szintre vágyik?
Szereld magad? Inkább ne!
Ha megtaláltuk az igényeinknek és testalkatunknak legmegfelelőbb kerékpárt, ideje, hogy a szükséges kiegészítőkkel is ellássuk, tévhit ugyanis, hogy azonnal menetkész egy frissen vásárolt kerékpár.
Augusztus 31-ig meghosszabbítják a Mol BuBi nyilvános tesztelését
Augusztus 31-ig meghosszabbítják a MOL BuBi közösségi kerékpáros rendszer júliusban kezdődött próbaüzemét - derül ki a nyilvános tesztben résztvevőknek pénteken küldött e-mailből. A fejlesztő T-Systems Magyarország ugyancsak pénteken azt közölte, hogy a hónap végéig lezárul a Mol BuBi rendszerének véglegesítése.
Hogyan válasszunk magunknak bringát?
Kinőtte a gyerek az előzőt, vagy mi untuk meg a régi drótszamarat? Vegyünk új kerékpárt! De milyet? Ma már akkora a választék, hogy bárki könnyen megtalálhatja a neki legmegfelelőbb darabot, de tudni kell, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe!
Biciklivel a tó körül
A kicsit is rutinosabb kerékpárosok – akik a saját lakóhelyük környékén már minden alkalmas túraútvonalat bejártak, és új kihívásokat keresnek – edzettségi állapotuktól függően választhatnak a magyar tavakat megkerülő kerékpártúrák közül. Kezdésnek talán a legideálisabb a Velencei-tó.
Divatosan két keréken
A városi kerékpározás elterjedésével egyre inkább fontos, hogy mit viselünk biciklizés közben. Ami praktikus, lehet szép is, csak válogatnunk kell a színes és divatos ruhadarabok között.
Bringadivat, divatbringák
Manapság a legtöbb kisgyerek műanyag kismotort nyüstölve érzi meg először a lábbal hajtás örömét, hogy később egy futóbiciklin, aztán a támasztókerekes bringán át eljusson az önálló kétkerekezésig. Innentől pedig kerékpárok tucatjai közül választhat, attól függően, hogy sportoláshoz, városi közlekedéshez vagy kiránduláshoz keres megfelelő darabot. Nézzük, melyek a legnépszerűbb biciklifajták!
123456
5 / 6 oldal
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.