Hétvége
PÓLUS FUTÓNAP – 21. Palota Kupa Budapest, április 1. 10:30
BUDAPEST NYÍLT MEZEIFUTÓ BAJNOKSÁGA Magyarország Szenior Mezei Bajnoksága és Budapest Egyetemi, Főiskolai Bajnoksága
Vadonatúj kiállítási anyaggal jelentkezik az Oldtimer Show Budapest, Magyar Vasúttörténeti park, 2017. április 7-9., pénteken 13.00-18.00, szombat-vasárnap 9.00-18.00
Ismét a budapesti Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű rendezvénye, az Oldtimer Show, amire a szervezők vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek.
A 25 éves Pesti Est bemutatja: Húsvéti Creative Arts Fair Budapest, Iparművészeti Múzeum, április 8 - 9.
A budapesti Iparművészeti Múzeum idei első, már hagyományosnak számító Creative Arts Fair elnevezésű vására ezúttal a tavasz és a húsvét jegyében várja a látogatókat az Üllői úti főépület lenyűgöző Üvegcsarnokában.
Programok hétvégére 2017. március 24-26.
Rengeteg jó program vár ránk hétvégén a tavaszi megújulás jegyében. Többek között gardenexpót, lakáskiállítást, babaruha- és ásványbörzét, illetve kézművesvásárt is tartanak, továbbá mostanra esik a víz világnapja és a Föld órája kezdeményezés is - utóbbival külön cikkben foglalkozunk.
Kirándulnál? Van egy-két ötletünk!
Rengeteg gyönyörű, bakancslistára való hely van a világban. Mi azonban most olyanokat válogattunk, ahova van esélyed csaknem ingyen eljutni még az esős évszak előtt. Hogy miért? Nem árulunk zsákbamacskát: Budapest környéki mini csodákat kerestünk. Lustasági kifogás pedig nincs, hiszen még nem kell se sál, se sapka. Irány a természet!
Tedd hidegre magad! Avagy itt hűtsd magad kánikula idején
Imádjuk a nyarat és a forróságot, de a totális kánikula a fővárosban néha igencsak kiakasztó és megterhelő tud lenni. Nem beszélve arról, ha ötleted sincs arra, hogyan, vagy éppen hol hűtheted le magadat, amikor éppen csirkeként sülsz a sütőben, és másra sem vágysz, mint egy jeges fürdőre, vagy éppen egy hirtelen nagy hóviharra.
Múzeumozz a szabadban! - 2. rész
Élvezd ki a langyos tavaszi szelet, és az első melegebb napsugarakat. Ez a friss kirándulóidő ugyanis nem csak túrázásra (persze azt sem vetjük meg), hanem a szabadtéri múzeumok látogatására is kiválóan alkalmas már.
Múzeumozz a szabadban!
Élvezd ki a langyos tavaszi szelet és az első melegebb napsugarakat. Ez a friss kirándulóidő ugyanis nemcsak túrázásra (persze azt sem vetjük meg), hanem a szabadtéri múzeumok látogatására is kiválóan alkalmas már.
Nyolc óra szórakozás, avagy éljünk, május elseje!
Sajnálatos módon idén hétvégére esik, így nem lesz munkaszüneti nap május elseje. De azért elkeseredni nem kell, hiszen vasárnap is koccinthatunk és mulathatunk, ha már az egykori nemzetközi munkásmozgalmak kiharcolták ezt az ünnepet nekünk.
Szakadj ki a városból!
Ha süt a nap, vagy esik a hó, és neked éppen van pár szabad órád, nincs is jobb program, mint kicsit kóborolni a főváros környékén. Kapard elő a téli túrabakancsod a szekrényből, meg a meleg sáladat és kesztyűdet, dobj össze egy szendvicset, a termoszt pedig tankold fel meleg teával, és irány a természet! Meglátod, varázslatosan nyugodt és kiegyensúlyozott leszel egy ilyen barátságos kaland után.
12
1 / 2 oldal
Játék
Ismét a budapesti Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű-rendezvénye, az Oldtimer Show, amire a szervezők vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.