Gasztró
Magyarország Cukormentes Tortája: Ribizlihabos-almás réteges
A Ribizlihabos-almás réteges nyerte idén a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt, amelyet az Egy Csepp Figyelem Alapítvány a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével együtt hirdetett meg.
Strandkeksz
Mit várunk egy strandnasitól? Legyen finom, omlós, egészséges és nem utolsósorban magnéziumban gazdag, hogy feltöltse kicsit a meggyötört szervezetünket. Jelen kritériumoknak tökéletesen megfelel ez a diós, frissítően citromos csodasüti.
Hogy legyek tökéletes házigazda?
Uno, dos, tres, pazar parti lesz! A nyár a házibulik, a grill- és kertipartik igazi szezonja, azt viszont alegtapasztaltabb házigazdák is tudják, hogy egy ütős banzáj megszervezése csöppet sem egyszerű feladat. Az el Jimador három egyszerű praktikájával azonban még egy kezdő is magabiztos vendéglátóvá válhat.
Nyári pite leánykori neve: Clafoutis
Ez tényleg az a sütemény, amit faék egyszerű elkészíteni. Bátran hozzá lehet látni akkor is, ha ez az első bemerészkedés a konyhába. Ez a villámgyors édesség Limousinból származik, Franciaországból, ahol ma is előszeretettel tálalják.
Gyors vacsorák tortillával
Van, hogy épp csak hazaugrani és átöltözni van időnk az esti program előtt, korgó gyomor helyett azonban mi a tortillatekercset ajánljuk. Egyszerűen tökéletes villámvacsora!
Csocsinak becézték Tóth Gabit gyerekkorában
Kell a titkos összetevő a húslevesbe, vallják a Tóth lányok! Vera és Gabi rengeteg elfoglaltságuk miatt mostanában nagyon kevés időt tud együtt tölteni, de ha a nővérek egyszer találkoznak, mindig kifőznek valamit.
A gyömbérfajd felfrissít
Tagadhatatlanul beköszöntött a nyár, engedjünk meg magunknak egy kis lazítást. Ha messze még a nyaralás, de kikapcsolódásra van szükséged, vedd kezedbe az irányítást, és keverj magadnak egy kellemes koktélt! A fajdos whisky szinte mindennel keverhető – mi mostgyömbérrel ajánljuk.
Házi müzli
A házi jobb, mint a készen kapható, hiszen nincs benne kén-dioxid, hogy sokáig friss legyen, izgalmasan fűszerezhetjük a saját ízlésünk szerint, továbbá annyi magot és szárított gyümölcsöt tehetünk bele, amennyit csak akarunk.
„Nem számít, hogyan iszod, ha élvezed”
Számos hely létezik Skóciában, amit egyszer látni kell. És ha már ott vagyunk, nem hagyhatjuk ki a körültekintően megszervezett whisky-túrák valamelyikét, hogy saját szemünkkel láthassuk, hogyan készül „az élet vize”.
Grillcsirkéből expressz étel
Grillcsirkét nagyon sok helyen lehet kapni, de az ízét hamar megunhatjuk, viszont ha rászánunk 15 percet, akkor finom, ízes fogást készíthetünk belőle.
18192021222324252627
22 / 109 oldal
Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.