Bringa
Elindította a BuBi nyilvános próbaüzemét a BKK
Elindította a Mol BuBi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpáros rendszer nyilvános próbaüzemét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amelyhez tesztelőket kerestek. Alig két órával a kihirdetés után be is telt az ezer tesztelői hely.
Hogyan viselkedjünk biciklivel?
Nagyon sok kerékpárút vezet vízparton, strand mellett, ahol különösen figyelni kell a gyalogosokra. Nem szabad elfelejteni, hogy ma biciklin ülünk, de holnap mi leszünk a gyalogosok. Üdülőövezetekben a legtöbb kijelölt kerékpárút egyben gyalogút is.
Bringatúrák – Ha kedvünk támad kiruccanni
Nincs annál unalmasabb, mint amikor folyton ugyanazon az útvonalon bringázunk. Érdemes időnként körbenézni, hol kínálkozik egy kellemes túralehetőség. A legtöbb üdülőhely kínálatában szerepel valamilyen kerékpártúra, rendszerint több fajta, hogy a családi kirándulás, de akár egy komolyabb erőfelmérés is szórakoztató program legyen.
Pedalocafé – Kávé triciklin
Irimiás Balázs valószínűleg sokunk álmát váltotta valóra; egy triciklire építette egyszemélyes, de komplett kávézóját, melyet Pedalocaféra keresztelt. A projekt először a Defo Laborban mutatkozott be a 11. kerületi design-hétvégén, az Elevenen.
A Föld napján indult el a tavaszi Bringázz a Munkába! kampány
A Magyar Kerékpárosklub a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium partnereként immár 13. alkalommal indította útjára, a Bringázz a munkába! (Bam!) kampányt, mely idén tavasszal a Föld napján, április 22-én kezdődődött és május 30-ig tart.
Till Attila: „Ha sisak nélkül biciklizünk, meg is halhatunk”
Hivatalosan is megnyitották a kerékpáros és motoros szezont. Első a biztonság motoron és kerékpáron is – hívta fel a figyelmet szezonnyitó eseményén a Nemzeti Közlekedési Hatóság.
Már nem kell tovább várnod, ismét indul a Bam!
Gyűjtsd a kilométereket, bringázz a munkába (vagy ide-oda a városban) legalább 8 alkalommal 2013. április 22. és május 25. között, regisztráld utad online naptáradban, és nyerd meg klassz díjaink egyikét: többek között azt is kipróbálhatod, milyen Amszterdamban bringázni, hiszen a KLM jóvoltából 2 retúr repjegy ütheti a markodat!
123456
6 / 6 oldal
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.