heti ZÖLD
heti ZÖLD – Kidobott ételek
Iszonyatos számok olvashatóak arról, hogy mennyi kaját dobunk ki! Az ételeink negyede, közel harmada a szemétben végzi. Iszonyatos pazarlás, pofátlanság és nemtörődömség. Vajon felmenőink, akik konkrétan a napi betevőért küzdöttek, mit szólnának, hogy utódaik a szemétbe dobálják az ételt?
heti ZÖLD – Felesleges apróságok
Karácsony után sokan kerülünk az elé a dilemma elé, hogy kidobjuk-e a szemétbe vagy őrizgessük még egy darabig azokat a jópofa apróságokat, amiket ajándékba kaptunk haveroktól, kollégáktól és családtagoktól.
heti ZÖLD – Ruhapróba
Rovatunkat mindjárt azzal kezdjük, hogy lemondásra buzdítunk. Próbáld ki magad abban, hogy nem veszel meg valamit. Januárban kezdődnek a nagy leértékelések, tolongunk az üzletekben, hogy beszerezzük a sokadik ruhadarabunkat.
heti ZÖLD – Újévi fogadalmak
Miközben karácsony előtt szatyrokkal és dobozokkal megrakodva tülekedünk az utcán és a plázák folyosóin, valószínűleg sokan elgondolkodunk azon, vajon meddig tarthat még az emberiség nagy vásárlási haláltánca. Sopánkodunk, hogy más sem folyik a tévéből, rádióból internetről, mint hogy vásárolj olcsóbban, többet, kedvezményesen, hűségpontokkal, akciósan! De azért vásárolunk. Ezért van egy tippünk az újévi fogadalomra.
Játék
Adam Elliot 2009-es zseniális gyurmafilmjének – melyben egy igazán különleges barátság történetével ismerkedhetünk meg – színpadi adaptációja.
Ma kerül mozikba az 1917 - Sam Mendes tíz Oscarra jelölt háborús filmje: egysnittes film egy öngyilkos küldetésről #sammendes #1917 #1917movie #moziajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.