Hírek
Már fonódnak a budai villamosok
Eddig csak hallottunk róla, most viszont valóra vált: több évtized után újra hibátlan hálózatban egyesülnek majd a budai villamosok. A csodált és csodás újítás azonban sok változást is hoz: több járat megszűnik, illetve új számot kap, ...
Ilyen szuper lesz a Közlekedési Múzeum
Elkészültek a tavalyi évben bezárt Közlekedési Múzeum felújításának látványtervei, így már szinte nem maradhat senkiben sem kétség: gyönyörű lesz a talán már idén is látható épület.
Már a 3-as metróban is Szalóczy Pál hangja szól
„Kérem, vigyázzanak, az ajtók záródnak.” Mostantól újra a jellegzetes és már-már nosztalgikus szöveg szólal meg a hármas metró aluljáróiban is.
Gőzerővel épül az új budapesti szuperuszoda
A Müpát is lekörözve, akár a Duna-part új csodája lehet a Dagály Fürdő helyére épülő giga-uszoda.
Növekedés jellemezte Budapest turizmusát tavaly
A KSH legfrissebb kereskedelmi szálláshely adatai szerint Budapesten 2015 novemberében 257 659 vendég 573 535 vendégéjszakát töltött el, ami 0, 4% illetve 1, 2%-os csökkenést jelent 2014 azonos időszakához képest.
Újra a legszebb városok között szerepel Budapest!
A Condé Nast Traveler internetes utazási magazin a legszebb városok közé választotta Budapestet. A legszebb 50 város a világon – amit legalább egyszer érdemes felkeresni – listáján az ismert utazási oldal 31-dikként jegyzi a magyar fővárost.
Érkezz a villamossal együtt!
Unalmas, hideg és fárasztó hosszú percekig a megállóban várakozni? Szerencsére a BKK legújabb szuperszonikus fejlesztése ezt a problémát is könnyűszerrel kiküszöböli. Ugyanis a már „okostelefonra” is letölthető alkalmazás...
Wanted! Keresik az utasok kedvenc ellenőrét!
Sosem látott akcióra szánta rá magát a Budapesti Közlekedési Központ. Keresik ugyanis a budapestiek által favoritnak választott ellenőrt! A dolog pedig tényleg nem vicc, a pályázatot valóban kiírták, a BKK közösségi oldalán te magad is szavazhatsz, ha késztetést érzel rá.
Idén is felépítették az Erzsébet téri adományfát
Idén is felépült a budapesti Erzsébet téren az a 16 méter magas, 30 négyzetméter alapterületű, 40 tonna tűzifából épített óriási karácsonyfa, amely a "cselekvő szolidaritásra" szólítja fel az embereket.
Rendrakás a „Moszkván”
December közepétől, úgy tűnik, hogy szépen lassan elkezd majd visszaállni az eredeti rend a Széll Kálmán téren, legalábbis az eddig kettészakított járatok, azaz a 18-as, a 61-es és az 59-es villamos mostantól újra teljes vonalon közlekednek majd.
10111213141516171819
14 / 65 oldal
Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.