Stílus
Tél végi védelem gyógynövényekkel
Három-három gyógynövényt mutatunk immunerősítésre és megfázásos tünetekre.
Bőrbeteg és haj nélküli Barbie babával újít a Mattel
A céget korábban számos kritika érte a modellalkatú és általában szőke Barbie babákért.
Zseniális magyar projektek - Itt vannak a Highlights of Hungary idei jelöltjei!
Magyarország értékteremtő közösségét hozza létre a Highlights of Hungary, melynek legfrissebb válogatására már szavazhat a közönség.
Nemzetközi hegy nap – december 11.
2003-ban nevezte ki az ENSZ ezt a napot a Nemzetközi Hegy Napnak, azaz International Mountain Daynek.
A Magyar Festészet Napja – október 18.
2002 óta ünnepeljük a hazai festőket Szent Lukács, a festők védőszentje nevének napján. Idén is többnapos program várható számos helyszínen.
Szelídgesztenye vs. vadgesztenye
Több szempontból érdemes a gesztenyére odafigyelni, aminek most van a szezonja.
Szív küldi szívnek szívesen - A szív világnapja
Minden évben szeptember utolsó vasárnapján a szívünk van a középpontban.
A magyar fotográfia napja – augusztus 29.
Miért pont ez a nap a nagy nap? Mert ezen a napon kattant először „fényképezőgép” 1840-ben nyilvános rendezvényen, és örökítette meg a pillanatot.
Pálmaolaj – Káros-e a használata és miért az?
Előállításának körülményei és a végtermékek direkt és indirekt módon is károsítják az emberi szervezetet és a környezetet.
A balkezesek világnapja – augusztus 13.
A balkezesség bűn? Miért rosszabb a bal, mint a jobb?
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.