Gasztró
Ismét összemérték erejüket a hazai vodka mesterek
Tizenhatodik alkalommal csaptak össze a legjobb hazai bármixerek, hogy tehetségüket és kreativitásukat latba vetve elnyerjék a megtisztelő „Év Finlandia Magyar Mixere” titulust.
Hajdinapalacsinta
Jó hír, hogy a hajdinaliszt nemcsak gluténmentes, rostban gazdag és egészséges alternatívája a búzalisztnek, de még finom is.
Heti TIPP! Városliget Café & Bár anno 1895
A Városligeti Műjégpálya gyönyörűen felújított központi épületében található a Városliget Café & Bár.
Süssünk sajtot!
Az éttermek sztárfogása a balzsamecetes zöldsaláta-ágyon szervírozott, két oldalról megpirított jókora sajtdarab. Hogyan készül? Mi a trükkje? Semmi különös, otthon is bátran belevághatunk.
Törökméz
A néhai vásárok elmaradhatatlan kelléke volt, anno hatalmas tömbökben állt az asztalon, amiből kisebb-nagyobb szilánkokat törtek le az árusok.
Gőzölgő koktélok Vodkás koktélok hidegben? Hallgassunk a finnekre!
Nyári esték, gondtalan koktélozás – a hidegebb idő beköszöntével sokan sírjuk vissza az önfeledt pillanatokat.
Fűszeres háromszögek
Meccs, kártyaparti vagy csak egy beszélgetés mellé is nagyon jól tud esni egy pikáns-sós ropogtatnivaló. Attól, hogy esetleg hiányos a konyhánk felszereltsége, még nem kell lemondanunk a formázott kekszekről sem. Íme!
Heti Étterem TIPP
A Kálvin tér és a Fővám tértől egy ugrásra található a Budapest Music Centerben fészkelő Opus Jazz Club, aminek az étterme egyszerűen zseniális.
Erdei gombás szelet
Tele a piac ilyenkor megbízható, ellenőrzésen átesett erdei gombákkal. Külön-külön is finom mindegyik, de még jobb, ha csak keveset veszünk 1–1 fajtából, és többet használunk fel egyszerre.
5 érdekesség a mexikóiak nemzeti italáról
Só, citrom, shot – esetenként narancs, fahéj, shot. Ezt a folyamatot követik legtöbben, amikor tequilatisznak.Sokan választják különböző koktélok formájában, a szakértők szerint azonban legjobb tisztán fogyasztani.
16171819202122232425
20 / 109 oldal
Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.