Hírek
Irodalom Éjszakája 2018 (21-szer szerelem) MEGVAN A RÉSZLETES PROGRAM!
Felolvasások, séta, koncert, sorsolás! Kiderültek az Irodalom Éjszakája részletei. A tavasz első napján a szerelem jegyében 21 kortárs világirodalmi szerző művéből olvas fel 21 radnótis és a Radnótihoz közel álló színész a VI. kerület 21 különleges helyszínén.
A Google-térképpel te is Super Mario lehetsz!
Március 10-én, vagyis a „Mario napon” a Google új funciót vezetett be térképes alkalmazásán.
Lezárult a nevezés a Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra
Filmvetítések, szabadtéri programok, természetvédelmi foglalkozások, könnyűzenei koncertek várják az érdeklődőket a gödöllői Királyi Kastélyban.
Világrekordot döntött Richter Kevin, a Fővárosi Nagycirkusz akrobatája
Összesen 18 ló vágtatott át a 17 éves Richter Kevin lábai közt március 3-án, a Fővárosi Nagycirkuszban, megdőlt a világrekord.
Barlangoljunk! - Március a barlangok hónapja a nemzeti parkokban
Gyalogos, kerékpáros és extrém túrákkal, kedvezményekkel és számos izgalmas programmal készülnek egész márciusban a nemzeti parkok, hogy a magyarországi barlangokat a közönség jobban megismerhesse.
Szabó Magdáról emlékeznek meg Rómában
Szabó Magda Kossuth-díjas magyar író és Elsa Morante olasz író munkásságát elevenítik fel március 1-jén Rómában, az Altieri Palotában a Különös párok (Strane coppie) című irodalmi rendezvénysorozat keretében.
Magyarország megszerezte története első téli olimpiai aranyérmét!
A Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor összeállítású magyar csapat fantasztikus versenyzéssel aranyérmet szerzett a férfi 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolyaváltók döntőjében a phjongcshangi téli olimpián.
Meghosszabbított nevezési határidő a 2018-as Trash Art Magyarország pályázaton!
2018. március 15-ig várják az amatőrök, művészek és középiskolás diákok jelentkezését a kreatív versenyre. Az idei pályázat mottója "Az újrahasznosítás művészete", a nevezés pedig bárki számára ingyenes.
Nyáron felújítva nyit a csillaghegyi strand
Tavaly év elején kezdődtek a felújítási munkálatok a Csillaghegyi strandon, ahol idén nyáron már felfrissülhetnek a csobbanni vágyók.
100 hang meséje a szép Pesti Erzsiről
2018. február 13-án, 18 órakor a Csili Művelődési Központ bemutatja a 100 hang meséje című előadást. A darabban 100 pesterzsébeti hangja meséli el azt a történetet, hogy hogyan nőtt ki egy szép, fiatal lány testéből ez a csodálatos városrész megannyi lakójával, valós történeteivel és helyszíneivel.
12345678910
1 / 68 oldal
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.