Könyv
Térey János: Moll
Térey János kilencedik verseskötete a hét évvel korábban megjelent Ultra stílusában, ugyanazzal a beleköthetetlen profizmussal operálva, csak „egy fokkal” keményebben. A szerző nagyszerű színpadi műveiről is ismert író, költő, műfordító, aki pengeéles kritikával képes versbe szedni a világot.
Hugh Laurie és Stephen Fry: Egy kis Fry és Laurie
A humor Monty Python-féle irányzatát művelő két jó barát, Hugh Laurie (alias Dr. House) és Stephen Fry két évtizeddel ezelőtti tévéshow-jának szövegkönyve. Ezt Hugh Laurie maga vallja be a kötet előszavában…
Varga Gábor: Reform desszertek
Az év egyik legjobb hazai szakácskönyve, amelyben a népszerű cukrász, Varga Gábor ezúttal egészséges süteményeket süt. Varga harmadik kötete nemcsak azért szuper, mert a korábbi receptgyűjteményeiben szereplő édességekhez hasonló…
Jonas Jonasson: Az analfabéta, aki tudott számolni
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt szerzőjének újabb remekbe szabott szatírája, a főszerepben egy dél-afrikai lánnyal, aki zseni és egy sor más szereplővel, akik meg nem azok.
Agatha Christie: N vagy M
A krimik örökös királynőjének második világháborús kémregénye, Poirot és Miss Marple helyett ezúttal egy házaspárral, Tommy és Tuppence Beresforddal a főszerepben. Ettől tartva bízza meg a brit titkosszolgálat az A titkos ellenfél című…
Samantha Shannon: Csontszüret
Samantha Shannon 2059-ben játszódó, disztopikus urban fantasyjében álomhackerek és rephaiták érkeznek a Földre, akik az emberekkel korábban kötött szerződésük miatt tízévente, csontszüretkor kapnak egy adag parafenomént.
B. Lotterfeld: Armageddon Reality Show
Richard Love, a londoni producer szörnyű reggelre ébredt: lemezbemutatóra készül, mindent megtervezett, kiszámolt, egyeztetett, többszörösen túlbiztosított.
Vágvölgyi B. András: Tokyo Underground
Kelet-ázsiai vonatkozásban ez volt az ezredforduló kultkönyve Magyarországon!
Richard Zane: Vámpírhoroszkóp
Hátborzongató rejtélybe botlik a New York-i rendőrség két veterán nyomozója: országszerte azonos módszerrel végeznek ki különféle korú és hátterű embereket, látszólag minden indok nélkül.
Borisz Akunyin: Színház az egész világ
A világ legkedveltebb orosz detektívje, Eraszt Petrovics Fandorin révbe érésének teátrális története. Akunyin regényhőse, a főként politikai indíttatású gyilkosságokra szakosodott, korosodó, de fiatalos lendületű nyomozó, Fandorin.
234567891011
6 / 106 oldal
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.