Hírek
Zuglói kori a Bosnyák téren
2015. november 29. és 2016. február 28. között ingyenes műjégpálya várja az érdeklődőket a Bosnyák téren. A korcsolyapálya hétköznaponként 8-19 óráig, hétvégén 8-20 óráig várja az érdeklődőket.
2500 Mikulás-sapkás kisgyerek lepi el Budapest utcáit
Vidéki iskolákban tanuló hátrányos helyzetű gyermekeket ajándékoznak meg egy egész napos budapesti városnézéssel és élménydús programokkal az Advent Budapesten nevű rendezvény szervezői.
Forgalomba álltak a Várnegyed új buszai
November közepén az elöregedett várbuszokat váltva munkába álltak a BBK újoncai, a vadonatúj Karsa midibuszok. Ezentúl rajtuk utazatsz majd, hogyha a Várnegyed lesz az úti célod.
Még lehet jelentkezni a kiadó üzletek fesztiváljára
A Kortárs Építészeti Központ (KÉK) jövő tavasszal másodszor is megrendezi az üresen álló budapesti üzletek kiadását segítő Nyitva! Fesztivált, amelyre már várják a jelentkezőket.
Újabb csodavillamosok állnak forgalomba
Október végétől CAF villamsokokkal bővült a főváros közlekedése. Tehát ne lepödjön meg senki, aki szebbnél szebb sárga csodákba botlik a budapesti utcákon. Szám szerint már 5 új villamossal gurulhatunk a pesti utakon, ...
London a legsportosabb város
Sorozatban negyedszer London lett a világ „legsportosabb" városa, míg Budapest 35 helyet előrelépve a 12. azon a listán, amelyet a Sportcal, a világ vezető sportszakmai hírportálja publikált.
Szombaton zárul a milánói expó
Ősbemutatókkal, David Merlini nagyszabású show-műsorával és a Budapest Bár koncertjével búcsúzik a magyar pavilon a szombaton záró Milánói Világkiállításon.
Megnyitott a Jégterasz
Idén is a budapesti Jégterasz nyitotta meg kapuit elsőként a magyarországi szabadtéri jégpályák közül. A korcsolyapálya a 11. szezonját indította el egy nagyszabású ingyenes nyitópartival.
Látogatható a Mátyás-templom harangtornya
A nagyközönség számára is látogatható a Budavári Nagyboldogasszony-templom, közismert nevén a Mátyás-templom megújult harang- és kilátótornya. A torony 1894 óta - amikor Schulek Frigyes megtervezte és felújította - csak "a kiváltságosoknak volt nyitva".
Megnyílt az ország első celebpanoptikuma
A több mint 500 négyzetméteres teremben olyan ikonokkal találkozhatunk, mint Michael Jackson, George Clooney vagy a Karib-tenger kalóza, a gyerekek Spongyabob, Mignon és Snoopy élethű másaival is fotózkodhatnak.
10111213141516171819
14 / 66 oldal
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.