Könyv
Kosok, Bikák, Mérlegek...
Nekem nagyon jó, mert én Vízöntő vagyok, a Vízöntők pedig zseniálisak, szabadszelleműek, újító gondolatokkal tele a fejük, amit egyszer elhatároztak, azt elérik... Legalábbis ezt olvastam a horoszkópban magamról.
When I`m Sixty-Four...
2004. október 9-én lett volna 64 éves a pop/rock történet legendás figurája, minden idők egyik (illetve szerény rajongói véleményem szerint: „a”) legjelentősebb együttesének, a Beatles-nek alapító tagja: John Lennon.
Mágikus kultúra
Sokak szerint egy elanyagiasodott, spiritualitás nélküli civilizáció vesz körül bennünket, melynek csak veszélyes és elítélendő vadhajtásai azok a törekvések, melyek a mágia és a boszorkányság hagyományát szeretnék feléleszteni.
Szexmániások és egyéb állatfajták
Aki eddig azt hitte, az újságok „Az orvos válaszol” rovatában kizárólag a szerkesztők által kitalált fiktív leveleket közölnek, az feltétlenül olvassa el Vernon Coleman viccesen magyarított című könyvét. De az is, aki nem. A Segítség, doki... remek könnyű olvasmány a közelgő hideg téli napokra.
Kis lépés...
Az emberiség történetének nagy szállóigéi között, talán az egyik legismertebb: „Kis lépés az embernek, hatalmas ugrás az emberiségnek” - Neil Armstrong űrhajós frappáns be/lelépő szövege a Holdra szálláskor.
Lassie felnőtteknek
Eszünkbe ne jusson megvenni Dan Rhodes regényét fejlődésben lévő, fiatal rokonainknak. A megtévesztő - a Lassie hazatér című klasszikust idéző - cím ellenére nem egy újabb ifjúsági könyvről van szó.
Varázslatos utazás
A távoli és egzotikus tájak vonzása örök. Bizonyára sokan álmodozunk arról, hogy egyszer elutazhassunk egy ilyen mesés vidékre. India pedig mindenképpen dobogós helyen szerepel a „mesebeli birodalmak” listáján.
Lakjunk okosan!
Kedves barátaim, kik már eddig is feng shui alapokon rendeztétek be kis fészketeket, s ti is, kik majd ezután fogjátok a kelet eme csodáját lakhatási kellemnövelés céljából felhasználni: újabb nélkülözhetetlen segédolvasmánnyal kedveskedik nektek a Bioenergetic Kiadó.
A bátor nyuszi
Kedves papák és mamák, kedves gyerekek, illetve kedves mindenki, aki szereti a jópofa rajzokat és akinek valaha is megfordult a fejében, hogy jó lenne valamit elsajátítani a siketek által használt kézjelek rendszeréből!
Ubik, ha mondom...
A sci-fi írókban azt szeretem a legjobban, hogy annyi sok filozófiát képesek szórakoztató módon belegyömöszölni mindenféle csavaros és érdekes (fantasztikus) történetekbe, hogy az már akkor is bámulatba ejtene, ha nem lennék amúgy is filozofálgató hajlam...

14 festő Békéscsabáról.
Budapest, Artézi Galéria, február 23. - március 22.

Dreams Upon Waking.
Budapest, Műtő, február 21. - március 4.

Solti Gizi emlékkiállítás.
Budapest, Fészek Művészklub, február 19. - március 15.

Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.