Könyv
Az áldozat áldozata
Matt Scudder magándetektív visszatért és mogorvább, mint valaha. Még mindig nagylelkű adományokat csempész a templomi perselyekbe, még mindig bourbonnel issza a kávét és még mindig abból él, hogy pénzért szívességet tesz másoknak.
Lúzerek és spílerek
A Trainspotting folytatódik! - hirdeti az új Welsh-regény borítója. S ha ez így szó szerint nem is igaz, azért annyi biztos, hogy újra együtt (vagy egymás ellen) van Renton, a Beteg Srác, Spud, Begbie és Dianne.
Megkapják a magukét
Mármint a filmek. Mert itt bizony vicces filmfikázás folyik, ahol Stuart Little-t éppúgy ledorongolják, mint az X-embereket és A csontembert. Az éles szemű kritikus lecsap a legapróbb hibákra is - talán egyedül az Amerikai szépséget kíméli, na meg Az ember(t), aki ott sem volt.
Fordítsd jó irányba!
A Bioenergetic Kiadó továbbra is kitart felvállalt szerepe mellett, hogy lelki-szellemi fejlődésében segítse az olvasót. Ezt teszi mostani kiadványával, a pszichoszomatikus medicinában nagy hírű Rüdiger Dahlke könyvével is.
Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.